Şimdi Ara

PEUGEOT 408 (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.048
Cevap
118
Favori
201.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
56. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Telefonla arıyorum
    X’ten yazdım
    Şikayetvar’dan yazdım
    İnstagram’dan yazdım…

Okuyup okuyup eğleniyorlar muhtemelen.
  • Vierna V kullanıcısına yanıt

Peki bayi ile bir protokol felan yada sözleşme imzaladınız mı?

• dekstra kullanıcısına yanıt
    Sadece proforma verirler, onların hiçbir taahhütleri yazılı olmaz hep sözlü olur ama sizden her şeyi yazılı alırlar.

Açık açık da “işine gelirse gelmiyorsa dükkanın önünü kapama” muamelesi yapıyorlar

İlk kez sıfır araç aldım, böyle kurnazlıklar beklemezdim, peugeot’dan ilk ve son oldu.
  • Vierna V kullanıcısına yanıt
    Bugün Peugeot müşteri temsili aradım daha önce kayıt bıraktım sonucu nedir diye iki saat içinde geri aradılar araç gümrükte bekliyormuş faturası kesilip kontrollerden sonra bayilere dağıtıma çıkacakmış bana alırken zaten ocağın ilk haftası en geç ikinci haftası denmişti görünen öylede olacak gibi bakalım bekleyip göreceğiz
  • Sürücü koltuğu gıcırtı yapmaya başladı. Bunu yaşayan var mı daha önce. Bir servise götürsem mi acaba?
  • keskin64 K kullanıcısına yanıt

sipariş zamanına, modele ve rengine göre değişiklik gösterebilir tabi ama bazı araçların yıl sonuna kadar teslim edileceğini duydum.

• Arif kullanıcısına yanıt

İlk kez sıfır araç aldığınız için anormal geliyor ancak tüm bayilerde aynı süreç oluyor maalesef. bunun sebebi de "hadi aldın aldın yoksa başkası alacak" şeklinde panik yaptırmaları. olması gereken araç bayiye gelir, gider bakarsınız, beğenirseniz kapora verir 10 gün içinde varsa aracınızı satar satışı yaparsınız. bizde böyle bir şey mümkün değil. 2019 gibi bitti bu işler.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.