Bildirim
PEUGEOT 5008 YILLIK BAKIM MASRAFI (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Selamlar herkese,
30.000 km bakımı geldi çattı. İstanbul Anadolu yakasında 3 yerden fiyat aldım. Aktif-İriyıl 450 TL, Yıldırım 450 TL, Dumankaya 490 TL. Hepsinde mazot filtresi dahil rakamlar. Kartına göre 6-8 taksit yapıyorlar. Rakamlar nasıl?? Sanırım aşağı yukarı bir sabit fiyat politikası var bayiler arasında...Son zamanlarda bakım yaptıran arkadaşlardan tavsiyelerini beklerim...
Saygılar, sevgiler, -
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: melodramm
quote:
Orijinalden alıntı: tttnet.net
quote:
Orijinalden alıntı: ^muzocat^
30000 bakımımı 20 Nisanda yaptırdım. Kampanya kapsamında 162 tl lik yağ ücretini almadılar. Faturası aşağıda.
162 lirelık yağ ücreti kampanyası çok iyiymiş..
Aslında detaylı bakarsanız sağ gösterip sol vurdukları gün gibi ortada.
İlgiçtir ki yağ ücreti almadıkları halde şerif1978'in fatura tutarı ile nerdeyse aynı
İyi forumlar...
Cepten tam olarak göremiyorum ama serifin mazot filtresi değişmemişti gibi hatırlıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
30000 bakımımı 20 Nisanda yaptırdım. Kampanya kapsamında 162 tl lik yağ ücretini almadılar. Faturası aşağıda.
İlgiçtir ki yağ ücreti almadıkları halde şerif1978'in fatura tutarı ile nerdeyse aynı
İyi forumlar...
Cepten tam olarak göremiyorum ama serifin mazot filtresi değişmemişti gibi hatırlıyorum
Yok toplam tutara takılma.
Detaylara bak.
Mesela motor temizliği adı altında 39 TL var, bu 4~5 TL lik bir sprey.
34 TL net kar yazmışlar.
Cam suyu 4 TL gibi.
İyi forumlar...
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
İyi forumlar...
Yok toplam tutara takılma.
Detaylara bak.
Mesela motor temizliği adı altında 39 TL var, bu 4~5 TL lik bir sprey.
34 TL net kar yazmışlar.
Cam suyu 4 TL gibi.
İyi forumlar...
Bir açıklama yapayım. Normalde motoru temizlemeyeceklerdi ama hafif bir yağ sızıntısı olduğu için garantiden bir kaç kelepçe değişti ve benim talebim ve onayım üzerine motor temizliği yapıldı. Aracın yanında olduğum için biliyorum 500 ml. lik bir sıvının (markasını hatırlamıyorum) tamamını kullandılar. Ayrıca 1 litre konsantre cam temizleme sıvısı koyuldu. Alışveriş merkezlerinde bunların fiyatlarıyla faturadaki tutarlar arasında öyle çok farklar göremiyorum. Eminim servisler bizim aldığımız fiyatların çok altında mailyetlerle alıyorlar ama en azından benim böyle bir imkanım olmadığı için biraz fazla ödemek zorundayım sanırım. Sonuçta İzmir'de olmadığımız için sayın melodramm'ın kapısına dayanma imkanımız da yok maalesef :)
-
quote:
Bir açıklama yapayım.
Normalde motoru temizlemeyeceklerdi ama hafif bir yağ sızıntısı olduğu için garantiden bir kaç kelepçe değişti ve benim talebim ve onayım üzerine motor temizliği yapıldı.
Aracın yanında olduğum için biliyorum 500 ml. lik bir sıvının (markasını hatırlamıyorum) tamamını kullandılar.
Ayrıca 1 litre konsantre cam temizleme sıvısı koyuldu.
Alışveriş merkezlerinde bunların fiyatlarıyla faturadaki tutarlar arasında öyle çok farklar göremiyorum.
