Şimdi Ara

peugeot a navigasyon yerlestirilmesi nerede yaptira bilirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar tom tom 910 yol bilgisayarini 407 ye sabitletmek istiyorum bunu yapabilecek yer biliyormusunuz.

resimlerde gosterdim yerlere orginalmis gibi sabitleyebilecek yerler biliyorsaniz lutfen yaziniz

resim birdeki yere ayni 307lerde oldu gibi ozel bir kafalik yapilip icine konacak yada 2 nolu yere orginal gibi montag yapilacak

yada orginal 407 lerin navigasyonunun oldu yere eklenecek ama ekran kucuk orginale gore

benim aklim da bir nolu yere 307lerin ki gibi kafalik takilip icine yerlestittirmek bunu yapabilecek bir yer biliyormusunuz ist. olabilir yada denizlide

• taktırsan öyle birşey araban dehşet olur
  • suan elim de tom tom 910 var icin de turkiye haritasi avrupa haritalarida mevcut radarlari da okuyor guzel bir navigasyon cama monte ediyorum herzaman ama ben fix yaptirmak istiyorum. bunu yapsa yapsa tunin gle urasan garaglar yapar acaba tanidiniz bildiniz fiber yapimi ie ilgili siteler varsa yazabilir misiniz olmassa kendim biseyler yapmaya calisacagim.
  • 407 ler için 307 lerde olduğu gibi perdelik yapılıyor.
    gerçi bu uygulamayı uzakdoğu da gördüm.japonya ve malezya gibi yerlerde.

şu şekilde bir şey yaptırabilirsin.
    nerede yaptıracağını bilemiyorum ama nasıl birşey yapılabilir.fikir vermek amacıyla yazdım.
    kendi merkezi ekranını yukarıya taşıyorlar.
    rt3/rt4 ekranının olduğu yere de harici ekran koyuyorlar.
    ayrıca sendeki monochrome ekranı da mavi ekran ile değiştirirsen daha hoş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 5 Mart 2009; 19:29:19 >

• CANCAN25
    KARDES RADARLARI DA OKUYOR DEMEKLE ACABA NEYİ KASTETTİN
    İLERİDE RADAR VAR YAVASLA GİBİSİNDEN BİR UYARI FALAN MI YAPIYOR CİHAZ
  • evet arkadaslar tom tom radar oldumu ileride soyluyor sabit radarlari ve polislerin yola koyduklari radar mobilleri soyluyor cok faydasi oluyor artik etkilemiyorlar polis abiler. yalnizdurbun u gormuyor
  • ahanda yakaladım seni cancan

bende polisim bu notu öğrenmem iyi oldu
    bende aracıma alsam iyi olur
    trafikçilere belli olmuyor
    bir polis olarak bende radardan ceza yedim çok koydu bu bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • taktırtma çaldırırsın aleti
  • Yaw benim bildiğim alet haritasının üzerinde sabit, herkezce bilinen radar ve foto kameraları gösteriyor. Yani aletin radar tesbit gibi bir özelliği yok sanırsam. Tamamen haritada belirtiliyor. Dieylim ki şehir içi bir kavşakta tepede yeri belli olan foto kameraların yerini haritada belirtiyor sadece, kıyak olsun diye. Yanlışmıyım?
  • tam bilmiyorsun kardes haritalar navigasyonda yuklu ama senin nerde oldun u harta nereden bilsin kiuydu sayesinde senin aracini takip edebiliyorlar. bu sayedede senin haritada nerde oldunu biliyorlar bunun gibi radarlarin sifreleri var bunlar yuklenmis olmali navigasyonun da ve senin rotnda radar varsa sana uydudan gelen bilgiler dorultusunda radar var yavasla diye ikaz ediyorben kullaniyorum cok ta memnunum

cezasiz gunler herkese

• polis kardes turkiyede yasak deyil demi bu radar okuyucular.bakalim turkiye haritasini yukledim ve sabit radarlarda var turkiyeye gelince cezasis bir tatil gecirebileyim.
  • Yani şu yol kenarında yada upuzun anteleriyle yolda gezen beyaz reno 19 lar veya hyundai leride mi ihbar ediyormu bu meret?
  • candan
    kardes emin olmamakla birlikte yasak olacağını sanmıyorum.
    yoksa bu tür cihazların satısına da izin verilmezdi bence.
    zaten radarın olduğu bölgelerde bir kaç km önceden uyarı tabelası konur.
    senin elindeki alet de bir uyarıdır.ikisinin arasında ne fark varki.
    bence yasak değil.böyle bir uygulama ile karsılasırda sana bunun yasal olmadığını söylerseler
    sende geride kalan tabelayı hatırlat onlara.benim cihazımın uyarması suçta sizin tabelanız çok mu masum
  • radar mobillerde tabela koymuyor lar burada . sadece sabit radarlarda koyuyorlar tabelayi ve bildigim kadariyla isvicrede ispanyada bu radarlarin okuyan herturlu cihaz yasak.bakin resmini koydum radar larin hepsini okuyor ama malum fiyati da 559euro ucuzlukta.

• arkadasalr bu islemi yaptiracagim bir yer yokmu
  • bu cihaz fiyatına göre yılda ne kadar lık radar cezası ödediğinize bakmakta fayda var.

aksi halde gereksiz bir cihaz.
  • devamli yol yapanlar icin harika bence ama dedin gibi ayda bir araca binenlere gerek yok sanirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.