Şimdi Ara

PEUGEOT 408 (55. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.132
Cevap
122
Favori
218.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
86. Sırada  bugün en iyi #39
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Parasını ödediğim faturalandığı 408 aracım yaklaşık 1 aydır teslim edilmedi. Hala beklemedeyiz. Yetkililerden ses seda yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @hgguner Denedim hocam olmadı.

@Arif evet ama geri vitesten sonra ileri aldığımda ayna göklere bakıyor resmen her seferinde yapmasa da. Hafıza konusu sıkıntı hafızaya aldığım konuma geçmiyor

• nimrais kullanıcısına yanıt
    Aynalarda zaten hafıza yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arif kullanıcısına yanıt
    Var hocam aynalar ve koltuk aynı anda kaydediliyor fakat benim sorunum hafıza tuşuna bastığımda aynaların kaydettiğim açıya değil kafasına göre bir açıya dönmesi. Yarın servisi arayacağım bakalım uzaktan bi tavsiyeleri olacak mu diye

PEUGEOT 408

• nimrais kullanıcısına yanıt
    Ben de baktım kılavuza evet varmış, 3008’de yoktu onla karıştırdım sanırım

• Bende 1 hafta önce aldım 408 allure paket ama ne yazıkki aracın kaparosını verdiğimde öğrendim 2023 allure ile 2024 allure arasında çok fark var ön park sensörü olsun baldır desteği olsun KABLOSUZ şarj olsun yani 2024 suv bir araç düşünün kablosuz şarjı yok he olsa kullanırmıyım kesinlikle hayır ama neden çıkartıyorsun ki her yıl üzerine koymanız gerekirken siz her sene bi özellik çıkartıyorsunuz zaten anlamadığım Peugeot tüm suv araçlarında allure pakette cam tavan veya sanruuf olurdu 408 de bunu da kaldırmışsınız yani 2008 3008 5008 allure ayrı suv 408 allure ayrı suv oluyor çıkart bunda da aktive prime paket ama şimdi araçta çıkarılacak bişey kalmadı doğru allureyi bile bozdunuz araça gelirsek arkadaşlar rahat konforlu turbo sesi ile ayrı bir hava katıyor ben sevdim gaz tepkimesi şahane bastım mı uzuyor zaten 200 ve üzeri basacak yol olmadığı için 130 170 arası efsane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eemreshn -- 21 Ocak 2025; 2:4:17 >
  • Arkadaşlar iyi günler aranıza gt modeli ile katıldım aracı teslim alalı 10 gün oldu genel olarak memnunum

bu gün sabah saatte 30 km hızla giderken sağ aynama kolu ile çarptı ayna içeri kıvrıldı

sonra tekrar dışarı doğru açama kapama tuşu ile jumandadan yerine geri geldi ayna hareketlerinde içeri kapanması açılmasında bir sorun yok fakat biley dikkatlerimi çekti

het iki ayna aynı anda kapama tuşu ile kapanmıyor yani 1-2 saniye sağ ayna yani yayanın vurduğu ayna daha geçikmeli kapanıyor sizde de durum böyle mi işkillendim gerçi çalışmasında bir anormallik görmedim. Bide aynalar tam kapandığında her ikisinden de ayna motor sesi geliyor fakat sanki sağ aynada biraz daha fazla geliyor, işte evham yaptım bi ara kontrol ederseniz sevinirim

ama dediğim gibi çalışmada bir problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekstra -- 23 Ocak 2025; 12:57:49 >
  • Servise gitttim sağ aynada dişli kaymış fazla kapanıyor dedi. fonksiyonlar çalışıyor servis değişimi gerekebilir dedi bu şekilde de kullanabilrisiniz dedi benden dokundurtmama kararı aldım
    Ancak bu gün işten eve giderken adas trafik levhası okumuyor uyarısı aldım servis akü kutıp başını çıkardı baktı düzelmedi pazartesiye yazılım güncellemesi deneyelim dediler bakalım aslında yazılımıda güncelmiş
    Baktılar bakalım salıya belli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekstra -- 23 Ocak 2025; 19:55:15 >
  • dekstra kullanıcısına yanıt
    Hangi şehirde hangi servise gittiniz ? Bende de sistemsel arıza hatalar verdi ama çok ileri tarihlere gün veriyorlar

• hawkss kullanıcısına yanıt

Denizli deki servise

sizde nasıl hatalar verdi

• hawkss kullanıcısına yanıt

Pardon yazılımsal hatalarınızı önceki mesajlarınızda gördüm umarım bu hatalar düzelir

aslında araç çok güzel fiyat/performans aracı

hatalar olabilir ancak bunların arkasında durarak hızlıca çözüme ulaştırmaları gerekir

• firtina1989 kullanıcısına yanıt

İyi günler , Sizin trafik levha algılama hatanız düzeldi mi acaba ?

Merhaba, zaman zaman ortaya çıkıyor, kendiliğinden düzeliyor, sonra geri çıkıyor. Tam mantığını anlayamadım açıkçası. Servise sorduğumda kamera kir buğu falan görüyor diyorlar ama anlık değişimler olabiliyor. Ayrıca bu ikaz lambası yansa bile levhaları da görebiliyor.

O günden sonra tekrar etmedi ama yine de emin değilim. Ve evet f/p aracı kesinlikle. Kendi sınıfında bu kadar donanımlı başka araç var mı emin değilim.

• Üstte yazdığım sorun yan aynanın geri viteste aşağıda takıl kalması ve hafıza kaydının yapılamamasını sorunu bugün serviste çözüldü, fabrikadan çıkışlı soket temassızlığı varmış.

• Sevindim bu gün benim yine başlarda trafik levhası tespit sistemi çalışmıyordu sonra bi anda şerit takip devre dışı deyip herşey normale döndü sorun yok şimdilik ancak şuna dikkat ettim araç içindeki tespit kamerasının önü buğuluydu bunu çözdürme açmıştım yada buğundağıldı öyle düzeldi sanırım bakıcam salıya kadar
    Bide bu gelişmiş trafik levhası tespit sistemi
    Araç içindeki demosundaki gibi dur işaretini görüp direkt araç içi kokpit göstergesinde dur işareti diye belirtiyor yani şak diye bence her levhayı gören bi sistem değil ama neticede düzeldi herkese keyifli sürüşler

• Arkadaşlar bence forumu hep canlı tutalım. Araçla ilgili deneyimlerimizi hep paylaşalım.

• Merhabalar. 2024 408 gt modelinde focal ses sistemi yok mu? Aracımda sağa sola bakıyorum ve focal amblemi hiç göremiyorum. Aracım gt paket

• Araç müthiş donanımlı ben çok memnunum 👏 sadece şu ses olayı dikkatimi çekti... videolarda focal amblemi görüyorum. Benimkinde yok :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarık Uzun WzaxD -- 25 Ocak 2025; 16:20:5 >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.