Şimdi Ara

PEUGEOT 408 (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.132
Cevap
122
Favori
218.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
86. Sırada  bugün en iyi #39
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet aynalarla beraber hafızaya alıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar aracın gösterge ekranı ve multimedya ekranında sorun yaşayan var mı? Dün hareket halindeyken tüm ekranlar bir anda kapandı, kısa bir süre sonra tekrar geri geldi. Benzer sorunla karşılaşan var mı?

• İsmailElmalı W1J67 İ kullanıcısına yanıt

Bana da bi kere oldu durup dururken, servise bıraktım bakalım ne dicekler

• Sonucu benimle de paylaşır mısınız lütfen

• İsmailElmalı W1J67 İ kullanıcısına yanıt

Sonuç bi problem yok dediler beklediğim gibi, ama tekrarlamadı ve neden oldu hiçbi fikrim yok

• helimoğlu kullanıcısına yanıt

ne kadar kaporo verdiniz ya da odemenin hepsini mi yaptiniz hayirli olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seseka -- 28 Şubat 2024; 18:22:4 >
  • GT de on yolcu ayak kismindaki aydinlatmalar surus esnasinda acik kalabiliyor mu? Birde bunda renk ayari var mi arkadaslar?

• aracın navigasyonunu kullanıyor musun? yoksa car play mi ? hangisi daha kullanışlı. car play navigasyonu gösterge ekranına alamıyoruz değil mi bu arada bilgisi olan var mı?

• oxygen3 kullanıcısına yanıt

CarPlay her zaman daha güncel ve canlı trafik mevcut.Sürücü ekranına yansıması olmuyor harita şeklinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icemy kullanıcısına yanıt

teşekkürler bilgi için.

Bir üstteki soru ile ilgili bilginiz var mı? ayak kısmındaki aydınlatmalarla ilgili olan..

• oxygen3 kullanıcısına yanıt

Renk ayarı zannetmiyorum,sürekli açık olması kodlama ile belki olabilir

• seseka S kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Tamamını ödedim paranın 19 şubatta. Dün aradım genel merkezi, gümrükten geçmiş aracım. Detaylı kontrolden sonra Ankara Görala gönderilecekmiş. Birkaç gün içinde ararlar diye umuyorum, zira çok heyecanlıyım. Kavuşmak istiyorum aracıma biran önce.

• 408 için kullanıcıların olduğu whatsapp grubu var mı ?

• Merhaba,

1.2 puretech motorun triger kayışı motor sistemindeki yağ ile birlikte çalıştığından geçmişte çok fazla mağdur yaratmış. araştırılabilir..

Şimdi bu 408'deki motor aynı motor mu? Triger halen yağ içinde mi? bilgisi olan var mı, alan kişiler buna dikkat etti mi, bunu bayiiden bilgi alarak mı aldınız arkadaşlar?

bilgisi olan varsa yeşillendirirse sevinriim..

• Merhaba arkadaşlar dün 2024 408 allure için 1600 gt için 1900 fiyat aldım yakın zamanda fiyat alanlar var mı genel bu sekildeyse allure tercih ediceğim, allure kullananlar 2024-2023 arasındaki farkları söyleyebilirse sevinirim hiç bi yerde düzgün yazmıyor

• Bir de 408 den memnuniyet durumunuzu sorucaktım sikayetvarda benzer bir çok şikayet var ama yaygın değildir diye düşündüm

• C5 aircross alacaktım ama 408 aklımı çeldi , allure donanımda acc var mı? Birde acc trafikte durdurup kendinden tekrar hareket ettiriyor mu aracı?

• SilverRing33 kullanıcısına yanıt
    Özellikle su motor arıza ışığı hatası sık yaşanan çözümü zor olan bir olay mı

• SilverRing33 kullanıcısına yanıt

Facebook grubundan alıntı

2023 te olup 2024 te olmayanlar

Ambiyans aydınlatma

Kablosuz şarj

2024 te olup 2023 te olmayanlar

360 derece geri görüş kamerası

Akşam araca yaklaşıldığında veya kilit açıldığında yere yansıyan peugot logosu

Direksiyon ısıtma

ÖN cam ısıtma

GERİ vitese alındığında hareket eden aynalar

Temiz kabin özelliği

Dediğiniz sorun sanırım yazılımsal,bazı araçlarda yazılım güncelleme kampanyası var.Bende problem yok,sunroffla ilgili geri çağırmaya gittim ama sıkıntı yokmuş.

Yukarıdaki fiyatlara göre allure alırdım yada sıfır ayarında 1700-1750 arası gt yakalanabilir.Her geçen gün artıyor sıfır ve ikinci elde de fiyatlar.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.