|
PEUGEOT 408 (46. sayfa)
-
-
Ankara Göral 1.890.000 Tl demiş. 1.850.000 Tl de duymuştum ancak bayi hatırlamıyorum. Civar bayileri arayıp fiyat alın derim. Sene sonu iyi fiyat verebilirler.
-
Acaba bunda yani 1850-1900, 250000 12 ay taksit finansmanı geçerli midir ? Bi doğrucam bayilere
-
Bizzat kendim sorgulamadım ancak kredi durumunda bu oranlarda indirim yapmadıklarını duydum. En sağlıklısı direkt bayilerle konuşmak.
-
İstanbul çetaş 1850 veriyor, İstanbul Mar 1865 veriyor ama o da pazarlıkla 1850 yapar, sıfır düşünen varsa bu ara yapışsın derim.
-
Şanzıman yazılım güncelleştirmesi yaptıran var mı? Bir değişiklik hissettiniz mi? Whatsapp grubu var mı bir de? -
Merhaba arkadaşlar, 408 almayı düşünüyorum gt paket. Sizce mavi mi yoksa selenyum gri mi daha güzel duruyor. Bu iki renk arasında kararsız kaldık biraz. -
Salı yaptıracağım. grupta yaptıranlar memnunlar. bu konuda whatsapp linki var aratırsanız çıkar.
-
Ben griciyim. Allure tekno gri kullanıyorum. Tabi sizin gönlünüzde hangisi varsa onu seçin.
-
Selenyum gri ile tekno gri farklı sanırım hocam. Ben ikisini de beğendim baya kararsız kaldım. Mavi güzel ama bir tık fazla parlak duruyor. Gri de biraz soluk gibi ama tok, ağır bir duruşu var. Bakalım birine karar vercez inşallah -
Hayırlı olsun kaça anlaştınız
-
Sağolun hocam. 1920 ye kredili anlaştık. İnşallah haftaya teslim edilecek. Mavi rengini aldık. -
Hocam grupta yeni 1830 a alan var. Ödemediyseniz fiyatı kırın veya 3 bakım ücretsiz almaya çalışın. -
Hocam Marmara bölgesindeki hemen her bayi ile görüştüm. 1910 dan aşağı inen olmadı kredili olarak. Nakitte de 1860 a indiler. Hayırlısı artık. -
Kredili olduğunu bilmiyordum normal o zaman Hayırlı olsun. -
Benim anlamadığım kredili olunca ne kaybediyorlar yani finansmanınyapan bayi değil ki hatta bir bayi ye kredi kartı için sordum sistem üzerinden geçiyoruz dedi vade farkı koyuyoruz dedi örnek olarak şöyle 150000 12 taksitte 200000 ödüyorsun kendi postunuz yok dedi nasıl kendi postları olmuyor anlamıyorum
-
Valla bir şekilde etkiliyor ben de bilmiyorum. Kredili peşin fiyatına veren tek bir bayi bile yok -
İşte bende 1850 zorlamaya çalışcam
-
İnşallah alabilirsiniz hocam o fiyatlara. Çok güzel olur. -
Gt için far sensörü, yağmur sensörü ve otomatik katlanir yan ayna var mıydı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X