Şimdi Ara

Peugeot 508 düşünüyoruz. Bazı sorularımız var. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
10.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • makyajsiz da auto6r var robotize sanziman vites geçişleri sarsintili keza muadili dsg passat karsinda bu konudan güdük kalmistir. Ha dsg gibi patlamaz o ayri.

kesinlikle tam otomatik eat6 degil e hdi ler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 4 Temmuz 2017; 21:57:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

eat 6 yarı otomatik olmanın handikapına sahip, e-hdi tüketimi memnun edecektir allure paket 508 alırsanız 70 bine temiz bir tane, sanmıyorum ki memnun kalmayın.

EAT6 tam otomatik şanzıman.

etg 6 idi sanırım karıştırdım pardon.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

eat 6 yarı otomatik olmanın handikapına sahip, e-hdi tüketimi memnun edecektir allure paket 508 alırsanız 70 bine temiz bir tane, sanmıyorum ki memnun kalmayın.

EAT6 tam otomatik şanzıman.

etg 6 idi sanırım karıştırdım pardon.

Bende bazen karıştırıyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

makyajsiz da auto6r var robotize sanziman vites geçişleri sarsintili keza muadili dsg passat karsinda bu konudan güdük kalmistir. Ha dsg gibi patlamaz o ayri.

kesinlikle tam otomatik eat6 degil e hdi ler.

Hocam malesef sanırım eat 6 lı olan makyajlı kasalara bütçemiz yetmiyor

Arkadaşlar kesinleşti. Kesinlikle makyajsız model alınacak. Auto6r den bahsederseniz biraz sevinirim çift kavramamı tek kavramamı nasıl bi şanzımandır kendisi ? İkimizde manuelden geçicez çokta sorun olacağını sanmıyorum

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Manuelden devşirme tek kavrama yarı otomatik. Citroendeki adı MCP, biraz daha iyileştirilmiş ama aynı lacivertin başka tonu olan ETG6 var.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Bütçeniz ne kadar ?

65-70 civarı

bu bütçeye iyi araçlar düşürmeniz zor..
    allure donanım daha konfor ve teknik detay içerir.
    almak istediğiniz aracı bir sürüş testine tabi tutun ki şanzıman beklentilerinizi karşılıyormu bir bakın.
    sonra hayal kırıklığı olmasın
    her halukarda yakıt ekonomisi ve donanım anlamında sizi mutlu edecektir.
  • Mouseoncuğum senin pejoda ne işin var sen renocu değilmisin

• 1. Makyajsız kasadaki motor-şanzıman belli bir süre makyajli kasada da sunuldu. Bu yüzden piyasada yarı otomatik makyajlı kasa araçlar var, bilginiz olsun.

2. Makyaj ile geri görüş özellikli, dokunmatik ekranli smeg sistem geldi ve joystick kaldırıldı. Bunun haricinde farklılık göremezsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @immortal

1. Makyajsız kasadaki motor-şanzıman belli bir süre makyajli kasada da sunuldu. Bu yüzden piyasada yarı otomatik makyajlı kasa araçlar var, bilginiz olsun.

2. Makyaj ile geri görüş özellikli, dokunmatik ekranli smeg sistem geldi ve joystick kaldırıldı. Bunun haricinde farklılık göremezsiniz.

Cevaplar için hepinize teşekkürler. şu tam eat6 otomatik şanzıman için biraz paraya kıyıcaz gibi. Aldıkmı 5-6 sene rahat kullanıyoruzda hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 5 Temmuz 2017; 14:19:15 >
  • Uzun cevabınız için teşekkürler. Büyük ihtimal bizde paraya biraz daha kıyıp herhalde uzun seneler bineceğiz diye almışken blue hdi eat6 alalım diyoruz. Hem daha az yakan daha yüksek beygir ve torklu bir motor hemde tam otomatik konforu. Umarım diyorum sadece umarım.. Bir premium hastası olarak gözüm şuanda 508 den başka bişey görmüyor

• quote:

Uzun cevabınız için teşekkürler. Büyük ihtimal bizde paraya biraz daha kıyıp herhalde uzun seneler bineceğiz diye almışken blue hdi eat6 alalım diyoruz. Hem daha az yakan daha yüksek beygir ve torklu bir motor hemde tam otomatik konforu. Umarım diyorum sadece umarım.. Bir premium hastası olarak gözüm şuanda 508 den başka bişey görmüyor

Ne yaptınız hocam alabildinizmi 508. Benimde araştırdığım araçlar arasında.

• Eski şanzımanlar için verilen bazı bilgiler hatalı. Çift kavrama yazılmış, öyle bir şey yok.

Aslında Auto6R/ETG/MCP şanzımanlar sistem olarak "robotize-otomatikleştirilmiş manuel" şanzımanlardır.

Sistem tamamen manuel şanzıman ile aynı, kavrama sistemi çift değil tek ve klasik debriyaj balatası mevcut.

Vites değişimlerinde "robotize" sistem sizin yerinize debriyajı ayırıyor ve vites değişimini gerçekleştiriyor. Bu nedenle geçişler çift kavrama ya da tork konvertörlüler gibi akıcı değil, manuel araç süren biraz acemi bir sürücüyü andırıyor. Geçişler küçük viteslerde özellikle, 1-2 geçişlerinde belirgindir.

Elektronik bir arıza ya da debriyajı ayıran robotize düzenekte bir arıza çıkmadığı sürece bakım maliyetleri manuel şanzımanlı araçlar ile aynıdır, gerektiğinde klasik debriyaj balatası değişimi şeklinde bakım yapılıyor.

Sorunsuz denilebilir. Çok uzun süredir çeşitli varyasyonları ile piyasada olan bir şanzıman, büyük sıkıntıları olsa çoktan duyardık.

Bütçe EAT6'ya yetmiyorsa bir test sürüşü yapın ETG ile, öyle karar verin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K@sToR

makyajsız kasada benim bildiğim eat6 + 1.6 bluehdi kombinasyonu yok. 1.6 e-hdi + yarı otomatik şanzıman olması lazım. O konuda dikkatli olun eat6 ile yarı otomatik arasında dağlar kadar fark var.

Bluehdi makyajlı kasada

E-hdi makyajsız kasada hocam onu öğrendik

Biz e-hdi olana bütçemiz yetiyor ayrıca e-hdi deki şanzıman arabam.com a göre eat6. O konu hakkında başka bilgi verebilcek varsa iyi olur

dostum pm atarsan ayrıntılı detay verebilirim şanzıman hakkında
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.