Selamlar, Bahsettiğiniz durumları 408 de de az çok yaşarsınız. Ben 9 lt altını görmedim 6 aydır. (%75 ş.içi karma) Kapılar açılmadan ayak aydınlatma nasıl aktif oluyor bulamadım kapılar kapalı iken ayak aydınlatma yanmıyor. Süspansiyon olarak bilemem test aracına bakın derim ama 19 ile 20 jant arası konfor olarak pek fark olacağını düşünmüyorum. Yatma durumu için 408 de yükse araç ama önceki aracım 3008 e göre daha iyi yola tutunuyor, sert süspansiyon sebebi ile yatma pek olmuyor. Ha 408 daha teknolojik, hele mutlaka GT alın alacaksanız. 2 numaralı çekinceniz tamamen yersiz. Çok var deniyor ama ben daha yaşayan duymadım. Siz bakımları zamanında ve doğru şekilde yaptırırsanız hiçbir sorun çıkartmaz. Yani değiştirme tercihiniz tamamen zevk amaçlı olabilir. Dediğim gibi gidin bayide test edin değerlendirin. En iyi o şekilde karar verirsiniz. |
PEUGEOT 408 (50. sayfa)
-
-
teşekkür ederim
-
teşekkürler
-
Geçmiş olsun.Ne yazıkki sizinki söylediğiniz üzere biraz polyannacılık olmuş.5 yıl birliktesiniz.Yaşamayı bir şekilde öğrenmeniz durumu idare etmeniz gerek.Öylede yapın zate.
Kardeşim geçen yıl aynı araçtan aldı.1645tl şu an 1550tl leri ben bile gördüm bir çok kişide aktarmakta.Hadi bunu geçtik,sorunlar ufak ufak çıkıyor 4000km deki araçta.
Ne diyim umarım afiyetle binersiniz.
-
Bende 408 alma arefesindeyim bunu bütün 408 ler için mi söylediniz ( yani sorunları ) yoksa arkadaşın aracı özelinde mi söylediniz ?
ben şuna inanıyorum ki a üreticisi b üreticisi fark etmeksizin, her üreticinin üretmiş olduğu araçlarda sorunlar belli bir yüzde ile çıkabiliyor biraz da şans işi diyorum. Ancak firma bunun arkasında mı değil mi önemli olan şey burda başlıyor.
-
Merhabalar ,
i20 aracımı satarak 408 GT satın aldım.
Araç 15 gün sonra teslim edilecek.
Teslim aldığımda ilk önerileriniz ne olur :)
Birde Whatsapp grubu var mıdır ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Sbl..ArMGn
Merhabalar ,
i20 aracımı satarak 408 GT satın aldım.
Araç 15 gün sonra teslim edilecek.
Teslim aldığımda ilk önerileriniz ne olur :)
Birde Whatsapp grubu var mıdır ?hayırlınolsun kaça aldınız ve kredi kullandınız mı
-
Merhaba 408 GT için Branda alan ya da tavsiyesi olan var mıdır ? -
Merhaba, Teşekkür ederim.
Hayır, kredi kullanmadan 28/11 tarihinde Nakit olarak 1.820 -
Teşekkürler hocam,
Garanti süresini 5 yıla uzatacağım. 5 yılın sonunda eğer daha farklı ve zorlayıcı sorunlar yaşamamış olursam 1-2 sene daha binerim diye düşünüyorum.
Servis yaşanabilecek sorunları çözebildiği sürece dert etmeyi düşünmüyorum açıkçası.
408'in malzeme kalitesinde pek kalitesizlik yok gördüğüm kadarıyla. Ancak bazı sistemsel ve elektronik düzenle ilgili sorunlar yaşanabiliyor.
Bir de motor ile ilgili sorunlar var, bacanağımda Citoren C3 AC var ikinci kez motor ile ilgili problemden araç servise gidecek, henüz 1 yılı dolmadı aracın ve araç yaklaşık 12 bin km'de.
