Merhaba arkadaşlar, 2020 kasım ayında almış olduğum aracımın tavanında siyah boya kalkmaya ve beyaz boya çıkmaya başladı bugün servise götürdüğümde dalga geçer gibi reçine ya da kuş pisli dendi ki mümkün değil aracımı günlük kontrol ediyroum dış temizliğini ve haftalık yıkıyorum. Üstaelik araç ağaç veya direk altında dapark edilmiyor sürekli açıkta. Muhtemlen mahkemelik olacağız bakalım resimleri ve detayları paylaşıyor olacağım. Sürece göre sizde araç alırken bunu göz önünde bulundurun diye paylaşıyorum konuyu Araç sıfır alırken bayi tarafından boya koruma ve seramik uygulama yapıldı. Ancak şimdi anlıyorumki yaptıklarıda yalan bunların
Edit: Resim ekleme ve güncelleme. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksnr -- 17 Ekim 2021; 9:2:18 > |
Peugeot 5008 2020 model Siyah tavan boya atması
-
-
Fotoğraf da paylaşabilir misiniz durumu görebilmek için. Donanım Gt line mı? Araçta boya koruyucu, seramik uygulaması vs var mı?
-
Geçmiş olsun, kronik bu Peugeot ve Citroen'de.
Hatta dava açıp uzlaşanlar vardı. Sonradan da tekliflerini geri çektiler sanırım, mahkeme yolu açık şu anda.
-
öncelikle GEÇMİŞ OLSUN sizi kötü hizmetler ile dolu peugeot satış sonrası hizmet serüveni bekliyor
siyah tavan boya atması demişsiniz farz ediyorum ki çift sedefli beyaz renk aracınız.
yaşadığınız sorun %99.9 PSA grubundaki çift renk (tavanı siyah, gövdesi farklı renk) araçlarda kronik olarak yaşanan siyah tavan boya atma sorunu.
bu sorun karşısında, malının arkasında duran bir tek citroen var. sorun yaşayan müşterilerine 25 bin tl değerinde full servis paketi ve artı garanti veriyor, tabii tavanı boyatmadan 25 bin tl değerindeki hediyeleri alamıyorsunuz.
peugeot ve opel direk kuş pisliği deyip geçiştiriyor işte sorun burada çıkıyor; grubun en alt seviyesi olarak tabir edilen citroen malının arkasında dururken pejo ve opel durmuyor.
ve citroen malının arkasında durmasına rağmen sorun sadece citroende yaşanıyor gibi bir algı oluştu yani sorun tamanen citroen üzerine yüklendi. kim bilir citroen'de pejo opel gibi kuş pisliği deyip geçiştirseydi belki sahipleri hariç kimsenin haberi olmazdı. tahminen opel ve pejo olacakları gördü ve bu topa hiç girmemeye karar verdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitokondri Kristası -- 15 Ekim 2021; 13:45:5 >
-
C5 aircross ile ayni fabrikada uretiliyor 5008.
Turkiye gibi boyanin kutsal oldugu, mekanikten guvenlikten onemli oldugu pazarlara siyah tavanli arac getirmemelerinden baska cozumu yok bunun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fahrettin Koca'nın dediği gibi; Bu tip sorunlarla karşılaşmamak için elinizde büyük bir koz var: PSA'dan asla araç almamak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaglarAkcam -- 15 Ekim 2021; 15:12:23 > -
yanlış boya takıntısı olayı değil olay olay hatalı boyalı araç üretimi ve sorunu kabul etmeme! varsa bir sorun tamir eder değer kaybı verebilirsin veya yenisi ile değiştirirsin veya para iadesi yapabilirsin. verdiğin paranın yüksek veya düşük olması önemli değil 50 lirada olsa bir mal alıyorsun...
-
Oğlum bu kafayı yaşamak için ne içiyorsunuz la , vallahi acayip kafa . Türkiye gibi pazarlarda boya takıntısı varmış. Avrupa da bunu yapsınlar adam dan kan alırlar kan. 500 milyara yakın para veriyorsun arabanın daha garantisi bitmeden boyası atıyor servis de sana diyor ki kuş pislemiş. Bu ne demek biliyor musun her şey arabayı satana kadar demek . Hakarettir bu insana .
