|
PEUGEOT 408 (47. sayfa)
-
-
Anladığım kadariyla arabanin herseyi var ama bı yokuş kalkış desteği yok.
-
Aracı daha teslim almadım ama vardır diye tahmin ediyorum. C5 aircross vardı bende, yokuş kalkış desteği vardı. Otomatik olup da bu özellik olmayan araba pek kalmadı hocam. Kullanan arkadaşlar daha kesin bilgi verebilir. -
Yokuş kalkış desteği var. Auto Hold yok. Yani düz yolda, ışıkta falan frene bastıktan sonra frene basılı tutmanız gerekiyor. Yoksa araç kendini ileri atıyor. Auto Hold lu araçtan buna geçenlere az biraz risk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlaCKaDDeR59 -- 11 Kasım 2024; 10:40:4 > -
Sıkışık trafikte ben cruise control kullanıyorum. Gaza frene dokunmadan çok rahat oluyor. Auto hold ihtiyacı da kalmıyor. -
Mantıklı. Aklıma gelmedi açıkçası. Daha önce 3 yıl Leon, 4 yıl SuperB kullanıp buna geçince yokluğunu aradım doğrusu. Deneyeceğim. Teşekkürler.
-
Peki bu özelliklere sahip 2.5milyonu geçmeyen suv var mı başka bildiğiniz
Otomatik kapanır bagaj
Hafızalı elektrikli sürücü koltuğu,
Isıtmalı masajlı sürücü ve yolcu koltuğu
Far sensörü, yağmur sensörü
Otomatik katlanır yan ayna
Cam tavan
500'den büyük bagaj
Ön ve yan kamera
-
5008 i 2500 civarı veriyorlardı gt donanım. Bir sorun isterseniz. -
Tiggo 8 Pro var. Bagaj kıstasını çıkartınca Formentor falan oluyor sanırım. Belki Austral, pazarlıkla 2,5 a inerlerse Rafale.
-
3008 ile 408 kıyaslarsanız hangisini tercih edersiniz.
2.5milyon çok üst sınır oldu aslında 1.9 civarı 408 olursa bütün bu özellikler varken 2.5e çıkmaya gerek yok diye düşünüyorum
-
Ben de tam bu sebeple 408 aldım. Normalde 3008 istiyorduk ama allure paket bomboş resmen. 600bin fark vermeye de gerek yok dedik. -
Uzaktan çalıştırma yok değil mi. Omoda da vardi sanırım kışın önceden calistirip sicak araca binmek iyi olurdu -
Yakın zamanda ötv muafiyetiyle aracı alan oldu mu acaba? 408'i muafiyetle almak mümkün mü merak ediyorum.
-
Bayiler bana hep ötv muafiyetli mi yoksa normal mi alacaksınız diye sordular. Alınabilir diye tahmin ediyorum. -
kablosuz android auto var mi -
-
Arkadaslar 1830 tl tanıdık indirimi ile 408 GT aracı aldım. Aracı bayiiden çıkarmadan ekspertiz yaptırabiliyor muyum? Yaptırmalı mıyım? Teşekkür ederim
-
Hayırlı olsun
250000 tl sıfır faizli kredi kullandınız mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekstra -- 12 Kasım 2024; 19:16:57 > -
Teşekkür ederim. Kullanmadım. Nakit fiyatı
-
Herkese merhaba. Engelli raporu ile (50%) bulabilirsem. 408 GT 1.2 PureTech 130hp EAT8 alabiliyorum. Sorum :şehirler arası 120km/h hızı aşmadan 4 yetişkin için uygun mu?
Birde kronik bir problemi var mı aracın? Cevap yazacak herkese teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat74 -- 13 Kasım 2024; 14:5:57 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X