Aks mesafesi ile bu sınıfta rakipsiz zaten. 4 yetişkin ile arka yaşam alanı konforlu olacaktır. Şehirler arası 120 li hızlarda rahat bir yolculuk yaparsınız, yakıt tüketimi 6,1-6,8 litre arası olur. Aracın kronik problemi bulunmuyor. Şimdiden hayırlı olsun. |
PEUGEOT 408 (48. sayfa)
-
-
Bilgim yok bir arkadaş kronik sorunlari var diye kamiq almış. Yok mu diyorsunuz -
Kronik ne sorun varmış 408 de ben de merak ettim. 10500 km oldu kullanıyorum.
-
bilgilendirme için teşekkür ederim.
-
Tanıdık varmış arada ekspertiz yaptırmaya gerek yok
-
1 yıldan uzun bir süre 2022 model 3008 Allure 1,5 dizel kullanarak haziranda 408 Gt ye geçmiş biri olarak farklı kulvarlarda araçlar olduğunu söyleyebilirim. Benim için sportif dış görünüş, geniş bagaj hacmi ve donanım olarak 408 GT tercih sebebim oldu. Fiyatına göre gayet güzel bir araç. Muadili az. Ancak zevk meselesidir ek olarak. Hangisi hoşunuza giderse tercih edilebilir.
-
Yok maalesef. Ama koltuk ve direksiyon ısıtma var. Ek olarak da ptc var sanırım araç çalıştıktan kısa bir süre sonra sıcak hava vermeye başlıyor. Henüz ağır kış koşulları gelmedi ama sorun çıkmaz.
-
Hayırlısı ile bugün aracımı teslim aldım. Rolantide dizel c5 aircrossa göre daha titreşimli çalışıyor. Sizce normal mi? Bir de sesli komut çalışmıyor. Çevrimiçi bağlantı gerekli gibi birşey diyor. Sizde çalışıyor mu? -
Hocam kredili en uygun teklif ne aldınız? 1900 altı yok sanırım hiçbir yerde? 1850 kredili olsa dediğiniz gibi çok iyi olur.
-
Titreşim çok az hissediliyor o da 3 silindirin cilvesi. Sesli komut çalışması için internete bağlı olması gerekiyor. Btk dan dolayı izin alınamıyor. Hepimiz aynı durumdayız. -
Heniüz tekrar plazaya uğramadım görüşemedim
-
Fiyat alınca yazar mısınız hocam -
Elbette aynı şekilde sizde yazarsanız sevinirim iyi günler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekstra -- 17 Kasım 2024; 18:42:13 > -
Tabi ki hocam iyi günler -
Evet denedim Kuzey Marmara da trafik kazası sebebi ile trafik durma noktasına gelmişti. Gayet başarılı ve güzel sağolun. Ancak arayı minimuma ayarlamama rağmen çok kez akıllı sürücü arkadaşlar hep önümüze kırdığından biraz riskli. Mesafe biraz daha kısabilse çok daha güzel olur.
-
Malesef hocam kaynak yapanlara çare yok. Dikkat etmek gerekiyor. -
Araç wifi açılmıyor. Bu da mı btk onayı ile ilgili acaba? -
Doğrudur. -
Merhabalar, aracı ilk aldığım günden itibaren vites kutusu arızası ve motor arızası alıyorum.arızalar kalıcı değil tekrar aracı kapatıp çalıştırdığımda gidiyor ara ara karşıma çıkıyor. Bu süreçte 2 defa izmir arkas servisine götürdüm aracımı ilkinde hiç bir şey yok diyip arızayı slip aracı teslim ettiler 1 hafta sonra tekrar aynı hataları almaya devam ettim. Bu sürede my peugeot uygulamasında vites kutusu yazılım güncellemesi de gelmişti. 2. Servise götürmemde yazılım güncellendi ancak 1-2 hafta sonra tekrar almaya başladım ve gerçekten psikolojik olarak çok yordu beni ve araçtan soğumuş durumdayım. Yakın zamanda aracı tekrar servise götüreceğim ancak servisin bir çözüm bulabileceğini de sanmıyorum ve müşteri odağı hiç yok ve inanılmaz kötü seviyede. Size sorum benzeri vites kutusu arızası alan var mı? Var ise nasıl bir çözüme ulaştınız?
Teşekkürler.
-
Merhabalar, geçmiş olsun. Motor arızası çoklukla duyulan bir durum olup yazılım güncelleme sonrası alan duymadım gibi. (VSM (Vehicle Service Module/ Araç Servis Modülü) Buna paralel kısa süreli birçok sistem arızası da verebiliyor araç. Ancak uzun süreli vites kutusu arızası hiç duymadım. Güncelleme sadece vites kutusu için mi yapıldı? Motor arızası için olan güncelleme VSM sizde güncellendi mi? Eğer olmadıysa bunu yaptırın bir de o şekilde deneyin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X