Şimdi Ara

Peugeot 508 bir depo benzinle 1.531 km gitti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
10.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AXAPTA

uzun yol değil, köprü trafiği rakamlarını alalım.. civic 4.5 yakıyor 90km sabitte düz yolda..

• 72 hız ile gidersem benim aracım daha az yakıt tuketir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ortalama 72km ise hız arac sehirleraralarinda en az 130 ile gitmistir.

• Yine saçmasapan yorumlar...

72km/s ile giderse, aracı daha az tüketirmiş... Honda 90km/s hızda 4.5 lt yakıyormuş...

Okuma yazmanız varsa, testte 1500 küsur km gidildiğini, bu yolda yer yer yokuş, inişler vs olduğunu, seyir süratinin değil ortalama hızın 72km/s olduğunu (hala bunu anlayamayan insanlar var! ) görebilirsiniz... Yani 72km/s hızla gitmiyorlar -ki gitseler sizin mantığınızın tersine daha çok benzin yakarlar!- ve bir anlık ölçüm de yapmıyorlar, 1500km yol gidiyorlar... Benzinli hiç bir aracın ve hiç birinizin yakalayabileceğini sanmıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfien

Yine saçmasapan yorumlar...

72km/s ile giderse, aracı daha az tüketirmiş... Honda 90km/s hızda 4.5 lt yakıyormuş...

Okuma yazmanız varsa, testte 1500 küsur km gidildiğini, bu yolda yer yer yokuş, inişler vs olduğunu, seyir süratinin değil ortalama hızın 72km/s olduğunu (hala bunu anlayamayan insanlar var! ) görebilirsiniz... Yani 72km/s hızla gitmiyorlar -ki gitseler sizin mantığınızın tersine daha çok benzin yakarlar!- ve bir anlık ölçüm de yapmıyorlar, 1500km yol gidiyorlar... Benzinli hiç bir aracın ve hiç birinizin yakalayabileceğini sanmıyorum...

al benden de o kadar..
  • Deposu 72 litre 6.viteste 72 sabitlerse tabiki 1500 km gider
    2005 model 1.5 dci 80 bg megane sw ile gaziantep adana arasını 4 kişi + bagaj ile 3.8 litre ortalama ile gittik

• Gelsin bu trafikte yaksın... Bomboş dümdüz yolda 5 litre altı yakmak marifet mi...
  • benzinli arabaya göre güzel bir değer yani buda kilometre 18-20 krlik bir sarfiyat oluyor

symbol dizel de 1700 km gidiyor
  • yorumlarin cogu insafsizca olmus d sinifi arac icin super deger. c3 aracim ile 373 km yolda ortalama 80 km hiz ile 50 tl lpg harcadim (1.98 tl/lt) km de 135 kurus.

• İzmir-Uşak arasındaki Uşak'a yakın olan ve varyantlar diye tabir edilen virajlı dağ yolu zaten arabanın canını çıkarıyor
  • Lüzumsuz cevaplar yazan lüzumsuz arkadaşlara sormak lazım, madem marifet değil, buyur güzergah orada... Yap bakalım 1530 km'yi 1 depoyla, yapabiliyor musun! Herkes yapabilse, zaten yapardı, Peugeot'ya da reklam imkanı vermezdi...

Bir de "gelsin şehiriçinde yapsın o değeri" diyen arkadaşlar var, eh artık "pes" diyorum... Mantığa bak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolfien -- 6 Ağustos 2012; 11:00:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

Nerden almislar benzini ? Lastikller nemarka? Zeevk almislarmi?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.