Eminim servisler bizim aldığımız fiyatların çok altında mailyetlerle alıyorlar ama en azından benim böyle bir imkanım olmadığı için biraz fazla ödemek zorundayım sanırım.
Sonuçta İzmir'de olmadığımız için sayın melodramm'ın kapısına dayanma imkanımız da yok maalesef :)
Anladım dostum.
Değişimi yapılan kelepçelerin durumu ne idi ??
Yani neden bozulmuş.
Bende kendi aracımı kontrol edebilmek için soruyorum.
FILO oluşumu için sayı anlamında bizden fazla olmanıza rağmen, bir birliktelik göremiyorum.
Aslında şöyle bir organize olsanız süper olur.
Hadi ISTANBUL FILO kurulsun artık
İyi forumlar..
-
quote:
quote:
Bir açıklama yapayım.
Normalde motoru temizlemeyeceklerdi ama hafif bir yağ sızıntısı olduğu için garantiden bir kaç kelepçe değişti ve benim talebim ve onayım üzerine motor temizliği yapıldı.
Aracın yanında olduğum için biliyorum 500 ml. lik bir sıvının (markasını hatırlamıyorum) tamamını kullandılar.
Ayrıca 1 litre konsantre cam temizleme sıvısı koyuldu.
Alışveriş merkezlerinde bunların fiyatlarıyla faturadaki tutarlar arasında öyle çok farklar göremiyorum.
Eminim servisler bizim aldığımız fiyatların çok altında mailyetlerle alıyorlar ama en azından benim böyle bir imkanım olmadığı için biraz fazla ödemek zorundayım sanırım.
Sonuçta İzmir'de olmadığımız için sayın melodramm'ın kapısına dayanma imkanımız da yok maalesef :)
Anladım dostum.
Değişimi yapılan kelepçelerin durumu ne idi ??
Yani neden bozulmuş.
Bende kendi aracımı kontrol edebilmek için soruyorum.
FILO oluşumu için sayı anlamında bizden fazla olmanıza rağmen, bir birliktelik göremiyorum.
Aslında şöyle bir organize olsanız süper olur.
Hadi ISTANBUL FILO kurulsun artık
İyi forumlar..
Kelepçelerin durumunu açıkcası bilmiyorum. Garantiden değiştirdikleri için de fazla sorgulamadım. Zaten yağ sızıntısı da terleme gibi bir şeydi yani çok azdı. Hatta ben farketmemiştim bile.
İstanbul'da akrabalarımızla bile organize olamıyoruz bu çılgın trafik yüzünden. Ancak evden işe işten eve. Şehrin mesafeleri de fazla... yani organize olamamak için bahane değil belki ama sanırım bunlar da olumsuz etkiliyor bu durumu...
-
quote:
Kelepçelerin durumunu açıkcası bilmiyorum.
Garantiden değiştirdikleri için de fazla sorgulamadım.
Zaten yağ sızıntısı da terleme gibi bir şeydi yani çok azdı.
Hatta ben farketmemiştim bile.
İstanbul'da akrabalarımızla bile organize olamıyoruz bu çılgın trafik yüzünden.
Ancak evden işe işten eve.
Şehrin mesafeleri de fazla...
yani organize olamamak için bahane değil belki ama sanırım bunlar da olumsuz etkiliyor bu durumu...
Öncelikle detay bilgiler için teşekkürler.
Organize olamama durumunuzu ise gayet net anlıyorum.
"a" noktasında "b" noktasına gitmenin işkence olduğu bir şehirde organiz olmak gerçekten zor olsa gerek.
Ki ben bile zaman zaman haftanın yorgunluğundan 20 KM öteye gitmeye üşeniyorum.
İyi forumlar...
-
Levent'in bakım detayları da akşama geliyor.
İyi forumlar... -
quote:
Levent'in bakım detayları da akşama geliyor.
İyi forumlar...
