|
Peugeot Direksiyon Konumu Sıkıntısı
-
-
yanlis birsey yok
pejonun genel ergonomik sikintisi. koltugu en asagi ve geriye cekip dene. oldugu kadar
-
Sizde bir sorun olduğunu sanmıyorum. Bende de aynı sorun var. Görüş sorun değil ama pedallara basarken ayağım takılıyor. Hele de debriyaja. Citroen C-Elysee 'de çok olmuştu. -
quote:
Orijinalden alıntı: daswagen
Bu mesaj silindi.Bakıyorum da fransız, amerikan, japon, italyan farketmeksizin bütün otomobil markalarının açığını arıyorsun ama konu vw markasının skandallarına gelince konuya uğramıyorsun bile,
Burada takılacağına, sıfır golf alıp daha 2 km gidemeden yolda kalmış forumdaşımızın konusuna git de, vw sorumluluğunda olan böyle bir durumun kabul edilemez olduğunu söyle ve geçmiş olsun temennilerini ilet .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 7 Ağustos 2021; 16:54:38 > -
Bendede 308 var 2 senedir kullaniyorum. Dediginiz gibi gostergeleri gormek uzun boylular icin problem. Benimde boyum 1.86 ve surus pozisyonuma gore direksiyonu konumlandirdigimda gostergeleri goremiyorum, hiz gostergesinin bir kismi gorunuyor :)
Direksiyonu biraz asagi indirsem bu sefer dizlerime degicek seviyede kullanmakta ergonomik olmuyor.
Gerci ben alistim bir problem yasamiyorum, aracin birde arka diz mesafesi dar bizim gibi kullanicilar icin. Ama bagaj buyuk. Artilari eksileriyle degerlendirin ben cok memnunum. -
İ-cockpitin olayı bu maalesef. -
İ cockpit ilginç bir şey.
İlk alışması sürüyor sonra başka araçlar tuhaf geliyor. Özellikle uzun yolda direksiyonu kalp seviyesinin altında olunca inanılmaz bir rahatlık sağlıyor.
Ama kimi insan asla rahat pozisyonu bulamıyor. Bir gün kiralayıp deneyin ya da bayiye rica edin. Bir saat falan farklı pozisyonlarda kullanın. -
ikokpit kadar kadranı rahatça gösteren göğüs tasarımı yok. Defalarca showroomda araçlarına bindim ne kafamı eğdim nede kafamı yukarı kaldırdım.
Direksiyonla birlikte koltuğun alçaklığı yüksekliğide ayarlanmalı ve öyle oturulmalı. Bu arada otururken dik oturun daha iyi görürsünüz. Bende kamburluk var, kamburkenki pozisyonumla kendimi dik tuttuğumdaki görüş farklılıkları baya fark ediyor.
Premium bir D segmenti kullanıcısı olduğum halde ikokpiti yenilikçi ve güzel buluyorum -
Boyum 1.87. yaklaşık 2 yıldır 3008 kullanıyorum. Getek koltuk konumu gerek direksiyon/kadran görünürlüğü açısından en rahat ettiğim araç diyebilirim. Hele ki o direksiyona alışınca, b sınıfı aracın bile direksiyonu kamyon direksiyonu gibi geliyor insana. Sanıyorum bazı kullanıcılarda uygun pozisyonu yakalamada sıkıntı oluyor. Bu açıdan şanslı kitle içindeyim. -
-
Fotograftan sunu anlıyorum. Direksiyonu normal alışık olduğumuz duzenden daha aşağıda konumlandirmak gerekiyor. Bunu denedim ama direksiyon hakimiyeti garip geldi. Belki bir süre kullansam alışırım. -
Kesinlikle haklısınız. Ben zaten direksiyonu tüm araçlarımda alt pozisyonlarda kullanırım, daha konforlu gelir hep. Koltuğu da keza yere en yakın pozisyona alırım. Aracın önünü mümkün olduğunca az görmeye çalışırım ki uzun yolda daha az yorucu olsun. Bu araçta da koltuğu o şekilde kıllandığımdan mecburen zaten direksiyonu en alt pozisyona indirmek gerekiyor. -
kadrolu trol yine lafı yiyince tüymüş ortalıktan...
gerçekten üzülüyorum bu tiplere, allah etrafındakilere sabır versin.
-
Ben de 2008 kullanıcısıyım ve Peugeot'nun yeni nesil bütün araçlarının tasasrımı bu şekilde. Başta alışamiyorsunuz ama sonra küçük direksiyonun verdiği sportif his ve doğru ayar ile baya bir sevdiriyor kendini bu tasarım
-
Başkası dese kaale almam fakat sen yazınca bi ince kırıldım hocam.
Haksız mıyım ?
Farklı olacağız diye ergonomiye fransız kalmışlar derken.
Şahsen oturduğumda ibreyi görmek için mücadele ettiğimi hatırlıyorum. Boyum 1.81 cm.
Golf konusunu ufaktan takipteyim, konu maşallah sohbet konusu olmuş bi Messi’nin ayrılığı konuşulmamış, boş muhabbeti sevmediğim için konu sahibinin güncelleyip neticelenmesini bekliyorum.
Honda mağdurlarına destek için yazdıklarım, Citroen mağdurlarına destek için yazdıklarım, mağdur olanların her zaman yanında olduğumun kanıtıdır. -
ya koltuk yukarıya kaldırılacak ya da direksiyon aşağıya indirilecek.
-
Astra J 'de de benzer bir problem var.
İdeal sürüş pozisyonumda göstergelerin kullanılan alanı hiç yok, ortadaki ekranı hız göstergesi açarsanız oradan takip edebiliyorsunuz.
-
Ben de ideal sürüş pozisyonumu yakalayamıyorum. 1.93 boyundayım.
-
Bir kere 3008 kiraladim. Bende ilk 15 dk cok zorluk cektim. Boyum 1.76 ancak daha yuksek boylu biri icin kesinlikle skntili bir pozisyon. Hak veriyorum. Sanirim belli bir seviyeye kadar kabul edilebilir ustu icin baska markalar ..
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişletdaswagen demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Bakıyorum da fransız, amerikan, japon, italyan farketmeksizin bütün otomobil markalarının açığını arıyorsun ama konu vw markasının skandallarına gelince konuya uğramıyorsun bile, Burada takılacağına, sıfır golf alıp daha 2 km gidemeden yolda kalmış forumdaşımızın konusuna git de, vw sorumluluğunda olan böyle bir durumun kabul edilemez olduğunu söyle ve geçmiş olsun temennilerini ilet . |
yanlis birsey yok pejonun genel ergonomik sikintisi. koltugu en asagi ve geriye cekip dene. oldugu kadar |
Benzer içerikler
- mercedes c180 kronik sorunlar
- clio 4 bakım sıfırlama
- kraftvoll yorum
- lpg motora zarar verir mi
- fiat egea alınır mı
- byd bayilik şartları
- peugeot 408 ıcı
- toyota highlander türkiye fiyatı
- togg şarj ücreti
- akü markaları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X