Şimdi Ara

Peugeot 408 Allure Tekno Gri Aldım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
10.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AlperInTheHouse

Troc biraz daha tok sert bir arac, sisirme durmuyor. Kalite algisi değişir Peugeot araçlarda çok fazla plastik malzeme var, elektronik oyuncaklari da öyle ama bendeki troc 408 gt den eksigi kör nokta bir de elektrikli bagaj , eklenmesi kolay ama çok işlevsel olduklarini sanmiyorum.
    yok hocam 408 de masajlı koltuk ısıtmalı koltuk direksiyon ön arka kamera vs gibi birçok donanım var bunlar troc ta yoktur benim merak ettiğim iç mekan kalitesi ve konfor olarak hangisi daha iyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TavukMemesi kullanıcısına yanıt
    Bu özellikler trocta var dolusunu alirsaniz. iç mekanda 408 bir tik daha geniş o kadar , o da sizin boyunuza göre değişir.

• AlperInTheHouse A kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Style pakette elektrikli bagaj yok mu? Araç ne kadara geldi size? indirim oranı troc’ta nedir?

• mbkaynar M kullanıcısına yanıt
    2. el aldim hocam, 2023.05.30 trafige cikisli,indirim orani için 2 hafta önce Style cam tavansiz tek renk boş paket için 1710 demişlerdi , liste fiyatina göre %12 gibi bişidi, garantisi devam eden 2.el dolu modellerine bakmanizi tavsiye ederim en azindan cam tavan olsun :)

• insanlar da acayip, sanki bu arkadaş 2 milyon parayı vermedne önce ortam araştırmadı fiyat oturtmadı da şak diye buna verdi sanılıyor, ben öyle olmamıştır diye düşünüyorum,cam tavan olmaması üzdü ayrıca 2008 de otonom dan kasıt ne merak ettim,sonuç bize gülegüle kullan demek düşer hocam, pejo iyidir

• 1.350.000 bin tl ye Arkadaşımıza araç alacağız , ww t roc için 2022 life paket mi , yoksa 2020 highline cam tavanlı olan mı 2 side aynı km de aralarında bariz far var mıdır ? varsa neler var dır .

• quote:

Orijinalden alıntı: JrFuKi

1.350.000 bin tl ye Arkadaşımıza araç alacağız , ww t roc için 2022 life paket mi , yoksa 2020 highline cam tavanlı olan mı 2 side aynı km de aralarında bariz far var mıdır ? varsa neler var dır .

Şahsen yeni yenidir diyerek 2022 life alırım

• Bende Tekno gri aldım ve beklemekteyim.2008 ile bende arada kaldım ama kesinlikle 408 alınır. İç malzeme kalitesi, tasarımı,duruşu ve hemen hemen aynı paraya denk gelmeleri 408'i öne çıakrdı. Banada bayramdan sonraya gelir dediler ama benimki C2 olanı. Muafiyetli aldığım ve tek kaldığı için seçme şansımda olmadı. Ben Tekno griyi maviden daha çok beğeniyorum ama bunun kırmızı rengi bir başka. Ateş ediyor resmen...

• quote:

Orijinalden alıntı: xtcx

Bende Tekno gri aldım ve beklemekteyim.2008 ile bende arada kaldım ama kesinlikle 408 alınır. İç malzeme kalitesi, tasarımı,duruşu ve hemen hemen aynı paraya denk gelmeleri 408'i öne çıakrdı. Banada bayramdan sonraya gelir dediler ama benimki C2 olanı. Muafiyetli aldığım ve tek kaldığı için seçme şansımda olmadı. Ben Tekno griyi maviden daha çok beğeniyorum ama bunun kırmızı rengi bir başka. Ateş ediyor resmen...

En iyi renk net mavisi knk tekno gri şirket paket

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.