Şimdi Ara

<<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>> (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.379
Cevap
18
Favori
721.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar arabasına zenon taktıran varsa bi kaç resim göndersin
    bilgilenmiş filan oluruz sanırım
  • Tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum. Bu aracın torpido gözünde ışık yokmu varda ben mi bulamıyorum.
  • ARKADAŞLAR SELAM ARABAYI KAPALI OTOPARKTA MUHAFAZA EDİYORUM MALUM SİYAH RENK BİRAZDA HASSASIM ANLAYACAĞINIZ HANİ O OTOMOBİLİNİ GERÇEKTEN SEVEN TİPLERDENİM ANLAYACAĞINIZ DAHA ÖNCEKİ OTOMOBİLİMDEDE DURUM BÖYLEYDİ,İTALYANLARIN BİR FELSEFESİ VARDIR BİLMEM BİLİRMİSİNİZ BİZ BİR ARABA YAPARKEN ONA SADECE MOTOR LASTİKLER VE DİĞER EKİPMANLAR VE DONANIM KOYMAYIZ ONA BİR RUH VERİRİZ VE SAHİBİ BUNU HİSSEDER VE BAĞLANIR BİRAZ MİSTİK GİBİ BAYAĞI MANEVİYAT VAR SANKİ AMA DAHA ÖNCEKİ TEMPRAMDA BUNU YAŞADIM DESEM..ŞİMDİ ARABANIN YANINA İNİYORUM TORPİDA VE İÇ TEMİZLİK YAPAYIM HAVA KARARIR KARARMAZDA XENONLU RESİMLER EKLİYEYİM BİRDE TAM HATIRLAMIYORUM BİR ARKADAŞIMIZ TORPİDODAKİ MP3 BAĞLANTI KİTİNİ SORMUŞTU ONUDA RESİMLEYEYİM BAŞKA MERAK EDİLEN KONULAR VARSA RESİMLEMEK VE YARDIMCI OLMAK ADINA YANINIZDAYIM HEPİNİZE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER..
  • Torpidoda ışık olup olmadığı dikkatimi çekmedi ancak. Torpido gözü soğutmalı arkadaşlara önemli ip ucu.

Torpidom soğutmasız diye üzülmeyin. Aracı bana satan yetkili bunların torpido soğutması yok demişti

Külli atmış.

Ne yapıyoruz :

Elimizi torpido alanına sokuyoruz sol -arka -üst köşede bir vana var onu çeviriyoruz (klima açık o anda tabi)

bakıyoruz püfür püfür soğuk hemde istediğimiz şiddette ayarlanabilir.

Yok gerek yok ise vanadan kapıyoruz.

İyi sürüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Snow -- 17 Nisan 2009; 15:42:32 >
  • ARKADAŞLAR SELAM HEPİNİZE RESİMLERİ ÇEKTİM E MAİL FORMATINDA HEMDE ONDAN OLACAK HERHALDE DESTEKLENMİYOR DİYOR PES DOĞRUSU KISMETSE YARIN ARTIK
  • ARKADAŞLAR RESİMLERİ TEKRAR ÇEKTİM YARDIMCI OLUR İNŞALLAH

<<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>
  • DETAY RESİMLER

• DİĞER RESİMLERİM

• ARKADAŞLAR TORPİDO DAKİ DİŞİ TOS GİRİŞLERİNİN UCUNA ERKEK TOS KABLOSU BAĞLANIYOR STEREO BİR JACKA ELLE VEYA LEHİMLE BAĞLIYORSUNUZ İPOD VE TELEFON BAĞLANIYOR BENİMKİ ÇALIŞMAKTA KOLAY GELSİN UMARIM RESİMLER YARDIMCI OLMUŞTUR

• emeğinize sağlık farlar güzel olmuş
    Birde jantları değiştirirseniz arabanın görünümü daha güzel olacaktır bence
    Zevk meselesi tabiki bu
    Dün aytozu gri bir Tepee gördüm
    5 kollu jantlardan vardı üstünde çok da güzel yakışmıştı hani.
    Kazasız belasız...
  • XAPOX KARDEŞ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM İLTİFATLARIN İÇİN BENİM İÇİN BİR ZEVKTİ,YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU.JANT DİYORDUN O KISIMDA BİRAZ MUALLAKTA KALDIM MAM W 1 DİYE TASARLAMIŞKEN,ÇELİK JANT DAHA AĞIR DENİLDİ,YOK ARABANIN ORİJİNALLİĞİNİ BOZMA,DAHA FAZLA YAKIT TÜKETİMİ GİBİ TEK OLUMLU CÜMLE ÇELİK JANTLARDAKİ KOL AÇIKLIKLARINDAN HAVA DAHA FAZLA DİSKLERE GİRECEĞİNDEN DİSK VE BALATALAR DAHA FAZLASOĞUR VR VERİMLİ ÇALIŞIR OLDU.BİRDE ENDİŞELENDİĞİM MUAYENEDE SORUN ÇIKARIRMI YİNE 15 İNÇ TAKSAM NE DERSİNİZ YORUM VE GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM TAKTIRIRSAMDA PAYLAŞICAĞIM SİZLERLE
  • ya şu torpidodaki mp3 olayı bizim arabalara olmaz mı.?fikri olan var mı acaba
  • BU DURUM TEYBİN ARKASINDAKİ BİR ÇIKIŞA BAĞLANMIŞ BİR DİŞİ TOS KABLO ELEKTRİKÇİ BİR TANIDIĞIN VEYA SERVİSE TEYBİ SÖKTÜRÜP BAKTIRABİLİRSİN GERİSİ KOLAY OLACAKTIR,EN KÖTÜSÜ BU TİPTE BİR PEJO TEYBİ DİYECEĞİM ORJİNAL OLSUN DERSEN.DİĞER TÜRLÜ USB DESTEKLİ TEYPLER DAHA UCUZADA GELEBİLİR
  • TÜM TEPEE Cİ ARKADAŞLAR JANT OLAYIM İÇİN FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM LÜTFEN BİRAZ KATILIMCI OLUN KENDİMİ ÇOK YANLIZ HİSSEDİYORUM...
  • uruk33 olmaz o iş bizim teypler desteklemiyo ama olsa ii olur du hele onların ekranıyla teypleri süper çok karizmatik uruk sende rt3 yapsana sana ii gider o
  • TEPEE PREMİUM PACK bence beş kollu jant tak daha hoş olur
  • yada bu jantı tak aracında siyah daha hoş oalbilir diye düşünüyorum

• gerçi buda yedi kollu fiyatıda 250 300 civarı filan
  • 5 kollu jantlar çoğu arabada güzel duruyo
    özellikle caddy de süper oluyo.
    Birde son gördüğüm Tepeeden sonra
    Tepee ye de çok yakıştığını gördüm
    nasip olurda yaza kadar alırsak bir tepee
    ilk işim jantları değiştirmek olacak
  • arkadaşlar selamlar keyifli forumlar herkese fikirleriniz için çok teşekkür ederim ortak fikir beş kollular yönünde fakat bir grup orjinal pejo jantı al derken bende diğer beş kollu olan mam w1 konusunda düşünüyorum ne dersiniz..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.