Zaman içinde göreceğiz, umuyorum ve İnşallah hiç kimse çözülemeyecek sorunlar yaşamaz.
-
Merhaba.Bu gözlemimi genel olarak aktardım.Sorunsuz ,baş ağrıtmayan araçlar için istatistiklerin ve yaşananların gösterdiği uzak doğu araçları kullanıcısını sıkıntıya sokmuyor.2. nesik 3008 ile birlikte gurup kendini kurtardı biraz.Evveliyatında çok dramatik elektronik ve elektrik sorunları vardı.Bakın bir örnek vereceğim size.Ölçek ekonomisi ve maliyetleri doğru yönetemediklerinden 2000 li yıllardaki 406 ve benzer raftan beslenen lagunada kullanılan 2.0 motorlarda bile ya 256mm yada 258mm disk kullanılmakta idi.Aynı dönem 1996 yılında piyasaya çıkan vectra b de kullanılan ön disk 288mm çapında idi.
Geçen yıl aynı dönemde araçlar alınır iken ben 225.000tl daha az meblağ ödemiştim ancak şu an ilgili peugeot modeli aldığım araçtan 400.000tl daha ucuza alınabiliyor.Durum bu ancak şu an bu kadar uygun fiyatlı olmasından ve stellantisin avrupada ciddi pazar kaybından dolayı veya ilave sebepler vardır,belki genel şirket kültürü politikası t cross tan biraz yukarıda fiyata satılmaktaki arada ciddi bir kullanım hissiyat farkı var pozitif olarak peugettan yana.O neden ile o fiyat skalasında 5 yıl daha min. ömrü olacak bir araç alacak şu an sahip olanlar ve alacak arkadaşlar için önemli bir konu güncel kalmak.
Şimdiden güle güle kullanın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 29 Kasım 2024; 10:43:32 >
-
Merhaba.Altta aşka bir arkadaşa cevaben yazmıştım.Genel olarak izlenimlerim bu.Ben hayatı 12 den vurmadı hatta 9 dan bile değil ancak orada yazdıklarım geçerli neznimde.
Birde siz siz olun otomatikte olsa ÖMÜRLÜKTE dense bilhassa istanbulda ağır hizmet şartlarında yaşamakta,araç maaruz kalmakta ise, otomatik şanzıman yağını 60-70.000km olunca değiştirin.Ve bu değişim o iş için özel olarak üretilen makineler yardımı ile olsun,üer ustaların yaptığı gibi boşalt biraz ekle biraz gez gel yine biraz boşalt bu sayede eski - yeni yağı seyreltelim tarzında değil.Emin olun kararlılığı artmakta sistemin çift kavramalar dahil bu gözleme.
Sağlıcakla kalın.
-
Merhaba. Hangi bayiden aldınız acaba?
-
Merhaba arkadaşlar şu an 408 allure model alma aşamasındayım 1550 TL fiyat olacak İstanbul'dan 1530 da buldum ancak bulunduğum ilden almak istediğim fiyat böyle olacak iki çocuğum var bagaj ve diz mesafesi hoşuma gitti ancak 2023 modellere göre baya bir özellik kırpılmış anladığım kadarı ile yine de siz kullanıcılar daha iyi bilirsiniz bu aracı tavsiye eder misiniz bu fiyata bana tesekkuler şimdiden
-
hayırlı olsun öncelikle allure c0 dediğimiz araçta koltuk ısıtma, geri manevra çarpışma uyarı koltuk baldır desteği geri viteste alçalan aynalar 360 kamera ön cam akustik ve rezistans, alarm önemli değilse c2 allure alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin-88 -- 8 Aralık 2024; 6:59:7 > -
Aralık ayında GT paket için fiyat alan var mı acaba? -
Forumda 1850 1900 arası fiyatlar alınmış. -
Kasım ayında 1820 gelmişti, Aralıkta bir miktar daha düşer diye bekliyorum
-
Isıtmalı ön cam hiç geldi mi Türkiye’ye? GT’de yok da
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X