Aynısı senin başına gelse ne olcak ya koy ver gitsin mi diyiceksin , demezsin o bayiyi yıkarsın . Elinizin altında ki telefonla yazarken 1 dakika boyunca derin nefes alın belki beyninize oksijen tam gider doğru düzgün bir şey yazarsınız.
Konu sahibine gelince muhakkak mahkemeye verin söke söke alırsınız yok öyle bir dünya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 15 Ekim 2021; 15:20:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
C5 aircross sahibiyim. Boya karsiligi 50 bin deger kaybi odeyecegini soyleyip vazgecti firma. Her pazarin bir dinamigi var. Bizim pazar dinamiklerimiz yanlis. Boya takintisi olmasaydi ciddi bir deger kaybi veya arac degisimi talep edilmezdi zaten. İste bunun adi boya takintisi. Firmanin yaptigi zaten ayip ben bizzat yasadim.
Oncelikle uslubuna dikkat et. Adam gibi yaz yazacaksan. Oglum moglum nedir ergen misin?
Güzellikle olmazsa yasal yollarla çözersiniz hocam illa ki geçmiş olsun.
-
Bu isin basindan beri olaya vakif olan birisi olarak yaziyorum. Az cok mahkeme tecrubem de var. Avukatla da gorustum. Oncelikle avukat 10 20 bin arasi bir ucret cikar, davanin sonuclanmasi en az 4 sene surer dedi. Arac degisimi olasiligi dusuk arac degisimi cikarsa yuzde 20’sini isterim dedi. Deger kaybi olarak 30 40 yada 50 gibi bir rakam talep edilebilir dedi.
Zaten yargi surecinin uzun olmasi ve tatmin edici bir sonuc cikmayacagi korkusu arkadaslarimizi sosyal medya ve basin yoluyla firmayi baski altina alarak hizli bir aksiyon almasini saglamaya calisma yoluna itti.
Otv muafiyeti ile alan arkadaslar 5 sene satamadigindan yargi surecini goze aldilar. Ben mahkeme yoluna gitmek icin motive olamadim bir turlu. O yuzden boyama karsligi deger kaybi teklifini kabil etmistim. Su anda sureci izliyorum. Garantisi bitmeye yakin ben de bir girisimde bulunabilirim.
Yurt disinda deger kaybi gibi bir talep yok zaten ancak firmanin garantiden boyamayi dahi reddettigini yaziyor kullanicilar.
Son olarak PSA’dan siyah tavanli arac almayin aldirmayin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Gayet adam gibi yazdım , yazdıklarım seni rahatsız etti ki cımbız la lafı seçip başka yere çekiyorsun. Var git yoluna hadi.
5008 hem C5 ile aynı fabrika olan Rennes'de, hem de 3008 ile birlikte Sochaux'da üretiliyor. Doğru mudur?
-
PSA siyah tavan araç almamak gerekiyor demek ki, çok sayıda şikayet var.
-
Hayir sadece 5008 ile ayni fabrikada uretiliyor. Ayrica hindistan ve çin’de uretimi var. Bize gelenler fransa’dan. Asil çin pazari icin uretildi 2017’de. 3008’in uzatilmis platformu uzerine kurulu 4008 ile ayni platformda uretiliyor.
awk psa sı.
Ayıplı araçları bize iteliyorlar.
Tek kaporta olsa iyi ancak sıfır araçta mekanik ve elektronik arzlarda çıkıyor.
Yağ kaçağı, konsol kısa devre vb.
