Şimdi Ara

PEUGEOT mu RENAULT mu DAHA İYİ bir marka (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
1
Favori
26.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikiside işe yaramaz benim için en güzeli BMW gerisi boş
  • quote:

Orjinalden alıntı: @lponse

bence pug yol tutuş olsun kalite olsun reno dan daha iyi çünkü bir clio kullanıcısı olarak arabanın iç işçiliğinin iyi olmadığını aynı şekilde yol tutuşununda berbat olduğunu söyleyebilirim otoban da otobüs sollarken acayip savruluyor 120-130 la rahat girilen viraja 70-80 le girince araba dengesizleşiyor

tebrik ederim arkadaşım, marka fanatikliği yapmadan kullandığın aracın artılarının yanında eksi yönlerini söyleme cesaretini göstermişsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: eurastar

ikiside işe yaramaz benim için en güzeli BMW gerisi boş

o zaman bmw topicinde yorum yaparsın arkadaşım
    burada pug mu daha iyi reno mu tartışılıyor
    subaru hepsinden iyi, kıyaslama yaparsan
  • PUG cular alınmasın 15 yıldır biilfil araba kullanıyorum RENO diyorum!
  • final fantasy arkadaş bizde suan 2006 accent era crdi 110bg vgt var aldıgımıza pısmanolduk odun gıbı araba ben sımdı bunu 5 yıl garantısını ne yapayım omrum servıste gectıkten sonra sıfır arabada bır suru sorun cıktı 5 yıl garantı koymuslarda ne olmus araba dan bı rahat yuzuz gormedık kı icinde arkada belımız fıtık oldu göya arkalarını gazlı helezon yumuşak süspansiyon yapmıslar hyundaı iste ne beklersin süspansiyon diye bise yok darbeleri emmıyor kesınlık le hep iceriye veriyo odun gibi araba bı icinde iki uctane ozellık var klıması iyi cabuk sogutuyor falan fılan ama onemlı olan seylerı ıyı deıl motorda düsük devırlere cekiş hızlanma iyi ama fazla bagırıyo vede sürat yapmıyo zaten motor yapsa arabanın alt yapısı yeterlı deıl surat yapmaya yanı dıyecegım 5 yıllık garantı verıyo dıe araba guzel dıe bıse yok...arabayı yenı aldıgımız ılk zamanlarda onden dıreksıyon dan takır tukur ses yapıyordu mıl bozuk mus ve era ların hepsınde kronık mıs sanırım 2.500 mılyar deıstıler allahtan garantı vardı ıste ne bılım daha baya sorun cıkardı ıste boş verın sız guneydogu arabalarını avrupadan şaşmayın ha toyota ya honda ya bısey dıecegım yok onlar jopon cok da kullandıkmukemmel araclar cok severım ama bu hyundai kore arabası toyotanın taklıtı dıyılır buna bılıyorsunuzdur ... bunlardan uzak durun ucuz dıe almayın ..... eğer paranız varsa şu üç markadan uzak durun .. renault.. hyundai.... fiat bunları almayın.. tabi tercıhe bagli benım fıkrım istiyen alır ... saygılar..

• birde Peugeot kullanmayı deneyin,bakalım o zaman ne diyeceksiniz.
    quote:

Orjinalden alıntı: joinme

PUG cular alınmasın 15 yıldır biilfil araba kullanıyorum RENO diyorum!
  • İkiside Fransız al birini vur ötekine...Bizi millet olarak asla sevmezler. Hep hor görürler. Ermenileri çok severler. Biz A.B. nde asla ve asla istemezler..Ama paramızı çok çok çok severler...Türkiye deki yabancı sermayeli şirketlerin en büyükleri Fransızdır...Bizden nefret paramıza sevgi....Renault servis ve parça olarak bol ve yaygın...Ürünleri kötü degil...Ama diger bahsettiginiz marka dert yumagı uzak durun...Avrupa da başlarını agrıtacak defolu , hatalı malları bizi çok sevdikleri için hep bize postalıyorlar.. Bu kadar şikayet tesadüf degil....Bana inanmayın...Kullananlardan sorun.....Özellikle servislerini sorun....Ne durumda ? Memnunmusunuz ? Parça durumu ? Usta durumu ? Sorup ögrenin. Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 7 Temmuz 2007; 19:46:26 >

• 12 yıl paslanmazlık garantisi Peugeot'da da var,3 yıl da boya garantisi var.Garanti var diye araçlar çok kaliteli anlama gelmiyor.

