Şimdi Ara

PEUGEOT 408 (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
1.074
Cevap
120
Favori
212.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Peki bu fiyat yüzde sıfır faizli 250000 tl ilk kredili fiyatı mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahoaga51 M kullanıcısına yanıt

Gt için 1850-1900 tl arası olan fiyat yüzde sıfır faizli 250000 tl kredili fiyatımıdır ?

• Bir depo ile şehir içi kaç km yol yapıyorsunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam gt de şuan güncel bayi fiyatları nedir ?

• İlk bakımımı 14500 km de yaptırdım. Konya Özkaymak'ta hava filtresi hariç 6600 fiyat verdiler hava filtresi ile 7440 tl gibi bir rakam ödedim.

Ekstra yazılım güncellemesi yapıldı. Şanzımanda 3. viteste hafif vuruntu şikayetim hala gitmedi. Tekrar servise başvuracağım.

Ayrıca yazılım güncellemesinden sonra start stop daha sabah motor ısınmadan sarsıntılı bir şekilde devreye girmeye başladı. Bunu da şikayet olarak ileteceğim. Aracın ömrünü kısaltacak bir şey. Bakım yaptıracak arkadaşların bilgisi olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 16 Aralık 2024; 13:53:22 >
  • dekstra kullanıcısına yanıt

Kredili 1920

• fpotur kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun peki hangi bayi hangi şehirse ve parayı peşin mi alıyor hemen

• dekstra kullanıcısına yanıt

Ben aracı almadım sadece sordum araştırmak için

Bursa Sançelik 1880 nakit 1920 kredili

Bursa Baykar 1900 nakit 1930 Kredili

• İstanbul gülanda peşin 1845 kredili 1910 ocak teslim 2 3 renk var

• Dostlar acil cevaplarsanız sevirim. 2.el 408 alacağım ruhsatta e2 ile başlıyor. ancak araçta koltuk ısıtma acc vs var. c0 mı bu araç? nasıl emin olabilirim.

PEUGEOT 408
    PEUGEOT 408

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merfarkav -- 23 Aralık 2024; 14:45:23 >
  • Teslimat sürelerinden herkes şikayetçi. Sizin araçlarınızda teslimat durumları nasıl oldu? Ben de bugün bakiye kapattım ancak resmen umudum kalmadı kendimi enayi gibi hissetmeye başladım.

• Vierna V kullanıcısına yanıt

Bende bu gün yarın bakiye kapatıcam teslimatı ney bilmiyorum.

siz gt paket mi almıştınız hangi bayiden kaça aldınız kredi kullandınız mı çok soru sordum

hatta bu gün ben yapıkredi üzerinden peughot nun 250/12 taşıt kredisini kullanıcaktım fakat sistemsel bir sorun oldu ve kredi iade edildi yatın yine deneyeceklermiş

• merfarkav M kullanıcısına yanıt
    Araç muhtemelen C1. C0'larda 360 derece kamera ve direksiyon ısıtma oluyor. Oradan anlayabilirsiniz.

• Solemn kullanıcısına yanıt
    Ne çok kod varmış valla alak bulak olduk. C0 c1 e0 e2. Aynı paketten 4 farklı donanım. C0 pek bulamadım. C1 alıp geçeceğim muhtemelen.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vierna V kullanıcısına yanıt
    Aralık ayının onu gibi kapora verdim ocak onbeş gibi gelir dediler ancak tamamını bu ay sonu vereceğim bana söylenen buydu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @dekstra

Araçlar ya da en azından benim aracım gebze port yarımcada güncelleme bekliyor. 10 15 gün gibi verilen süreler 15 gün geçince tekrar sıfırlanıyor. Piyasada 1900 1880 1840 gibi rakamlar dolaşıyor ben 50 gibi anlaştım. Kvkk sebebiyle bayi ve tam rakamı söylemek istemiyorum. Benim bayi olmasa da yukarıdaki mesajımda stok bilgisi verdim. Kredi kullanmadım gt aldım. Genel merkezi aradım 2 gün içinde dönüş yapacağız dediler ancak herkese öyle diyip kimseye donmüyorlarmis.

• 29 Kasım’da kapora verip sipariş oluşturdum, 30 Kasım’da kredi geçti bayinin hesabına, 2-3 Aralık’ta da bakiyeyi kapattım. GT paket… güncelleme için ben de bekliyorum. Peugeot Türkiye’nin süreç yönetimi gerçekten rezalet. Aynı bayi aynı paket benden sonra sipariş verenlerin araçları teslim ediliyor. Benim araçla ilgili tek bilgi gümrükten çıktı bayiye faturası kesildi güncelleme için bekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 24 Aralık 2024; 9:5:40 >
  • Arif kullanıcısına yanıt

Sizin daha da fenaymiş. Xten de yazın müşteri hizmetlerine

• 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.