Merhaba. Gördüğünüz gibi 1) bagaj kapagi ustu gitmis. Bu yeni olmadi ama kış gecince iyice kötülemeye basladi 2) Sol arka tamponu duvara hafif sürttüm ve gordugunuz gibi boyası kalktı 3) Geri kalan aracin sağ ön, sag orta, sağ arka ve sol tarafta olmasindan dolayi bir köy yolunda agaclar tarafindan çizildi. kasko bunları karşılar mi? Ne yapmam gerekiyor. Teşekkürler Poliçede böyle yazıyor; < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Divinita- -- 8 Ağustos 2021; 10:46:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Arabanin her yerini cizdirdim, kasko karşılar mı?
-
-
Mini onarımdan karşılan ve tramere girmez.
-
Kasko mini onarim dahil hic bir sekilde yapilmaz. Belki o tampondaki boya diyecem oda oncesinde macunlu gibi. Çizik icin belli bir uzunluk sınırı var. En cok 30 cm oda 10+10+10 cm hak olacak sekilde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Halkın can güvenliği için acilen araç kullanmayı bırakın bence hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Buradan net bir şey söylemek pek doğru sonucu vermeyebilir. Biz geçmişte mini onarım ile birkaç bölgede lokal boya işlemi yaptırdığımızda mini onarım yanında bir miktar da para vermiştik.
Poliçede yazdığı gibi her çiziği 1 kabul etmiyorlar yani. Biraz yoruma açık diyeyim.
Hepsini birden yaparlar fakat bir miktar da ücret eklenir gibi üstüne.
Güneş yanığı alanı çok büyük. Tampondaki çizik mini onarıma girebilir ama dediğim gibi "bu 1 haktı kaldı 4 tane hak" şeklinde olmuyor bu mini onarım işleri benim anladığım kadarıyla.
En iyisi poliçedeki anlaşmalı yere bir uğrayıp hepsi için fiyat almak. Yaptırmak zorunda değilsiniz sonuçta, size fikir verir.
Çizikler tırnak takılmayacak şekilde ise pasta cila ile gider gibi duruyor.
Bu arada poliçede yazana göre seneye aynı firmadan devam etmeniz şartı ile hasarsızlık indirimi etkilenmez diyor. Bunu da gözardı etmemek lazım.
-
arabayı sal.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mdindas
Kasko mini onarim dahil hic bir sekilde yapilmaz. Belki o tampondaki boya diyecem oda oncesinde macunlu gibi. Çizik icin belli bir uzunluk sınırı var. En cok 30 cm oda 10+10+10 cm hak olacak sekilde.Ben Allianz sigorta'dan / kasko'dan daha uzun çizikleri, minik bir göçüğü ve aynı zamanda sigara yanığını yaptırmıştım. Bence Auto King tarzı yere gidip göstersin, onların fikrini alsın. Bana da yaptıramazsın demişlerdi, ama Auto King yapmıştı.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Halkın can güvenliği için acilen araç kullanmayı bırakın bence hocam.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X