Resimleri ekledim ilk mesaj günceldir |
Peugeot 5008 2020 model Siyah tavan boya atması (3. sayfa)
-
-
Ne hediyesi 25 binlik bakım hediye ediyormuş Citroën alsın kendi kullansın ben aracımın bakımını yaptırım yarım milyon verdigim araçıma 1-2 binde bakım verme güçüm var Citroën bana keyif bağışlar gibi teklif vermeye çalışıyor ne işle uğraşıyorsun bilmem hatalı yaptığın ürünü adam sana geri verse be yapacan alıp yenisi vereceksin evinde ki üç kuruşluk cihaz bozulsa firmaya etmediğiniz hakaret kalmıyor gelmiş sin 500 binlik ayıplı araçı savunuyorsun köstek olma başka birşey istemem çok bilmiş aklını kendine sakla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Kullanım hatası
fransız kuşları pasta yiyor
Yerli kuşlar kuru simit
Geçmiş olsun hocam
facebook gruplarında da böyle şeyleri görür oldum. peugeot türkiye iyice saçmaladı. eskiden böyle şeyler olmuyordu. büyük ihtimal tr ye çer çöp ne bulurlarsa kaktırıyorlar. adamlar da biliyor kanun yok nizam yok . git mahkemeye 5 yıl uğraş.
-
yalnız bende kuş pisliği gibi yordum fotodan.
-
üstat tek bi yerde olsa hadi diyelim kuş pisliği de araç zaten pis kalmıyor düzenli yıkıyorum. ayrıca daha önceki aracımda vardı kuş pisliği yanığı vernik yanıyor onda farklı duruyor rengi bunda boya kalkmış bu kadarıda mümkün değil üstelik araçta seremik koruma boya koruma vs vs var haftalık ben yıkıyorum aracı
-
Anasıni satayim ne kuş pisliğiymiş mubarek. Sanki bana 7/24 nitro gliserin sıçıyor hayvanlar.
Alman arabalarina senelerdir cayir cayır sıçıyorlar neden bişey olmuyor...
Yok arkadaş, bu fransızlar karoser konusunda adam olmaz. Hele citroen fransizlarin son halkası bu konuda... Reno meno gene iyi bunlardan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pejo, citroen.ne kadar rezil arabasiniz siz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Değişik bir boya atma sorunu! 2. Fotoya bakıyorum atma akıntı şeklinde, kuş pisliğine de benziyor?
Boya atmasının şekline bakıldığında bariz şekilde kuş pisliği gibi duruyor.
"Benim arabama da kuş pisledi ama boya kalkmadı" şeklindeki yazanlar var ama her kuş pisliği boyayı deforme etmiyor, bazıları ediyor.
Benim arabama defalarca kuş pisledi, ama bu pisliklerden 1, 2 tanesi boyayı deforme etti. Hatta bazı pislikler 10-15 gün durdu arabanın üstünde ama hiçbir zararı olmadı. Öte yandan 1 günde boyayı bozan kuş pislikleri de oldu. Muhtemelen kuş pisliğinin içerdiği asit, kimyasal bileşimi, vs. etkiliyor bunu.
-
Demek ki bu işin Almanı Fransızi yok, herhangi bir model veya markada görülebiliyor. Ancak PSA grubun siyah renk tavanlı araçlarında oldukça fazla olduğu görülüyor. Uzak durmak gerek
O kadar şikayet atmışsınız ancak hiçbir model Citroen C5 magduriyet konvoyu gibi çıkıp dolaşmadi ortada.boyadan mütevellit..bu arada senin 13 yil once aldigin xitroenle ayni kalitede boya atiyorlardir son kasalara yanihttps://www.youtube.com/watch?v=feN4s7sDvJU&feature=youtu.be
Su videodaki gibi boya atması ömrü hayatımda görmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfSpirit -- 20 Ekim 2021; 9:43:35 >
güncelleme
PSA merkez dönüş sağladı ve tabiki beklediğim gibi kullanıcı hatası dedi dış etkenler. şaka gibi dış etkenler demekki özellikle bu grubun aracını sevmiyor özellikle kuşlar yoğun asit sıçıyor demekki bu araçlara....!!
neyse ne kendileri bilir sürsünler yokuşa davamı açarım nasıl olsa sonucunda ben kazanacağıma eminin ne kadar sürerse sürsün kök söktüreceğim!!!
-
Kırmızı 208 ve 308'lerin de alayında kaput bölümünde vernik soyulması oluyordu, tabiki dış etken dediler. Ticari ahlak anlayışı ve boya proses kalitesi zerre kadar değişmemiş, ilerlememiş demek ki bunların. Resmen pişmanlık.
Acaba bu sorun opelin almanyada üretimi yaptığı araçlarda da var mıdır?
Son durum nedir hocam? Bugün dış etken diyerek bana da geri dönüş yaptı peugeot. Araç 2021 aralık çıkışlı. Senesi dolmadan siyah boyada sıkıntı oldu benim de. Dava yolu görünüyor :)
Var benim araçta , Corsa F siyah cam tavanlı.
-
Muhtemelen araci tavaniyla birlikte once komple govde rengi neyse ona boyayip sonra ilk boyanin uzerine ikinci kat siyahı boyuyorlar.
Normalde sac ta boya ustune boya vurulmaz. Boya sadece astarli ham saca vurulur.
Bence altta gövde boyasi oldugu icin tutunamiyor siyah kat.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X