Bekliyoruzzz -
Lüleburgaz Arıner'de 45000 bakımını 36000km de yaptırdım, yağ, filtreler vs. 280 TL + yakıt filtresi 60 TL, bir dahaki bakımda mutlaka fren hidroliği değişecekmiş. ben fiyattan memnun kaldım -
quote:
Orijinalden alıntı: gurkantek
Lüleburgaz Arıner'de 45000 bakımını 36000km de yaptırdım,
yağ, filtreler vs. 280 TL + yakıt filtresi 60 TL,
bir dahaki bakımda mutlaka fren hidroliği değişecekmiş.
ben fiyattan memnun kaldım
Yapılan işe göre gerçekten güzel bir fiyat olmuş.
İyi forumlar... -
elma ile armut kiyasliyor olacağım ama benim aracin rutin bakim maliyetini yazayım
2005 punto 1.3 dizel eski kasa
yag filtresi 8 tl (opar, orijinal)
hava " 10 tl
mazot " 15 tl (sadece kağıdı değişiyo)
polen " 10 tl
yağ castrol edge 5w40 FST 4 litre 69 tl kargo bedava
madeniyag.net te
3 litresini araca koyuyorum (2.85 litre)
1 litresi yedek olarak duruyor
aracta 200 300 ml yag kalıyor ne kadar boşaltsan da yagi
onun için 2.5 litre gibi yağ yetiyor aslında
filtre seti 43 yapti da 40 liraya alırsınız
yağ 69 tl
43+69= 112 tl
işçilik mi o da ne
ben kendim degistiriyorum yağını filtremi :)
yoksa siz hala ustaya mi yag filtre degistiriyorsunuz a aaaa
5 bin km kullanip 1.5 litreye yakin yagi bosaltip yedekte duran yağı koyup 8 bin km de de komple yagi degistirmeyi düşünüyorum inşaallah
-
quote:
Orijinalden alıntı: PUNTO MULTİJET
elma ile armut kiyasliyor olacağım ama benim aracin rutin bakim maliyetini yazayım
2005 punto 1.3 dizel eski kasa
yag filtresi 8 tl (opar, orijinal)
hava " 10 tl
mazot " 15 tl (sadece kağıdı değişiyo)
polen " 10 tl
yağ castrol edge 5w40 FST 4 litre 69 tl kargo bedava
madeniyag.net te
3 litresini araca koyuyorum (2.85 litre)
1 litresi yedek olarak duruyor
aracta 200 300 ml yag kalıyor ne kadar boşaltsan da yagi
onun için 2.5 litre gibi yağ yetiyor aslında
filtre seti 43 yapti da 40 liraya alırsınız
yağ 69 tl
43+69= 112 tl
işçilik mi o da ne
ben kendim degistiriyorum yağını filtremi :)
yoksa siz hala ustaya mi yag filtre degistiriyorsunuz a aaaa
5 bin km kullanip 1.5 litreye yakin yagi bosaltip yedekte duran yağı koyup 8 bin km de de komple yagi degistirmeyi düşünüyorum inşaallah
Bide yetkili servis fiyatını söylersen belki elmaya elma olur
Bi 500TL çıkar. Bizim Lineanın 20bin bakım 550TL idi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
benim aslanın bakım zamanı geliyor (3008, dizel, otm.) 30 bin bakımı için 500-550 TL fiyat veriyorlar... (istanbul) -
quote:
Orijinalden alıntı: dream_04
benim aslanın bakım zamanı geliyor (3008, dizel, otm.) 30 bin bakımı için 500-550 TL fiyat veriyorlar... (istanbul)
30.000 bakımı mazot filitresi d edeğiştiği için 15.000 bakıma göre 50~60 tl daha yüksek çıkacaktır.
350~400 TL arası makûl fiyat olacaktır daha yukarısı ise fahiş fiyat kapsamına girer.
ISTANBUL için önerim ise, çevre illerde konumlanan yetkili servislerden de fiyat almanız yönündedir.
Hem fiyaları uygundur, hemde fazladan vereceğiniz servis parası ile gezmeye de gitmiş olursunuz
İyi forumlar...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X