Şimdi Ara

PEUGEOT 408 (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: anıl72
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü6 Mobil1 Android
5 sn
1.131
Cevap
122
Favori
218.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
70. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
Giriş

408 GT aracımda iç dikiz aynası çalışmıyor. daha önce fark edilir bir şekilde kararıyordu.

Geçenlerde bir akşam Citroen C3 AC araç kullandım bariz karardığını görebiliyorsunuz.

Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?

Aşağıda kılavuzdaki açıklamaları da paylaştım, aynanın çalışma şartları yazıyor, zaten seyir haline ışıklandırılmamış yollarda test ettim ama değişiklik bile olmadı.

PEUGEOT 408

PEUGEOT 408

• dekstra kullanıcısına yanıt

Merhaba Hocam,

Benim aracım dur işaretini hiç algılayamadı şu zamana kadar, ikame Opel Mokka vermişlerdi onda bu işareti tanıyordu belirlenmiş gösterge modunu seçince.

Siz hangi gösterge modunda bunu görebiliyorsunuz, paylaşabilir misiniz resim olarak?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adamcaz -- 31 Ocak 2025; 18:1:24 >
  • hawkss kullanıcısına yanıt

Selam Hocam,

Çoklu devreden çıkartma var, kullanma kılavuzu 107.

Devreden çıkarmaları tanımladığınızda tek tuşla hepsini devre dışı bırakabilirsiniz.

PEUGEOT 408
  • anıl72 A kullanıcısına yanıt

Selam Hocam,

Eski aracım Citroen C4X Shine Bold.

C4 X'de eko modda araç bir süre sonra boştaymış gibi devir düşerdi.

408'de devir benim aracımda da düşmüyor.

Muhtemelen devir ölçümünü motordan yapmıyor o anda ya da farklı bir durum var.

• hawkss kullanıcısına yanıt

Selam Hocam,

Servisten aracımı aldığımda benim 408 de şerit takip hatası vermişti. Belli bir süre aracı kullanınca geçiyor dediler ve öyle de oldu.

• adamcaz kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Hepsini degil de hız değişim sesini sadece kapatsam yeterli ;) diğerleri güvenlik için gerekli ama faydalı bir paylaşım olmuş teşekkürler :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Doğrudur ama artık uğraşmak istemiyorum açıkçası ve sözleşme koşullarına bakıp haftaya aracı iade edeceğim. Her gün nerede ne sorun çıkaracak acaba” diye düşünmek tedirgin olmak ve kısacası paranla rezil olmak bu… Böyle donanımlı güzel tasarımlı bir aracı efsane yapabilecekken sorun abidesi haline getirmek ayrı başarı. Ayrıca dün serviste sırf yeni Pejo grubundan bu vb sorunlardan mart ayina kadar tüm randevuların dolu olduğunu söylediler ki garantiden işlem yapılacağı için muhtemelen önceliği para alacakları bakım vs için gelen müşterilere veriyorlar. Tam anlamıyla fiyasko ve pişmanlık psa. Bir daha önünden geçmem :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben bu gün ilk kez eko mode denedim devir saati düşüyor, devir saati gaza yüklenmediğimde mesela 70 le gidiyorum gazı ayağımdan kestiğimde 800 devirlere düşüyor
    Levha tanıma sisteminde hız değişimlerini her tabelada okumuyor navigasyondan gelen bilgiyle sizi kokpitte bilgilendirebiliyor
    Dur işaretini bende de göstermedi şimdiye dek araç 500 km’de. Çok deneyimleyemedim.
    Eşimin 2023 gs mokkası var onunkinde nasıldı dikkat etmedim bi ara onunkisindeki levha uyarınsistemine bakarım. Burdan bilgi veririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Selam hocam dediğiniz gibi bencede araç boştaymis gibi hizlanirken devir düşüşünü göstermiyor bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.