Şimdi Ara

<<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>> (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.379
Cevap
18
Favori
721.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

arkadaşlar selamlar keyifli forumlar herkese fikirleriniz için çok teşekkür ederim ortak fikir beş kollular yönünde fakat bir grup orjinal pejo jantı al derken bende diğer beş kollu olan mam w1 konusunda düşünüyorum ne dersiniz..

benim gördüğüm tepee de bakmıştım dikkatlice ve pejonun aslanı vardı
    o heralde pejonun ki
    ama markalar ve kalite konusunda hiçbir fikrim yok
  • Örneğin resimdeki jantlar çok hoş
     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>
  • sayın @TEPEE PREMİUM PACK (gerçek adını bilmediğim için nick kullandım kusura bakma)
    işte sana bizim kulüpte söz ettiğim jant bu hem model olarak orjinal hemde çoğu kişinin en sevdiği beş kollu jant bulursan mutlaka bundan almanı tavsiye ederim tabiki son karar yine senin
    hepinize hayırlı geceler dilerim
  • sayın @TEPEE PREMİUM PACK SENİN DEDİĞİN JANTIN RESMİN KOYABİLİRMİSİN ACABA
  • TEPE PREMİUM PACK BENIM TEYP ORJINAL 206 TEYBİ..2006 MODEL ARACIM..BİR ARKADAŞ OLMAZ DEMİŞ SEN TEYBİN ORJİNAL OLSUN YETER DIYOSUN YANLIŞ ANLAMADIM DİMİ..ŞİMDİ BOŞBOŞUNA SÖKTÜRMEYEYİM TEYİBİ.TEŞEKKÜRLER YARDIMIN İÇİN
  • Tepee ci arkadaşlar
    acaba aracı 150-160 la yada daha yüksek
    kullanan var mı
    son hızlarda nasıl arabanın durumu,motor çok bagırıyomu.
    Bİrde ibre 190 gösteriyo 180 i görebilir miyiz acaba
  • arkadaşlar selamlar keyifli forumlar herkese bu nick le hitap işi bana çok duygusuz geliyor en azından bizim topiğimizde sizce sakıncası yoksa bana adımla hitap edin ayrıca sizleride ismen tanımak isterim ne dersiniz benim adım gökhan yaşım 35 elektrik teknisyeni ve tam bir araba sevdalısıyım içimdeki o genci bir türlü bastıramadım saygı ve sevgi çerçevesinde bana hitaplarınızın tümüne varım...gel gelelim uruk 33 nickli arkadaşımın sorusuna sana söylemek istediğim şey şuydu servis veya oto elektrikçileri diyim ama tercihen servis bu teybin arka kısmına bir external çıkış bağlanıp bağlanmıyacağı konusunda seni net aydınlatır emin ol yada derki şu nolu teyp illada pejo olsun orjinal dersen. yok değil dersen usb destekli kısmi görünümü siyah ve menşeli birçok mütevazi ve performanslı teypler alınabilir umarım yardımcı olmuşumdur haybiyeden bir sökme işine girmeden önce mutlaka servise git derim bir fikir olur en azından...

• koru 06 nicli arkadaşım jantın resmini koyuyorum bir bak bakalım ne diyeceksin...arkadaşlar sizde fikir beyan ederseniz sevinirim..

