Şimdi Ara

Peugeot 408 Allure Tekno Gri Aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
2
Favori
10.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YouGotThatRight

Hayırlı olsun. c0 olayı nedir, onu anlamadım…
    Hocam allure paketi peugeot boşaltmaya başladı c0 olan seri şubat ayı araçları oluyor bu araçlarda koltuk direksiyon ısıtma ve 4 kameralı 360 park vs varken mart araçlarında bu donanımlar kalkmış bu yüzden c0 araç almak şuan daha mantıklı fark tamamen gelen araç serisi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TavukMemesi kullanıcısına yanıt

Evet Peugeot son 5 yıldır ciddi ivme kazandı. Hem tasarımlarındaki farklılıklar hem de servis konularındaki iyileşmeler epey ilerlemelerine sebep oldu. Türkiye pazarında gerçekten güçlü bir yere geldiler. Umarım sizde sorunsuz, sıkıntısız, kazasız-belasız uzun seneler kullanırsınız.

• Bende de allure selenyum gri var. Kasim ayi sonunda 1.4m ye almistim. 6000km oldu bile. Hayirli olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Bağa mı didin?

Bende de allure selenyum gri var. Kasim ayi sonunda 1.4m ye almistim. 6000km oldu bile. Hayirli olsun
    Euro olarak bakarsak 1533 hadi 1550 olması lazım şuan 1.650 fazla geldi bana şuan 100k hava parası verdik sanırım

• Full Togg alınırdı o paraya. Uzun menzilli cam tavan ses sistemi falan...
    Direksiyon ısıtma eksik olurdu.

408 gerçekten göze hoş geliyor ama küçük hacimli bir araç olduğu için ben bir ara niyetlensem de vazgeçtim. Gerçi ben güçlü bir araç arıyordum, 408 in 0-100 ü 10 saniye üzerinde olduğu için de eledim bir yandan.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. SUV yanına şehir içi ikinci araç olarak alınabilir elektrikli olanı ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Olsun, 1-2 aya sizin aldiginiz fiyat ucuz kalmis olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Full Togg alınırdı o paraya. Uzun menzilli cam tavan ses sistemi falan...
    Direksiyon ısıtma eksik olurdu.

408 gerçekten göze hoş geliyor ama küçük hacimli bir araç olduğu için ben bir ara niyetlensem de vazgeçtim. Gerçi ben güçlü bir araç arıyordum, 408 in 0-100 ü 10 saniye üzerinde olduğu için de eledim bir yandan.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. SUV yanına şehir içi ikinci araç olarak alınabilir elektrikli olanı ..
    Hocam 408 in iç hacmi çok geniş bagaj 500 küsür litre
    arka diz mesafesi 508 den fazla
    Motor olarak bu arabanın hakkı 1.6 160bg idi 1.2 130bg zayıf kalmış zaten görüntü var ses yok yeni araçların birçoğu 0-100 ü 8-9 saniye iken bu araç 10 saniye ki hu görüntüyle hakkı 7-8 saniye idi.
    Güçlü ve elektrikli arıyorsanız ben togg değilde hyundai ioniq 6 tavsiye edebilirim fotoğraflarda çirkin gözüksede iç mekanı çok ferah dış tasarım canlıda güzel ve dikkat çekici.
    Şahsen ben tesla model y den daha çok beğendim ioniq 6 yı

• Kazasiz belasiz surun. 2 aydir 408 gt kullaniyorum. Gayet memnunum. Araba kendini sevdiriyor. 1 yil kadar 3008 1.6 180 kullandim. Tabiki o motor tirmaliyordu ama bu aracin motor da gayet yeterli. Ben genel olarak sakin kullanirim. Performans isteyene tabiki tatmin etmez ama genel kullanim gayet basarili. Oyuncaklari zaten efsane, ekranlar vs kendini sevdiriyor.

• Hayırlı olsun.

Peugeot tartışmasız en iyi tasarımları yapıyor, içi-dışı rengine kadar harika.

Kötü diyen ulaşamayacağı et olduğu için diyordur.

2008' e gerek yok ama cam tavan benimde içime oturdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 23 Mart 2024; 20:16:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Hayırlı olsun.

Peugeot tartışmasız en iyi tasarımları yapıyor, içi-dışı rengine kadar harika.

Kötü diyen ulaşamayacağı et olduğu için diyordur.

2008' e gerek yok ama cam tavan benimde içime oturdu.

Cam tavan hiçbir aracımda da olmadı içime oturdu

• Hayirli olsun lakin fiyat pahali.

Şuanki kurlarla ederi max 1.550.

Bahar geldi diye yine ufaktan şimarmaya başladı otomotivciler. Bakan bey derhal asayişi sağlamalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

Hayirli olsun lakin fiyat pahali.

Şuanki kurlarla ederi max 1.550.

Bahar geldi diye yine ufaktan şimarmaya başladı otomotivciler. Bakan bey derhal asayişi sağlamalı.
    Kasımda alan arkadaşın fiyatla hesapladığımda şuan 1530 olmalı hadi bayide aynı oranda kar arttırsın diyelim 1550 olur 1650 banada fazla geldi

• Hayırlı olsun. Çok yakışıklı araba. Fiyat tuzlu olabilir ama bi iki sene sonra kuş parası olacak. Togg tucson 508 gt 3008 varken biraz gereksiz ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 408 incelemeye aldım ama premium ses sistemi olmaması çok kötü olmuş. gt ye neden focal koymamışlar bir türlü anlamıyorum. hangi süper zeka karar verdiyse artık

• Hayirli olsun , bizzat sormuştum bayilere 1.55m veren vardi bunu , 1.75m e gt çok rahat alirdiniz , fiyat biraz kazik geldi bana , araç alimini da 2023 troc Style sürüş paket + ergo koltuk + cam tavan+ kış paketi olarak sonlandirdik :)

• Umarım faturayı kestirmemişsinizdir diğer arkadaslar gibi ben de 1.5m civarlarına fiyat almıstım

• quote:

Orijinalden alıntı: AlperInTheHouse

Hayirli olsun , bizzat sormuştum bayilere 1.55m veren vardi bunu , 1.75m e gt çok rahat alirdiniz , fiyat biraz kazik geldi bana , araç alimini da 2023 troc Style sürüş paket + ergo koltuk + cam tavan+ kış paketi olarak sonlandirdik :)
    troc mu daha kaliteliydi 408 mi hocam
    troc kullanmadım hiç

• quote:

Orijinalden alıntı: Nonchalnt

Umarım faturayı kestirmemişsinizdir diğer arkadaslar gibi ben de 1.5m civarlarına fiyat almıstım
    kavga ettim bayiyle hocam satış danışmanını dövdüm 2 saat önce

Troc biraz daha tok sert bir arac, sisirme durmuyor. Kalite algisi değişir Peugeot araçlarda çok fazla plastik malzeme var, elektronik oyuncaklari da öyle ama bendeki troc 408 gt den eksigi kör nokta bir de elektrikli bagaj , eklenmesi kolay ama çok işlevsel olduklarini sanmiyorum.

• Cam tavan durumu hariç güzel tercih. Bu tip araçlarda cam tavan ciddi bir tercih sebebi.

Hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.