Şimdi Ara

Peugeot 407 SW 2.0HDI otomatikmi? zafira 1.9mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
6.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Platinium

ben gördüyüme inanırım bu güne kadar çekici üstünde yada yol kenarında o kadar 407 gördümki benim listemde kesinlikle yer alamaz

bana aracını söyle sana 10 tane çekici üstünde veya yol kenarında fotosunu bulup koyiyim.. ancak olay bu mudur? lastiğin patlayınca sen yola devam et olurmu yoksa bazı sivri zekalılar aracının arıza yaptığını düşünebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

quote:

buna sadece benmi şahit oluyorum bilemiyorum ama ben enazından haftada 1 kere mutlaka yol kenarına çekmiş bekleyen bir 407 görüyorum ya gerçekten çok sorunlu araçlar yada bana rast geliyorlar hep bozulanlar

heh biri böyle bi yorum yaptı ya şıracının bozacısı da gelir birazdan.. anladın sen onu

Peugeot'u bu insanlardan değil de aracı kullanmış ve aklı selim insanlardan dinlersen sanırım senin için daha yararlı olur telceker kardeş, kendi yolda kalmış ordan geçen bir 407 de buna su sıçratmıştır muhtemelen siniri ona

407 sorunsuz ve gayet kaliteli bir araç, kendi segmentinde en iyi fiyat-performans denklemini sunan araç, boşu boşuna vw gibi şişirme markalara para akıtma..

407 ilahi bir arac midir?
    tovbe estagfurullah.nerde gereksiz adam var gelmis.hey Allah im.
    peugeot degil hic bir firma aracim bozulmaz diye bisey diyemiyor ki diyemez zaten.
    bunun icindir ki garanti sistemi diye bisey bulmuslar.demek istiyorlar ki biz arac yaptik ama yaptigimiz arac kul yapisidir ve bizden kaynakli ariza cikabilir bunun icin garanti veriyoruz belirli sure bu cikan arizalari karsilariz diyorlar ARAC URETICILERI.
    oyle bir yazmissin ki gorende 407 yi insan ustu bir varlik yaratmis zannedecek.

Allah sana hidayet versin.

• sorunlu mu bilmem amma 407 sw görünce içimin yağları eriyo resmen.Süper bi tasarımı var
  • Passat variant, comfortline, 407sw comfort'tan 6000 lira daha pahalı. pejoda klasik 4 kademeli arabayı her türlü bayıltan otomatik şanzıman varken, vw'de çift kavramalı, hem tiptronic hem de otomatik olarak kullanılabilen, manuel şanzımanlardan bile daha çabuk vites değiştiren bir şanzıman olan DSG var.

pejoyu alıp satıcan 2 yıl sonra 15-20 milyar zarara, passata 6 milyar fazla para vercen belki ama taş çatlasın 10 milyar zarar edicen.
  • 407 Sorunlu falan Degil, Nasil Atiyorsunuz ya Her markanin Sorunlu Modelleri Olmustur ama Pug icin 407 yeniden Yukselisin simgesi Hic bir kronik sorunu yok , Ayrica 907 Gibi araclar 407 sasesi uzerinde gelistirmeler yapilarak kullanilacaktir.

Her Araba ariza yapabilir, 407 ben hic gormedim ama, Millet daha Araba Kullanmasini bilmiyor Almistir normal Mazotu , Patlamistir Tum yakit sistemi bu kadr basit.

Ben Kullanicisi Olarak Hic bir Sorun yasamadim Simdiye kadar. Servise Soruyorum Son yillarin en az sorun cikaran araclarindan biri diyorlar, Daha ne olsun.

VW ve arkasinda dogus olan hic bir arac alinmaz.

S-Max Ya da Grand C4 Picassoya bakabilirsin, Ikiside guzel aractir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AuToBaN

quote:

Orjinalden alıntı: Loop

D segmentinde alınabilecek en kral sw tabi ki varianttır. 407 nin nasıl bir araba olduğunu forumda arattırabilirsin.

2.0 tdi dsg şanzımanlı bi variant desem?

Peugeot 407 SW 2.0HDI otomatikmi? zafira 1.9mu?

Volvo V50 1.6 d veya 2.0d de olabilir ama passata göre içi biraz dardır.

passat çok pahalı ama

Kalite her zaman pahalı olur

• Hocam eğer 0 alacaksanız arkadaşlarında dediği gibi passat wariant alın.Ancak ikinci el düşünüyorsanız 407 sw çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz.Ki ben olsam ikinci el benzinli bir 407 sw alırdım.Kaybedeceği değeri zaten kaybetmiş.Sadece yakıttan sıkıntı olabilir.Ama 0 ve dizel alacaksanız passata bakın.İşte benzinli bir 407

http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=882675
    http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=884111

Bu iki ilandaki araç aynı fiyatta farklılık var biraz

• Vw Touran 2.0 TDI 140 hp Tiptr. DSG 70.460 Ytl

7 koltuk opsiyonunu aldığınız zaman koltukları yatırıca bagaj dümdüz oluyor, 1.6 fsi triptroniğini 100bin km'den fazla kullandık ve gayet memnun kaldık.

• Bunun üstüne tanımam.
    http://www.citroen.com.tr/?step=4&page_id=181&id=B58CLH9W

Passat variantın fiyatı çok yüksek ama touran olabilir belki.

• peugeot yerine vw tercih etmen daha mantıklı olacaktır eğer maddi açıdan fazla zorlamıyacaksa seni
  • Bunu alsın da ertesi sene çeyreği fiyatına alıcı arasın

Ebu Zer Gıfari hocam, sizin Touran'ın debriyaj balatası kaç bin km'de değişti acaba? Bizde Caddy TDI var, şu an 30.000km'de. Çok şükür henüz birşey yok ama bilgi toplama açısından sordum..

quote:

Orjinalden alıntı: rb.atasoy

Bunun üstüne tanımam.
    http://www.citroen.com.tr/?step=4&page_id=181&id=B58CLH9W

Passat variantın fiyatı çok yüksek ama touran olabilir belki.