<<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>
  • sayın SRT bu jant çok güzel gözüküyor avrupa versiyonunun üzerindeydi sanırım bunu nerden bulabiliriz,ayrıca bende sizin isminizi bilmiyorum benim adım gökhan .ve fiyatı hakkında bilgin varmı acaba bilgilendirirsen sevinirim
  • XAPOX ben 150 yaptım bağırma yok bilhakis çok tatlı bir şekilde 150 yi vuruyor ve içeri gürültü vs ses hiç almıyor diyebilirim ses yalıtımı çok başarılı birde ekstra ziebart alt tavan koruma izalasyon çok abartı olurmu bilemiyorum yoruma açık..hızlanmanın etkisiyle elektrohidrolik direksiyon setleşip harika bir sürüş ve kontrol güvenliği sunuyor,bazen kaçta gittiğimi görmek için kadrana bakıyorum gördüğüm hız hep 120 yola bakıyorum hiç öyle hissedilmiyor 90 düştüğümde ise sanki ben gitmiyorum yol efekti değişiyor ben sabitim analttıklarımda ciddiyim sakın saçmaladığımı düşünmeyin bir an bile.konunun özü kullandığım tüm hızlarda aşırı güven veren bir araç...
  • benım adımda özgür..adını söyledıgın iyi oldu gökhan abi.benım yasım 26 en iyisi servise gitmek dogru söyluyorsun.yardımların için teşekkürler.herkese iyi geceler
  • Teşekkürler Gökhan abi
    Benm adımda Abdullah
    ama ismimi tam olarak söyleyeni çok ama çok nadir duydum
    apo derseniz de sorun olmaz zaten hepinizden küçüğüm.Yaşta 23.
    Simdi gökhan abi bu tepee ler 1.6
    cadddy ler 1.9 connect lerde 1.8 motor.
    Ve fabrika değerlerine bakıyorum tüm arabaların
    0-100 olsun ya da azami sürat olsun hiç bir fark yok hatta
    azami de tepee 165 ken diğerleri 163 km/h
    Sorum şu bu 1.6 motorun ne gibi bir eksikliğini görebiliriz biz
    ya da bir eksikliği olur mu diğerlerine göre
    Eklediğin jant ta çok güzel gökhan abii yakışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~YuSuFeLiLi~ -- 7 Mayıs 2009; 20:38:43 >
  • benimde adım musa ama musti diyebilirsiniz.
    gökhan abi jant baya hoş bence yakışır peki fiyatları nerde
  • arkadaşlar selam hepinize musa kardeş bu jantı 570 lira nakite kadar buldum 660 lirayada 6 taksit yapıyorlar fiyat nasıl sence..
  • abdullah cığım özellikle dizellerde motor gücünden ziyade motorun ürettiği tork çok önemli yani pistonların krank miline uyguladığı moment 90 beygir tepeede bu 210 tork iken 110 luktepede 240 ve anlık overbosst du sanırım 260 buluyor birde turboyu işin içine katarsak tadından yenmiyor.motor gücü kafana hiç takılmasın.1.4 motorla tuboşarjlı 1500 kg otomobili nasıl ivmelendiriyorlar vw örneği.bizim arabalarda kullanılan 1.6 hdı motor çok kaliteli ve kabul görmüş bir motor sırasıylac4,c5,ford focus,c max,307,407 de kullanılmakta bu saydığım arabalardaki seriliği hepiniz bilmektesiniz kısacası motorun silindir hacminden daha ötede motorun teknik yapısı ve ürettiği tork işimizi özellikle dizeller için söylüyorum turboyla beraber fazlasıyla görür endişelenecek bir durum yok saygılarımla..
  • abdullah cığım özellikle dizellerde motor gücünden ziyade motorun ürettiği tork çok önemli yani pistonların krank miline uyguladığı moment 90 beygir tepeede bu 210 tork iken 110 luktepede 240 ve anlık overbosst du sanırım 260 buluyor birde turboyu işin içine katarsak tadından yenmiyor.motor gücü kafana hiç takılmasın.1.4 motorla tuboşarjlı 1500 kg otomobili nasıl ivmelendiriyorlar vw örneği.bizim arabalarda kullanılan 1.6 hdı motor çok kaliteli ve kabul görmüş bir motor sırasıylac4,c5,ford focus,c max,307,407 de kullanılmakta bu saydığım arabalardaki seriliği hepiniz bilmektesiniz kısacası motorun silindir hacminden daha ötede motorun teknik yapısı ve ürettiği tork işimizi özellikle dizeller için söylüyorum turboyla beraber fazlasıyla görür endişelenecek bir durum yok saygılarımla..
  • özgür cüm ne demek yardımcı olabildimse ne mutlu en mantıklısı bu geldi bana daha önceki tempramın her tarafını söküp takarken bu araç için malesef gözüm yemiyor anlayabildiğim hiç bir durumu yok çok ta komplike ..
  • bencede kurcalama gökhan abi.bsi sagolsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

sayın SRT bu jant çok güzel gözüküyor avrupa versiyonunun üzerindeydi sanırım bunu nerden bulabiliriz,ayrıca bende sizin isminizi bilmiyorum benim adım gökhan .ve fiyatı hakkında bilgin varmı acaba bilgilendirirsen sevinirim

adım servet
    bu jantların aynısını servislerde bulmak zor değil fiyatlarıda tahminimce 1500 2000 i geçmez tabi 16'' olanları
  • arkadaşlar selamlar hepinize keyifli forumlar diliyorum..servet kardeş sağolasın jantlar mükemmel ötesi fiyatıda bayağı tuzluymuş yanlız bizim arabalar 15 jant biliyorsun 15 i varmı acaba servislerden bir araştırma yapayım ben olmadı yine orjinal başka muadil mütevazi bir jant bakıcağız...en önemli korkum da bu değişikliklerden dolayı hafif kusurlu damgası yememek..o yüzden orjinal diyorum bilmem katılırmısınız çünkü diğer türlü lastik te değişiyor
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.