Bende de titreme hissi var normal olabilir bilemedim 3 silindirli diye sanirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PEUGEOT 408 (54. sayfa)
-
-
Merhaba.Bu durum hepsinde var.Gayet istikrarlı olarak titriyor.Normal diyor servis ancak hiç mantıklı değil.Bunun 3 silindirlede ilgisi yok.Mantıklı açıklama yapabilen yok.
-
Bende titreme yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Koca firma okadar amatörce yönetiliyor ki anlatamam. Fransa merkezde buraya hic müdahale etmiyor. Markanın bence en zayıf noktası bu, satış sonrası hizmetler.
Titreme olayı fren pedalına basma sertliğinizle ilgili. Farklı modellerde fren daha yukardan rölanti durumuna geçiriyorken 408de daha sert basmak gerekiyor. Sert basmayınca hareket etmeye hazırlandığı için titreme var gibi algılanıyor. Benim tespitim bu yönde en azından.
sizde yoksa farklı bir durum var sanırım çünkü hissedilmeyecek gibi değil.
-
Evet hocam vu msjdan sonra ben de denedim aşırı sert basınca titreme kesiyor. Ama hiç kullanışlı değil. Yorucu bir fren basma şekli. Bir güncelleme ile düzeltseler daha iyi aslında.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
genelde her araç harekete hazır bekler yarım frende. tam fren yapınca vitesi ayırır bir nevi boşa alır zaten farkedersiniz devir 1200lerden 900lere gelir. ancak 3 silindir olmasıyla ilgili sanırım bu araçta ekstra bir sarsıntı oluyor yarım frende. sanki manuel aracın istop etmesine yakın gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X