Şimdi Ara

Peugeot 508 düşünüyoruz. Bazı sorularımız var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
10.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuanda bindiğimiz araç fiat marea. Eminimki hem segment atlaması hemde daha yeni daha teknolojik kaliteli bir arabaya geçeceğimizden hiç şüphemiz yok. 508 gibi hdi+eat6 kombiniyle uzun seneler binmeyi düşünüyoruz. Peki ama;

Makyajlı kasada makyajsız kasadan kesinlikle daha iyi duruyor bu benimde hem fikir olduğum konu. Sıkıntı şu ki makyajlı kasaya bütçemiz yetmiyor. Size sormak istediğim;

Makyajlı ise makyajsız arasındaki farklar nelerdir ? Hem içte hem dışta hemde motor ve şanzıman olarak
    Hangi paketi almalıyız ?
    Makyajsız alsak bile makyajlı almadığımız için pişman olur muyuz ?
    Hangi yıllardaki modeli tavsiye edersiniz ?

Hepsini cevaplayan arkadaşlarıma ve 508 kullanan varsada destekleri için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 4 Temmuz 2017; 15:13:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütçeniz ne kadar ?

• makyajsız kasada benim bildiğim eat6 + 1.6 bluehdi kombinasyonu yok. 1.6 e-hdi + yarı otomatik şanzıman olması lazım. O konuda dikkatli olun eat6 ile yarı otomatik arasında dağlar kadar fark var.
  • Makyaj öncesi dizel + otm. kombinasyonu 508 ise
    Bluehdi otm. 1508 olmuş. D segmentin en iyi motor/şanzıman/tüketim degüngesine sahip eski yüzüyle kaybeden arabası. İkinci el 2016 access versiyonu 90 bin civarı bulunur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Bütçeniz ne kadar ?

65-70 civarı

• quote:

Orijinalden alıntı: K@sToR

makyajsız kasada benim bildiğim eat6 + 1.6 bluehdi kombinasyonu yok. 1.6 e-hdi + yarı otomatik şanzıman olması lazım. O konuda dikkatli olun eat6 ile yarı otomatik arasında dağlar kadar fark var.

Bluehdi makyajlı kasada

E-hdi makyajsız kasada hocam onu öğrendik

Biz e-hdi olana bütçemiz yetiyor ayrıca e-hdi deki şanzıman arabam.com a göre eat6. O konu hakkında başka bilgi verebilcek varsa iyi olur

• Eski kasada EAT6 yok diye biliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 406 Hakkında Herşey
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    makyajsız kasanın şanzumanı değişik bir şanzuman yani seri desen değil konforlu desen değil kararlı desen değil.
    yani araba gitsin diye koyulmuş bir otomatik şanzuman.fakat araba oturaklı sağlam konforlu çok güzel bir araç.ben yerinizde olsam manuel allure donanım bakardım.
  • eat 6 yarı otomatik olmanın handikapına sahip, e-hdi tüketimi memnun edecektir allure paket 508 alırsanız 70 bine temiz bir tane, sanmıyorum ki memnun kalmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

makyajsız kasanın şanzumanı değişik bir şanzuman yani seri desen değil konforlu desen değil kararlı desen değil.
    yani araba gitsin diye koyulmuş bir otomatik şanzuman.fakat araba oturaklı sağlam konforlu çok güzel bir araç.ben yerinizde olsam manuel allure donanım bakardım.

Hocam kesinlikle manuel olmayacak. Pederde bende istemiyoruz çünkü onun şirket aracıda manuel benim kullandığımda manuel ve özellikle ben 2 sene dayanabildim manuelin zevkine. Son 2-3 senedir manuel bana resmen eziyet

Allure donanım bakıyoruz en full olsun diye sadece merak ettiğimiz makyajlı ise makyajsız arasında çok fark varmı bide auto6r miş bizim şanzıman. Makyajlıdaki sizinde dediğiniz gibi tork konvertörlü tam otomatik

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    makyajsızın otomatiğini kullanmadan almayın.dur kalk ve bayır tepkilerini mutlaka deneyin derim.manuelden sonra tepki konusunda canınızı sıkabilir.sonuç olarak otomatiktir rahattır fakat tepkileri ve kararsızlıkları memnunniyetsizlik yapabilecek bir şanzuman.önceki çalıştığım firmada 3 adet vardı kiralık ondan dolayı aracı az çok tanıyorum.
  • Eat6 yı kullandım eskisini kullanmadım ama mutlaka eat 6 alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allure tabi ki daha güzel olur fakat bütçe zorlanacaksa Active donanım seviyesi de yeterince doludur, yarı deri, cruise, xenon, navi, iki bölgeli klima gibi donanımlara sahip Active'ler de mevcut.
  • Eat6 li 3008 kullanılıyorum. Çok çok memnunum. Bazen b den n ye alınca vuruntu oluyor. Küt diye

• quote:

Orijinalden alıntı: rst78

Allure tabi ki daha güzel olur fakat bütçe zorlanacaksa Active donanım seviyesi de yeterince doludur, yarı deri, cruise, xenon, navi, iki bölgeli klima gibi donanımlara sahip Active'ler de mevcut.

Örnek olarak bir kaç ilan atabilirmisiniz hocam ? Bide bu activede sunroof varmı. Pederin sunroof takıntısı varda

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

quote:

Orijinalden alıntı: K@sToR

makyajsız kasada benim bildiğim eat6 + 1.6 bluehdi kombinasyonu yok. 1.6 e-hdi + yarı otomatik şanzıman olması lazım. O konuda dikkatli olun eat6 ile yarı otomatik arasında dağlar kadar fark var.

Bluehdi makyajlı kasada

E-hdi makyajsız kasada hocam onu öğrendik

Biz e-hdi olana bütçemiz yetiyor ayrıca e-hdi deki şanzıman arabam.com a göre eat6. O konu hakkında başka bilgi verebilcek varsa iyi olur

Hocam yalnız dikkat edin makyajlı kasanın hepsi bluehdi değil. İlk makyaj geldiğinde e-hdi motorla da satışı yapıldı. Yani makyajlı kasa olup ta e-hdi motor olup yarı otomatik şanzumanlı olanlar da var.

• 2 ay onceye kadar ben de 1.6 hdi allure otomatik ariyordum.

Hatta bir tane buldum 66bin tl civariydi ve 90bin km'de idi. Allure donanimin ustune de jbl+sunroof ve alarm opsiyonlari da vardi. Dolu bir aracti. Almaya gittim 2 saat once satildi dediler.

Temiz kullanilmis bir allure 70-75'den asagi bulunmaz bence.

Makyajli kasanin motoru ve sanzimani biraz daha guncellendi. Yuruyen, surus vs.. gibi faktorler de bir degisiklik olmadi diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

eat 6 yarı otomatik olmanın handikapına sahip, e-hdi tüketimi memnun edecektir allure paket 508 alırsanız 70 bine temiz bir tane, sanmıyorum ki memnun kalmayın.

EAT6 tam otomatik şanzıman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 4 Temmuz 2017; 21:6:22 >
  • Acaba örnek olarak ilan atabilcek varmıdır şu aracı düşünebilirsiniz vb gibisinden ?

• Araba aldiktan sonra 88 tane favori ilanimi sildim valla. Her gun 1 saat sahibinden.com'a bakiyordum. Uygulamayi da sildim, kafam rahat simdi :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.