Şimdi Ara

PEUGEOT mu RENAULT mu DAHA İYİ bir marka

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
26.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben peugeot un daha iyi olduğunu dünüyorum bazı renault u olan arkadaslarım renault f1 de diye renault peugeot dan daha iyi diyorlar bızım suan kı arabamız peugeot deıl ama daha once cok kullandık ve bız sık araba degıstıren bır aileyız alıpsatama ısı cok yaptık bır cok markya bıdım ama hıc bırı peugeottakı hıssı ver mıyo bence peugeot daha iyi sizinde gruslerınızı bılgılerınızı beklıyorum .... saygılar..

unutmayalım kı f1 e gırmekle bırcok sey degısmez zamanında peugeotta f1 deydı 2000 senesınde cıktı ve suankı makleren mercedes e ve jordon takımına yanı gecen sen ekı toyota nın takımına motor üretmiş bir markadır peugeot ve bıldıgınız gıbı bır cok motor spor dalında buyuk basarılara ımza atmıstır ör. wrc nin efsane takımıdır 206 ıle tarıhe gecmıstır .. le mans ın köklu takımlarındandır... daha bunun gıbı bır cok ornek var..... saygılarla.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Peugeot mu Renault mu: Hangisi Daha İyi Bir Marka?

Fransız otomobil üreticileri Peugeot ve Renault, dünya çapında tanınan iki büyük markadır. Her ikisinin de kendine özgü güçlü ve zayıf yönleri vardır. "Peugeot mu Renault mu?" sorusunun cevabı, bireysel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlıdır.

Peugeot

Peugeot, 1810 yılında kurulan ve uzun bir geçmişe sahip bir markadır. Güçlü, dayanıklı ve şık otomobilleriyle tanınır. Özellikle 208 ve 308 modelleri, yüksek performansları ve modern tasarımlarıyla öne çıkar. Peugeot, ayrıca elektrikli ve hibrit araçlara yönelik yatırımlarıyla da bilinir.

Renault

Renault, 1899'da kurulan bir diğer köklü Fransız markasıdır. Uygun fiyatlı, güvenilir ve konforlu araçlarıyla bilinir. Clio ve Mégane modelleri, özellikle Avrupa'da popülerdir. Renault, elektrikli araç pazarında da önemli bir oyuncu haline geldi ve ZOE modeli bu alanda ön plana çıkmaktadır.

Karşılaştırma

Peugeot ve Renault'u karşılaştırırken dikkate alınması gereken birkaç faktör vardır:

• Kalite: Her iki marka da genel olarak kaliteli araçlar üretir. Ancak Peugeot, premium segmentte daha güçlü bir konuma sahiptir.
    • Performans: Peugeot, özellikle spor modelleriyle daha iyi performans sunar. Renault ise yakıt verimliliğiyle öne çıkar.
    • Tasarım: Hem Peugeot hem de Renault, şık ve modern tasarımlara sahiptir. Ancak Peugeot'un tasarımları genellikle daha agresif ve sportif olarak değerlendirilir.
    • Teknoloji: Her iki marka da araçlarına en son teknolojiyi entegre eder. Ancak Peugeot, özellikle otonom sürüş özellikleri konusunda daha gelişmiş sistemlere sahiptir.
    • Fiyat: Renault genellikle Peugeot'dan daha uygun fiyatlıdır. Ancak Peugeot'un premium modelleri, daha yüksek fiyat aralıklarına girer.

Sonuç

Peugeot mu Renault mu daha iyi bir marka sorusunun tek bir cevabı yoktur. Her iki markanın da kendine özgü güçlü yönleri vardır ve seçim, bireysel tercihlere ve bütçeye bağlıdır. Eğer yüksek performanslı, şık ve teknolojik olarak gelişmiş bir araç arıyorsanız, Peugeot iyi bir seçenek olabilir. Uygun fiyatlı, güvenilir ve konforlu bir araç tercih ediyorsanız, Renault sizin için daha uygun olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben ikisinide sevmem ama,ikisi arasında bir tercih yapsaydım bu kesinlikle renault olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: hastokatlı