Toyota,Honda tercih edilebilecek otomobil firmaları ama Hyunda'yi aradan çıkarsanız çok isabetli olur.5 yıl granti verse ne olur.Meslek arkadaşımın eşi Hyundai fabrikasında çalışıyor;Eşinin eşine ,onun da sohbet esnasında bana söylediği şu:Kesinlikle Hyundai aracı almayın,eşim fabrikasında çalıştığı için hiç kimseye tavsiye etmiyor,biz bile başka araç alacağız diyor.Onun demesi elbette bazı arkadaşlara göre ölçü sayılmaz veya sayılabilir ama ben kesinlikle Hyundai aracı almam.Bilen almaz,bilmiyene kelamımız olmaz.

Yeni 307 110 bg lik dizel aracı 1 yıl kullandım ihtiyaçtan dolayı geçen hafta satmak zorunda kaldım.Kısaca şunu söyleyebilirim.Sizin yazdığınız araçlardan çok daha iyi,perforsmanlı idi.Ama dayanıklılık konusunda (Türkiye yol şartlarınında) biraz daha iyi olması gerekir.Tekrar araç almak nasip olursa ya Toyota,ya Peugeot yada Honda alacağım.

quote:

Orjinalden alıntı: final fantasy

inceleyip dikkate alalım şu üç dört firmaya bi bakın lütfen yakından takip edin hatta varsa zamanınnız arabanız ne olursa olsun test edin o zaman neyin ne olduğunu anlarsınız başlıca toyota 12yıl paslanmazlık 3yıl garanti 6 yıl boya garantisi honda 6 yıl garanti hyundai 5 yıl garanti hiç kimse bu kadar sağlam araç yapmazsa bu kadar garanti vermez sizin tartıştığınız araçların valla bende daha 2 seneyi geçenini görmedim garanti konusunda
    bir aracın kalitesi ona verilen garanti süresiyle ilgilidir bu bir yolu sadece şimdi gayrı siz karar verin

• pejo 307 kullanıcısıyım ama reno nun pejo dan daha köklü bir alt yapıya sahip olduğunu düşünüyorum
  • olabılır düsüne bılırsın herkes istedıgını düsünür düsünmekle öyle olacak dıye bır şey yok....
  • bıze somut bılgıler verın düsünmekle olmaz soyledıklerınızı acıklayın kanıtlayın bıraz yavvv...saygılar.
  • adam düşüncesini söylemiş illa bir neden mi olması lazım...hem saçma sapan bi topic açmışsın..buradan pug daha iyi reno daha iyi gibi bir sonuç çıksa ne olur çıkmasa ne olur..
    quote:

Orjinalden alıntı: fuqo2

olabılır düsüne bılırsın herkes istedıgını düsünür düsünmekle öyle olacak dıye bır şey yok....
  • ??
    Orjinalden alıntı: fuqo2

arkadaşlar ben peugeot un daha iyi olduğunu ...dünüyorum...
  • ben bı neden olması gerektıgını söylemedim herkes kendı fıkrını soylemekte ozgur dedım sadece neden oldugu yazarsanız yanı dusuncenıze acıklık getırırsenız buradan bırseyler okuyan arkadaslar ve bızlerde bılgılenırız demek ıstıyorum lutfen dedıklerım yanlış anlasılmasın....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mlh07

buradan pug daha iyi reno daha iyi gibi bir sonuç çıksa ne olur çıkmasa ne olur..

veya sen bu başlığa girip en az öncekiler kadar niteliksiz bir mesaj atsan ne olur atmasan ne olur..
  • RENAULT DENINCE AKLIMA ILK GELEN SEY TOROS BU IMAJI TÜRKIYEDEN ÖMÜR BOYU SILEMEZ RENO O YÜZDEN HAYALLERIMIN ARABASINI VE MARKASINI KULLANMAYA DEVAM

206.OTM.LOOK.2004 SADECE BIR ÖRNEGIM VAR

RENONUN HANGI ARABASI 407 NIN GÖRÜNÜM VE ASALETINE ERISEBILIR....
  • ikiside fransız..helal olsun gavura sizi birbirimize düşürmeye başladı bile
  • birbirinize
  • Ünlü bir düşünür der ki fransız kızlarını sev ama fransız arabasına binme.. (Kibarcasını yazdım). bence reno pejonun laciverti
  • Einstein de ön yargıları yıkmak atomu parçalamaktan zordur der ( kabaca yazdım ) bence peugeot'un araçları renault'un araçlarından çok daha ferah
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.