C5 airlerde var bu sorun.3008 ve opelde de vardır dedik linç yedik. Ayni şirketin ayni fabrikadaki mahsulü bunlar
Kaynak var mı
Fahrettin Koca'nın dediği gibi; Bu tip sorunlarla karşılaşmamak için elinizde büyük bir koz var: PSA'dan asla araç almamak. |
öncelikle GEÇMİŞ OLSUN sizi kötü hizmetler ile dolu peugeot satış sonrası hizmet serüveni bekliyor siyah tavan boya atması demişsiniz farz ediyorum ki çift sedefli beyaz renk aracınız. yaşadığınız sorun %99.9 PSA grubundaki çift renk (tavanı siyah, gövdesi farklı renk) araçlarda kronik olarak yaşanan siyah tavan boya atma sorunu. bu sorun karşısında, malının arkasında duran bir tek citroen var. sorun yaşayan müşterilerine 25 bin tl değerinde full servis paketi ve artı garanti veriyor, tabii tavanı boyatmadan 25 bin tl değerindeki hediyeleri alamıyorsunuz. peugeot ve opel direk kuş pisliği deyip geçiştiriyor işte sorun burada çıkıyor; grubun en alt seviyesi olarak tabir edilen citroen malının arkasında dururken pejo ve opel durmuyor. ve citroen malının arkasında durmasına rağmen sorun sadece citroende yaşanıyor gibi bir algı oluştu yani sorun tamanen citroen üzerine yüklendi. kim bilir citroen'de pejo opel gibi kuş pisliği deyip geçiştirseydi belki sahipleri hariç kimsenin haberi olmazdı. tahminen opel ve pejo olacakları gördü ve bu topa hiç girmemeye karar verdi. |
Oğlum bu kafayı yaşamak için ne içiyorsunuz la , vallahi acayip kafa . Türkiye gibi pazarlarda boya takıntısı varmış. Avrupa da bunu yapsınlar adam dan kan alırlar kan. 500 milyara yakın para veriyorsun arabanın daha garantisi bitmeden boyası atıyor servis de sana diyor ki kuş pislemiş. Bu ne demek biliyor musun her şey arabayı satana kadar demek . Hakarettir bu insana . Aynısı senin başına gelse ne olcak ya koy ver gitsin mi diyiceksin , demezsin o bayiyi yıkarsın . Elinizin altında ki telefonla yazarken 1 dakika boyunca derin nefes alın belki beyninize oksijen tam gider doğru düzgün bir şey yazarsınız. Konu sahibine gelince muhakkak mahkemeye verin söke söke alırsınız yok öyle bir dünya. |
Oncelikle uslubuna dikkat et. Adam gibi yaz yazacaksan. Oglum moglum nedir ergen misin?
|
Bu isin basindan beri olaya vakif olan birisi olarak yaziyorum. Az cok mahkeme tecrubem de var. Avukatla da gorustum. Oncelikle avukat 10 20 bin arasi bir ucret cikar, davanin sonuclanmasi en az 4 sene surer dedi. Arac degisimi olasiligi dusuk arac degisimi cikarsa yuzde 20’sini isterim dedi. Deger kaybi olarak 30 40 yada 50 gibi bir rakam talep edilebilir dedi.
Zaten yargi surecinin uzun olmasi ve tatmin edici bir sonuc cikmayacagi korkusu arkadaslarimizi sosyal medya ve basin yoluyla firmayi baski altina alarak hizli bir aksiyon almasini saglamaya calisma yoluna itti. Otv muafiyeti ile alan arkadaslar 5 sene satamadigindan yargi surecini goze aldilar. Ben mahkeme yoluna gitmek icin motive olamadim bir turlu. O yuzden boyama karsligi deger kaybi teklifini kabil etmistim. Su anda sureci izliyorum. Garantisi bitmeye yakin ben de bir girisimde bulunabilirim. Yurt disinda deger kaybi gibi bir talep yok zaten ancak firmanin garantiden boyamayi dahi reddettigini yaziyor kullanicilar. Son olarak PSA’dan siyah tavanli arac almayin aldirmayin. |
yanlış boya takıntısı olayı değil olay olay hatalı boyalı araç üretimi ve sorunu kabul etmeme! varsa bir sorun tamir eder değer kaybı verebilirsin veya yenisi ile değiştirirsin veya para iadesi yapabilirsin. verdiğin paranın yüksek veya düşük olması önemli değil 50 lirada olsa bir mal alıyorsun... |
100 bin deger kaybi mi vermiş? 100 bin deger kaybi yani? 100 bin Türk lirası yani
Sallanir da bu kadar mi sallanir |
Benzer içerikler
- ford mondeo yorumlar
- yatan arabanın aküsü bitmemesi için
- bursa araba sürmek için boş araziler
- en iyi oto radyatör markaları
- range rover velar yorum
- katı hal batarya
- seat ateca 2024 fiyat listesi
- sodyum iyon batarya
- 2024 passat sedan
- trafik cezası itiraz dilekçesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X