ben ikisinide sevmem ama,ikisi arasında bir tercih yapsaydım bu kesinlikle renault olurdu
    acaba neden oldugunu soyler mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuqo2

acaba neden oldugunu soyler mısın

Alıntıları Göster
    bırkere bızım mılletımız anlamıyo ucuz araba hangısıyse o daha iyi oluyo renault kalıte acısından motor acısın dan her acıdan peugeotun yanına bıle yaklasamaz sen ıkısını de sevmıyor mussun peugeot u bılmeden nasıl bole bıse solersın....
  • quote:

bırkere bızım mılletımız anlamıyo ucuz araba hangısıyse o daha iyi oluyo renault kalıte acısından motor acısın dan her acıdan peugeotun yanına bıle yaklasamaz sen ıkısını de sevmıyor mussun peugeot u bılmeden nasıl bole bıse solersın....

Alıntıları Göster
    tabiki peugeot..
    ya en basiti kaza anında acılmayan hava yastıkları en fazla renaultta var ne biliim 2. bi tanıdıgımda megane2 wardı dökülüyordu araba vsvs böyle bir sürü sey sayabilirim size

• quote:

Orijinalden alıntı: anti-mage

tabiki peugeot..
    ya en basiti kaza anında acılmayan hava yastıkları en fazla renaultta var ne biliim 2. bi tanıdıgımda megane2 wardı dökülüyordu araba vsvs böyle bir sürü sey sayabilirim size

Alıntıları Göster
    renault f1 de iyi ise
    peugeotta lemanda iyi diye biliyorum

zira audiyi dağıttı

bu arada ikiside paranın hakkını veren araçtır.
    zevke şekle göre değişir.

renaultun bazı modelleri türkiyede üretildiği için daha gözde bir marka

renault aracım da oldu
    peugeotta

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0C8FEE75E

renault f1 de iyi ise
    peugeotta lemanda iyi diye biliyorum

zira audiyi dağıttı

bu arada ikiside paranın hakkını veren araçtır.
    zevke şekle göre değişir.

renaultun bazı modelleri türkiyede üretildiği için daha gözde bir marka

renault aracım da oldu
    peugeotta

Alıntıları Göster
    renault hem büyüklük hem de teknoloji olarak peugeottan çok daha iyi bir marka.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 4 çok mu kalitesiz
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: anti-mage

tabiki peugeot..

Alıntıları Göster
    cok dogru soyluyosun arkadasım dedıklerın dogru ben daha renault un nelerını bılıyorum ne kotuluklerını bılıyorum elımızden clıoda gectı megane de basımıza bunlardan neler geldı olum tehlıkesı bıle atlattık cok cektık.....

• quote:

cok dogru soyluyosun arkadasım dedıklerın dogru ben daha renault un nelerını bılıyorum ne kotuluklerını bılıyorum elımızden clıoda gectı megane de basımıza bunlardan neler geldı olum tehlıkesı bıle atlattık cok cektık.....

Alıntıları Göster
    küçük çocuklara sorulan anneni mi daha çok seviyosun yoksa babanı mı gibi bi soru olmuş bu da :)

şaka bi tarafa daha iyisini bilmem ama benim tercihim sınıfa göre değişir ama C sınıfında peugeot olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: extremeenvy

küçük çocuklara sorulan anneni mi daha çok seviyosun yoksa babanı mı gibi bi soru olmuş bu da :)

şaka bi tarafa daha iyisini bilmem ama benim tercihim sınıfa göre değişir ama C sınıfında peugeot olurdu

Alıntıları Göster
    hani bi ara yağmur yağdığı zaman her köprünün altında birer tane araba dururdu. Kaputundan dumanlar çıkarken kenarda beklerdi. O arabaları gördkten sonra renolara yaklaşmıyorum
    modelliri de görünüş açısından hiç de güzel değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

renault hem büyüklük hem de teknoloji olarak peugeottan çok daha iyi bir marka.

