|
PEUGEOT 408 (51. sayfa)
-
-
Malesef şu andaki sıfır araçlarda bu özellikler yok zaten o yüzden de fiyatı daha uyguna indirilmiş gibi geldi bana -
Merhaba hocam, bu fiyatları hangi bayiden buldunuz acaba? Ben de almak istiyorum ama fiyatlar 1.590 civarında gibi. -
-
İstanbul'da general ve mepa idi galiba ikiside zorlamadan 1530 dedi -
4008 allure için bayiden sıfır 1530 fiyat mi aldınız?
-
Selamlar, hayalet göstergeye sadece peugeout nun kendi navigasyon uygulaması mı yansıyor? Carplayden navigasyon açtığımda sadece ortadaki geniş ekranda gözüküyor. -
Evet cumartesi fiyatı buydu -
Beyler 30.000 km’de balatalardan ses geliyormu -
Selamlar. Evet sadece kendi navigasyonu yansıyor. Telefondan sadece yön ve kalan mesafe ile gösterim gibi basit tarif sağlıyor.
-
Teşekkür ederim -
Allure c2 modellerde ön park sensörü normalde bulunmamakta. Bunu yetkili serviste garantili olarak taktırmak mümkün mü? Daha önce bunu deneyen veya bilgi alan var mı acaba
-
allure modeline sanırım bu fiyatı verdiler
bugun şançelik bursa GT modeline 1890 fiyat verdi.
-
Evet allure idi ancak araba sayısı azaldı galiba 1550 1600 arası fiyatlar okuyorum şu anda -
arkadaşlar selamlar. 408 allure için kapora verdim bekliyorum şu anda, araçla ilgili aklıma takılan birkaç soru var bilen var mıdır satış temsilcisi emin konuşmadı bu konuda. bildiğim kadarıyla c0 ve c2 diye üretim kodlarıyla geliyordu ancak sipariş formunda e0 olarak yazıyor bu yeni mi farkı ne nedir ne değildir bilen var mı? bir de allure pakette ısıtmalı katlanır yan ayna mevcut mu broşürde gözükmüyor satıcı da bir şey diyemedi. son olarak bu kayış muhabbeti 2024te gelenler güçlendirilmiş diyen oldu zincire geçti diyen oldu son durum nedir?
Bir tane 2023 allure 30binde hatasız boyasız araç buldum 1470 civarı muhtemelen c0 üretim, sıfır olan da 1550 fiyatı var. sizce donanımlar için ikinci ele dönmek mantıklı mı yoksa almışken sıfır olması mı daha mantıklı? teşekkürler cevaplar için.
-
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. E0 C2 sonrası üretilen modeller, c2 den farkı koltuk döşemesi farkı diye biliyorum. ısıtmalı, katlanır ayna tüm modellerde vardır (broşürde GT için de yazmıyor). Güncelleştirilmiş kayış var, zincir hybrit modellerde bulunuyor, 408'in hybriti şu an yok. Onaylı yağ kullandığınızda sıkıntı çıkarmayacaktır (125k km yapan var sıkıntısız)
C0 paket en dolu allure, bence allure premium denmeli :) Aralık 23 ile mart 24 arası üretim tarihli araçlar. sıfır almaktansa c0 üretim allure (C1 bile bence olmaz Aralık 2023 öncesi) ilk tercihim olurdu. C2- ve E0 gerçekten boş. Ya da 2023 Gt en güzeli olur.
-
Teşekkür ederim cevabınız için. bu konularda satış temsilcileri gerçekten çok kısıtlı bilgiye sahip maalesef, iç döşeme drap jeans yazmışlar o fark var demek ki. şu an birçok soruma cevap buldum, ikinci elde çok çekincelerim var gerçekten biraz sıfır olsun diye uğraştım açıkçası gt paket de 1850 1900 olunca aradaki farkı veremedim. bu donanımlarla da idare ederim dedim yoksa gerçekten eski allure daha dolu.
-
Bende yeni e0 koda kapora verdim arkadaşın dediği gibi koltuk farklı sadece ama ilk üretilen pakete göre baya özellik eksik ama parası da ona göre eksilmiş zaten 😁 ben sıfır olmasından ötürü tercih ettim mevcut özellikler bana yeterli geldi bu fiyat aralığında açıkçası çok seçenekte yok maalesef -
evet öyleymiş sanırım araştırdığım kadarıyla 🙂 dediğiniz gibi olsa güzel olur diyeceğim donanımlar var kesinlikle ama sıfır olarak mevcut özellikler benim için de yeterli geldi o yüzden gt'ye kendimi zorlamak istemedim ya da ikinci el almak istemedim şu anlık. yurtdışı sayfalarına baktığımda birçok yerde elektrikli ısıtmalı katlanır yan ayna var diyor ben de olduğunu düşünüyorum bi ona kafam takıldı onun harici yazan özelliklerin tamamı tatmin edici 🙂 bir de forumda birisi acc yok demiş ama broşüründe dahi iki yerde acc olduğu yazıyor umarım bir sürpriz yaşamayız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X