Şimdi Ara

PEUGEOT 408 (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: BlaCKaDDeR59
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
948
Cevap
107
Favori
175.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba anlamadıgım bir konu var ;

Aracım 2023 model 408 allure, ama bende ısıtmalı akustik ön cam ve ısıtmalı direksiyon yok?

Diğer özellikler mevcut. Böyle birşey mümkün mü?

• turindebrouche kullanıcısına yanıt

Merhaba. Sanırım mümkün. Durum çok karışık. Servisler dahi bilmiyor C0 ve C2 ayrımlarını. Aylarca bazı Allure da özellikler araçta var diye araç satmışlar, sanırım geçen aya akdar da Peugeot resmi sitesinde C0 Allure da olan özelliklerin hepsi yazıyordu donanımlarda/ katalogda. Araç sahipleri araçlarını alınca özelliklerin olmadığını öğrenince hüsrana uğramışlar. Geçen ay katalogları yenilediler şükür. Yurt dışı forumları okuyorum GT de kablosuz şarj olmayanlar mevcut. Gibi Gibi. Net bilgi maalesef yok. Bir ara yabancı bir Rus sitede araç şase numarasını yazınca tüm fabrikasyon bilgileri, özellikleri, donanım vb detaylarını veriyordu araç nezdinde. O site de erişime kapanmış bakılamıyor artık.

• icemy kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Şanzuman niye 6 biliyor musunuz. 6 vites az değil mi. Bir de bu vites çift kavramalı değil yazdı birisi.

Araç 0-40 arası sadece elektrik motor ile gidiyor. 0-40 arası hiç benzin motor la gitmiyor mu acaba. Bu hızda sadece şarj etmek için mi çalışıyor benzin motor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dadas2558 kullanıcısına yanıt

Bu fiyat teklifi için faizsiz kredi kullanımı söz konusu mu?

• Egguzel kullanıcısına yanıt

Birşey değil,6 yeterli aslında bu beygire.Phev ler mesela 195 hp olduğu için 7 ileri yapmışlar.Çift kavrama o kesin.

Bildiğim 1 km elektrik motoru ile gidiyor,çok matah birşey değil.Uzun vadede batarya değişim dezavantajı var.Amaç sadece emisyon düşürmek.Tüketiciye uzun vadede avantaj sağlarım bilmiyorum.En fazla ortalama 1 lt düşğk tüketir.

• baliko3409 B kullanıcısına yanıt

Değil hocam nakit ödeme

• Merhabalar arkadaşlar, 408 gt alacağım şu garanti durumları nasıl oluyor ?

Örnek olarak 2024 model mayıs çıkışlı bir araç alınca, bunun garantisi 3 yıl mı normalde; yani mayıs 2027 de mi bitiyor ?

Bir de ek garanti yaptırabiliyor muyuz 2.elde ?

• mint3407 kullanıcısına yanıt

Merhaba. Şimdiden hayırlısı olsun. Garanti, aracın ilk tescil tarihi itibari ile 3 yıldır. Yani ilk bayi satış günü garanti başlar. Ek garanti 2. el de de yapılıyor.

• Herkese merhabalar.Bayiden 408 allure için teklif aldım.Ama yorumlarda bazıları sıkıntı yaşadıklarını yazmış.Troc ile 408 arasında tercih yapacağım.Kararsızım ,sizce tercihim hangi yönde olmalı?

Şimdiden herkese teşekkür ederim.Allah kaza bela vermesin

• Aldığınız fiyat nedir ? Ben de üç dört gün önce aracımı teslim aldım. Elektrikli bagajı da hediye ettiler. Style troc ile allure 408 arasında kalıp allure tercih ettim. Şimdilik oldukça memnunum.

• ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun aracınız.elektrikli bagaj dahil 1625 fiyat aldım.Siz ne kadara aldınız?

• regaib71 R kullanıcısına yanıt

1600 e aldım ben de

Hangi renk ,hangi bayiden aldınız?

• regaib71 R kullanıcısına yanıt

Selenyum gri. Göral dan aldım.

elektrikli bagaj var mı hocam sizde?

Var hocam. Teslimat öncesi garantili olarak orijinal parça , sensör ve tuşlar ile montajını yaptılar.

hayırlı uğurlu olsun hocam kazasız belasız kullanın inşallah...

İnşallah çok sağolun. Daha iyileri sizlerin olsun

• Selamlar. Mypeugeot uygulamasında resimdeki iyileştirmeler var ama servis bizde görünmüyor dedi. Bilgisi olan var mı?

PEUGEOT 408

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kimmerya K kullanıcısına yanıt

Farklı servis ile görüşün. Çoğu yer yapmıyor yada bilmiyor maalesef. Ek olarak aşağıdaki sayfadan da netleştirebilirsiniz.

PEUGEOT 408www.peugeot.com.tr
    GÖNÜLLÜ GERİ ÇAĞIRMA KAMPANYA KONTROL | PEUGEOT Türkiye
    https://www.peugeot.com.tr/tools/gonullu-geri-cagirma.html
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.