• Bu segmentteki bütün araçlar ikinci elde biüyük değer kayıpları yaşıyor. Bakınızwww.araba.com ikinci el araba fiyatları. Ayrıca seneye satmak için araba almıyorsunuzdur herhalde. Bu dolulukta bir araba en az beş sene kullanılır bence.
  • vw touran 5 yıldız almış bir araçtır ve rahat konforlu ariyetten her zamanki gibi vw kalitesini bulunduran bir araçtır
    vw varken yada vw alıcak durumun var ise pejoya bakman mantıksızdır
  • o tarz bir araç bakıyorsanız Grand C4 Picasso yerinde bir seçim olur, görünüşünden de keyif alırsınız kamyon kullanmış hissine kapılmazsınız bazı markalarda olduğu gibi
  • soylukan tamamda pejoyu kamyona benzetmen doğal birseymi
    quote:

o tarz bir araç bakıyorsanız Grand C4 Picasso yerinde bir seçim olur, görünüşünden de keyif alırsınız kamyon kullanmış hissine kapılmazsınız bazı markalarda olduğu gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Master the are

soylukan tamamda pejoyu kamyona benzetmen doğal birseymi

Değil..

Ama Touran'ı benzetmem doğal
  • sen anti vw ci oldugun için doğaldır tabi
    ama sen kamyon derken aklıma pejo gelmişti
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Master the are

soylukan tamamda pejoyu kamyona benzetmen doğal birseymi

Değil..

Ama Touran'ı benzetmem doğal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master the are -- 13 Nisan 2007; 14:30:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

quote:

quote:

buna sadece benmi şahit oluyorum bilemiyorum ama ben enazından haftada 1 kere mutlaka yol kenarına çekmiş bekleyen bir 407 görüyorum ya gerçekten çok sorunlu araçlar yada bana rast geliyorlar hep bozulanlar

heh biri böyle bi yorum yaptı ya şıracının bozacısı da gelir birazdan.. anladın sen onu

Peugeot'u bu insanlardan değil de aracı kullanmış ve aklı selim insanlardan dinlersen sanırım senin için daha yararlı olur telceker kardeş, kendi yolda kalmış ordan geçen bir 407 de buna su sıçratmıştır muhtemelen siniri ona

407 sorunsuz ve gayet kaliteli bir araç, kendi segmentinde en iyi fiyat-performans denklemini sunan araç, boşu boşuna vw gibi şişirme markalara para akıtma..

407 ilahi bir arac midir?
    tovbe estagfurullah.nerde gereksiz adam var gelmis.hey Allah im.
    peugeot degil hic bir firma aracim bozulmaz diye bisey diyemiyor ki diyemez zaten.
    bunun icindir ki garanti sistemi diye bisey bulmuslar.demek istiyorlar ki biz arac yaptik ama yaptigimiz arac kul yapisidir ve bizden kaynakli ariza cikabilir bunun icin garanti veriyoruz belirli sure bu cikan arizalari karsilariz diyorlar ARAC URETICILERI.
    oyle bir yazmissin ki gorende 407 yi insan ustu bir varlik yaratmis zannedecek.

Allah sana hidayet versin.

• iyide daha dün bir bugün iki 407 çıkalı ne kadar olduki o kadar araç bozuluyor

yoksa 407 sahipleri hep otobanlarda yol kenarlarında çalışıyorda benmi bilmiyorum

garanti sistemi vardır ama marifet garanti sistemini yaratmak deyil garanti sistemine en az ihtiyaç duyacak aracı üretmektir

ne hikmetse peugeotu savunan adamlar hep peugeot sahipleri bizim memlekette kimse yoğurdum ekşidir demez ama peugeot sahipleri bunu bir kaç kademe ileri götürdüler maşallah lafta söyletmiyorlar artık

nerde görülmüş 2006-7 model arabaların yolda kaldığı kaldıysa sorunludur kardeşim ben 50 milyar veripte yol kenarında çekici bekleyemem

ben beklerim diyorsanız şahsi fikrinizdir saygı duyarım zevk meselesidir sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Platinium -- 13 Nisan 2007; 15:33:25 >

• Touranın fren balataları hariç herhangi bir şeyi değişmedi ( tüm bakımları yetkili serviste yaptırılıyor), 90 bin büyük bakımında triger kayışı değişti, triptronik şanzuman olduğu için araçta debriyaj balatası yok.
    Geçen gün hondamızı 1000 bakımına götürdüm, bir tablo hazırlamışlar ve bazı parçaların fiyatları yazıyordu, ön amortisörün tekinin fiyatı 750 ytl idi, niye bu kadar pahalı olduğunu sorunca da en az 2 sene bir şey olmaz dediler, bende vw'de 3 senede 100bin km'den fazla km yaptığımızı ve onada bir şey olmadığını söyledim, neyse şirkete geldiğimde vw'yi arayıp sorduğumda amotisör için 220 ytl dediler, honda'nın 3 te 1' i fiyatına (honda'da işçilik dahil fiyatıydı). Birde deniyorki vw yedek parça pahalı....

quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Bunu alsın da ertesi sene çeyreği fiyatına alıcı arasın

Ebu Zer Gıfari hocam, sizin Touran'ın debriyaj balatası kaç bin km'de değişti acaba? Bizde Caddy TDI var, şu an 30.000km'de. Çok şükür henüz birşey yok ama bilgi toplama açısından sordum..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.