Alıntıları Göster
    19can84 arkadasım peugeot u bılmedıgın bellı en kızdıgım seyde bılmeden yorum yapmak al ıste teknolojı dıyo senın bunu demen ıcın bu dunyada yasamaman gerekıyo renault arabanın ıcıne ıkı tane ozellık koymus dıe teknolojısı yuksekmı oluyo allahını seversen ben sana buradan anlatamam lutfen peugeotun arabalarını ozellıklerını teknık bılgılerını bı zahmet arastır sonra gel buraya yaz lutfen en onemlı olan sey motor teknolojısıdır gunumuzdede dzel arac lar yogunlukta oldugu ıcın dızel araclardakı teknolojı daha onemlıdır bı renault dızel arac larının kalıtesıne bakarmısın adamlar yapıolar 1.5 motora 65 beygır koymuslar teknolojı yokkı peugeot a bak 1.4 motorda 70 beygırı var ve 1.6 motorda 110 beygırlık guclerı var ve daha bunun gıbı bır cok motor secenegı var sımdı 2007 nın motor odulunu 207 aldı dunyada ılk en dusuk motora en fazla torku beygırı kodu 1.6 175 BEYGIR THP TEKNOLOJISINI BULDU renaultların kıde motor mu allahını seversen he hersey tabıkı motor deıl ıcını ozellıklerınede bak 207 nın 407 nın 307 nın bı ozellıklerını arastır bı zahmet renault tan kac kat fazlasmıs teknolojısı sımdı ben buraya yazarsam sıgdıramam ne ozellıklerı varmıs bı arastır son ra bana yaz ama boyle laf atıp kacmak yok sonuna kadar yazacaksın haklıysan haklılıgını cıkar ortaya bakalım renault un hangı ozellıgı peugeotta yok mus bulabılecenmı yok sa tam tersımı olur ben sana peugeot un renault ta olmayan ozellıklerını bı cıkarırım sen bıle hayret edersın ne kadar cok seyı eksıkmıs dıeeeeeeee.......

• quote:

19can84 arkadasım peugeot u bılmedıgın bellı en kızdıgım seyde bılmeden yorum yapmak al ıste teknolojı dıyo senın bunu demen ıcın bu dunyada yasamaman gerekıyo renault arabanın ıcıne ıkı tane ozellık koymus dıe teknolojısı yuksekmı oluyo allahını seversen ben sana buradan anlatamam lutfen peugeotun arabalarını ozellıklerını teknık bılgılerını bı zahmet arastır sonra gel buraya yaz lutfen en onemlı olan sey motor teknolojısıdır gunumuzdede dzel arac lar yogunlukta oldugu ıcın dızel araclardakı teknolojı daha onemlıdır bı renault dızel arac larının kalıtesıne bakarmısın adamlar yapıolar 1.5 motora 65 beygır koymuslar teknolojı yokkı peugeot a bak 1.4 motorda 70 beygırı var ve 1.6 motorda 110 beygırlık guclerı var ve daha bunun gıbı bır cok motor secenegı var sımdı 2007 nın motor odulunu 207 aldı dunyada ılk en dusuk motora en fazla torku beygırı kodu 1.6 175 BEYGIR THP TEKNOLOJISINI BULDU renaultların kıde motor mu allahını seversen he hersey tabıkı motor deıl ıcını ozellıklerınede bak 207 nın 407 nın 307 nın bı ozellıklerını arastır bı zahmet renault tan kac kat fazlasmıs teknolojısı sımdı ben buraya yazarsam sıgdıramam ne ozellıklerı varmıs bı arastır son ra bana yaz ama boyle laf atıp kacmak yok sonuna kadar yazacaksın haklıysan haklılıgını cıkar ortaya bakalım renault un hangı ozellıgı peugeotta yok mus bulabılecenmı yok sa tam tersımı olur ben sana peugeot un renault ta olmayan ozellıklerını bı cıkarırım sen bıle hayret edersın ne kadar cok seyı eksıkmıs dıeeeeeeee.......

Alıntıları Göster
    renault,beş para etmez fransız piyasasının almanlara en çok yaklaşan markasıdır.araçlarında yaptığı devrim gibi değişiklerle türk halkı tarafından her zaman tutulan araçlar yapar.devrim derken megane 1 den megane 2ye geçişi,laguna1den laguna2 ye geçişi vb kastediyorum.2.eli her zaman pugtan daha iidir.yedek parça ve servis olarak pugtan çok daha iidir.konfor olarak çok çok çok daha iidir.en basitinden meganenin park anındaki yumuşak,hızlı giderken sertleşen direksiyonu büyük bir konfor sunuyor.307 nin direksiyonu megane1 lerdeki gibi sert.konfordan eser yok.bilhassa 2004 model 307ler çok sorunlu.bunu bizzat ankara görala gelen 307lerden biliyorum.makyajlıllarda bazı kronik sorunlar halledilsede komple bi çözüm getiremedi.aslına bakarsan volkswagenden veya toyotadan şaşmayacaksın.renaultunda çok sorunu var.fransız asla almazdım.geçmişte çok aldım başıma çok iş aldım.şimdi isveç arabası kulllanıorm.ne sorunum var ne bişi çok şükür.kem gözlere şiş!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: hastokatlı

renault,beş para etmez fransız piyasasının almanlara en çok yaklaşan markasıdır.araçlarında yaptığı devrim gibi değişiklerle türk halkı tarafından her zaman tutulan araçlar yapar.devrim derken megane 1 den megane 2ye geçişi,laguna1den laguna2 ye geçişi vb kastediyorum.2.eli her zaman pugtan daha iidir.yedek parça ve servis olarak pugtan çok daha iidir.konfor olarak çok çok çok daha iidir.en basitinden meganenin park anındaki yumuşak,hızlı giderken sertleşen direksiyonu büyük bir konfor sunuyor.307 nin direksiyonu megane1 lerdeki gibi sert.konfordan eser yok.bilhassa 2004 model 307ler çok sorunlu.bunu bizzat ankara görala gelen 307lerden biliyorum.makyajlıllarda bazı kronik sorunlar halledilsede komple bi çözüm getiremedi.aslına bakarsan volkswagenden veya toyotadan şaşmayacaksın.renaultunda çok sorunu var.fransız asla almazdım.geçmişte çok aldım başıma çok iş aldım.şimdi isveç arabası kulllanıorm.ne sorunum var ne bişi çok şükür.kem gözlere şiş!!!

Alıntıları Göster
    gereksiz yere ortamı gerecek bir topic. Herkes istediğini alır ve kullanır hangisinin daha iyi olduğunu söylemek bence yanlı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: baranss

gereksiz yere ortamı gerecek bir topic. Herkes istediğini alır ve kullanır hangisinin daha iyi olduğunu söylemek bence yanlı olur.

Alıntıları Göster
    tamamen katılıyorum....bu insanlar niye böle topic açarki
    direk art niyet war
    quote:

Orjinalden alıntı: baranss

• quote:

Orijinalden alıntı: extremeenvy

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

marka fanatikliği yapmadan;
    dış görünüşü, modifikasyona yatkınlığı, kullanış rahatlığı açısından peugeot
    düşük servis ücreti, parça ve işçilik fiyatlarının makul olduğu için renault

iki markanın kendi segmentindeki modellerin birbirlerine göre mutlaka +/- leri vardır
    bugün araç alacak olsam iki markayı da düşünürüm (r12 toros hariç tabii)

• quote:

Orijinalden alıntı: BySerkan

quote:

iki markanın kendi segmentindeki modellerin birbirlerine göre mutlaka +/- leri vardır

Alıntıları Göster
    hocam ozaman bnde marka fanatikliği yapmadan şöle bir hipotez öne süreyim..."Yeni 307 bence sınıfının en karizmatik ve çekici aracı"...gerisi yalan
    quote:

Orjinalden alıntı: BySerkan

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmutosmancabbar -- 3 Temmuz 2007; 13:46:17 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: fuqo2

sen her şeyi bildiğini sanıyorsun ama her şeyi yanlış biliyorsun veya öyle olduklarına inanmak istiyorsun.

1,6 tdci-hdi motoru peugeot yapmadı, peugeot-citroen ve ford ortaklaşa yaptılar, 1,6 t 150ve 175 hplik motoru ise bmw geliştirdi peugeot üretiyor, kısaca peugeot kendi başına motor geliştirip, onu pazarlayabilecek büyüklükte bile dğil, maliyetler uğruna sırtını ortaklıklara dayıyor,

renault ise, bırak peugeot'yu, bmw- honda-toyota gibi devlerin bile yüz milyonlarca dolar yatırıp podyum görmekte zorlandıkları, mercedesin bile mclaren desteğine rağmen istikrar sağlayamadığı, bir organizasyon da ferrariye gerçek mana da kafa tutabilecek teknolojik birikime sahip yegane firma.

acı ama gerçek, zaten satış rakamlarına bakarsanız da peugeot+ctroen toplamı ancak renault kadar otomobil satabilmekte.

ayrıca dünya çapında hem f1 otomobili üretecek kadar bilgi birikimine hem de tır üretecek kadar sınai birikime sahip, mercedes le beraber tek üreticidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutosmancabbar

tamamen katılıyorum....bu insanlar niye böle topic açarki
    direk art niyet war
    quote:

Orjinalden alıntı: baranss

Alıntıları Göster
    herkezin bütçesi ve zevki neyi gerektiriyorsa onu tercih eder..bunu böyle polimik bir şekle sokmanın kimseye faydası olmaz..boş işler bunlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pejo306 -- 3 Temmuz 2007; 13:47:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

quote:

sen her şeyi bildiğini sanıyorsun ama her şeyi yanlış biliyorsun veya öyle olduklarına inanmak istiyorsun.

1,6 tdci-hdi motoru peugeot yapmadı, peugeot-citroen ve ford ortaklaşa yaptılar, 1,6 t 150ve 175 hplik motoru ise bmw geliştirdi peugeot üretiyor, kısaca peugeot kendi başına motor geliştirip, onu pazarlayabilecek büyüklükte bile dğil, maliyetler uğruna sırtını ortaklıklara dayıyor,

renault ise, bırak peugeot'yu, bmw- honda-toyota gibi devlerin bile yüz milyonlarca dolar yatırıp podyum görmekte zorlandıkları, mercedesin bile mclaren desteğine rağmen istikrar sağlayamadığı, bir organizasyon da ferrariye gerçek mana da kafa tutabilecek teknolojik birikime sahip yegane firma.

acı ama gerçek, zaten satış rakamlarına bakarsanız da peugeot+ctroen toplamı ancak renault kadar otomobil satabilmekte.

ayrıca dünya çapında hem f1 otomobili üretecek kadar bilgi birikimine hem de tır üretecek kadar sınai birikime sahip, mercedes le beraber tek üreticidir.

Alıntıları Göster
    quote:

renault ise, bırak peugeot'yu, bmw- honda-toyota gibi devlerin bile yüz milyonlarca dolar yatırıp podyum görmekte zorlandıkları, mercedesin bile mclaren desteğine rağmen istikrar sağlayamadığı, bir organizasyon

hoca mersoyu bmw yi anladıktga "honda-toyota" ne zaman dev oldu..yoksa olduda bizim haberimiz mi olmadı..
    o ezdiğin peugeot honda ve toyotadan çok daha kalteli ve kendini ispatlamış bir marka..hondanın daha dizel arabası yok yaww

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmutosmancabbar -- 3 Temmuz 2007; 13:49:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutosmancabbar

quote:

renault ise, bırak peugeot'yu, bmw- honda-toyota gibi devlerin bile yüz milyonlarca dolar yatırıp podyum görmekte zorlandıkları, mercedesin bile mclaren desteğine rağmen istikrar sağlayamadığı, bir organizasyon

hoca mersoyu bmw yi anladıktga "honda-toyota" ne zaman dev oldu..yoksa olduda bizim haberimiz mi olmadı..
    o ezdiğin peugeot honda ve toyotadan çok daha kalteli ve kendini ispatlamış bir marka..hondanın daha dizel arabası yok yaww

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mahmutosmancabbar

quote:

google da bi zahmet "Accord 2.2 i-CTDi" arat arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BySerkan -- 3 Temmuz 2007; 13:54:55 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.