BENDE 307 SW 1.6V BENZİNLİ VAR ARKADAŞLAR 6.4 LİTREYE UZUN YOLDA 70 KM YAPUYORUM O KADAR MAHALLE İÇİNDE İSE 40 KM YAPUYORUM SİZDEKİ 307LERDE BÖYLEMİ YOKSA BENIMKINDE Bİ PROBLEEMMİ VAR YOKSA 307 NİN GERÇEGİMİ BU!!!!FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUMMM!!!!
Sıkma tatlı canını genç,büyüyünce anlarsın
biraz fazla, sürüşünde problem olabilir. bi de madem 307 aldın, dizel tercih etseydin, benzinli aldıktan sonra yakıttan şikayet etmek normal bişey. Lpg takmayı dene.
bende de 307 1.6 benzinli var şehir içinde bi ara son 8000 km de 7.9 lt ortalamam vardı. ortalama hızım 29km/h idi
geçenlerde de 550 km lik yolu (80 km si iniş çıkış dağ bayır vs..) klima açıkken ve de yüklü iken 5.9 lt ortalama ile geldim.
Honda Civic 1.6 Vtec - 2002
Hergün akşam 10 ytl'lik benzinle şehiriçinde en fazla 3.vites 50 km/h sürat ile yaklaşık 45-50 km arası yol yapıyorum.
valla benim yol bilgisayarı ortalaması 11 lt o da hızlı kullanmıyorum tabi 200 beygire göre doğaldır
quote:
Orjinalden alıntı: individual
bende de 307 1.6 benzinli var şehir içinde bi ara son 8000 km de 7.9 lt ortalamam vardı. ortalama hızım 29km/h idi
geçenlerde de 550 km lik yolu (80 km si iniş çıkış dağ bayır vs..) klima açıkken ve de yüklü iken 5.9 lt ortalama ile geldim.
abi yapmayın ya ciddiye almışsınız yine anladınız siz onu.. astravs307 hangisi güçlü topiğini hatırlayın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme