Peugeot Partner arabamdaki orjinal cd çalar bozuldu. Yerine yeni bir cd çalar almak istiyorum. Sony nin yada diğer markaların ürünlerini alsam, acab cd çaların yuvasında bir sorun olurmu. Yani yeni ürünün girmemesi gibi bir durum.Bu tarz ürünlerin standart olduğunu duymuştum fakat emin olamadım. eğer bu mümkünse herhangi bir oynama yapmadan ürünü kendim takabilirimiyim. Bir yerleri delmek ya da çıkartmak gerekirmi?
Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Teybin Bulunduğu Konsolun Sökülmesi Gerekebilir..Teybin Standart Kablosu Direk Alacağınıuz Teybe Uymaz..Saygılar..
ya aslında ben teyp i yerinden söktüm. onu çıkarmakla ilgili bi problemim yok. onun dışında oto teyp girişleri standart deilmidir. Arabanın lcd ekranıyla bağlantısı olmıcak ama başka sıkıntı çıkar mı?
quote:
Orijinalden alıntı: phitbull
ya aslında ben teyp i yerinden söktüm. onu çıkarmakla ilgili bi problemim yok. onun dışında oto teyp girişleri standart deilmidir. Arabanın lcd ekranıyla bağlantısı olmıcak ama başka sıkıntı çıkar mı?
sıtemızden navitech 4700 modelıne bakabılırsınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme