Şimdi Ara

<<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>> (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
4.379
Cevap
18
Favori
720.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gezinme sorunu bendede var ,120 km den sonrada titreme yarin servise gidicem onun icin bide 20.000 km bakimi geldi onu yaptircam acaba bilgisi olan varmi bakim maliyetinin ne kadar oldugundan ? ? ? ? ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 120 ile iyi gidiyorsunuz biz buralarda radar ve yakıt korkusuyla 110'u geçemiyoruz.
  • ımzamdakı aracımı bır turlu satamadım 2. el de zor gıdıyor araclarımız.
    dayımda 2009 u var o da 26 ya satamadı.
    guzel arac ama 2. elde gıtmıyor gıbı
  • Arkadaslar işyeri icin partner tepee access 1.6 hdi 90hp almayı düşünüyorum , fiyat olarak nekadar pazarlık yapabiliriz , 33 bin lira kampanya oldugunu duydum dogru mudur ?

• Aracında hill holder özelliği olan arkadaşlar acaba sizin araçlarınızda bu özelliği kapatma tuşu varmı ? Bende yok o tuş sadece esp tuşu var ama yokuş kalkış sistemide var yani iptal edilmiyor sürekli açık. Bunu sormamın sebebi aracımı satıyorum almak düşünen bir beyefendi bana benim aracımda yokuş kalkış sisteminin olmadığını söyledi çok mantıklı bir sebebi var sebep ise yokuş kalkış sistemi olan araçlarda tuş varmış esp tuşunun yanında biraz araştırdım gerçekten var ama benim araçta yok nasıl bir iş anlamadım
  • aRcı sonunda sattı akrabam 2011 75 binde ouutdoor du. tepee ler guzel arac ancak 2. elde para etmedıgı kesın cunku hıtap ettıgı musterı kıtlesı cok dar ve yenı kasa ıle kangoo vs gıbı uygun fıyatlı rakıplerı var.
    tepee alacak arkadaslar bunu goz onunde bulundurarak alsın .
    ayrıca kronık bır hata varmıs servıste aracı satarken kontrolde fark edıldı yag kacagı oluyormus alttan baktıgımızda yag kacırıyoduç
    garantıkapsamında oldugu ıcın ucretsız degısım tamırat yapılıyor tepee cılere duyurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

Aracında hill holder özelliği olan arkadaşlar acaba sizin araçlarınızda bu özelliği kapatma tuşu varmı ? Bende yok o tuş sadece esp tuşu var ama yokuş kalkış sistemide var yani iptal edilmiyor sürekli açık. Bunu sormamın sebebi aracımı satıyorum almak düşünen bir beyefendi bana benim aracımda yokuş kalkış sisteminin olmadığını söyledi çok mantıklı bir sebebi var sebep ise yokuş kalkış sistemi olan araçlarda tuş varmış esp tuşunun yanında biraz araştırdım gerçekten var ama benim araçta yok nasıl bir iş anlamadım

esp var ise yokus kalkis destegi var demektir. Cunku esp olan aracta esp hilholder ve asr ozelligi oluyor. Yokus kalkis destegini anlamak cok basit rampada durun ve kalkin aracin 2 3 snye askida kaldigini gorceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

Aracında hill holder özelliği olan arkadaşlar acaba sizin araçlarınızda bu özelliği kapatma tuşu varmı ? Bende yok o tuş sadece esp tuşu var ama yokuş kalkış sistemide var yani iptal edilmiyor sürekli açık. Bunu sormamın sebebi aracımı satıyorum almak düşünen bir beyefendi bana benim aracımda yokuş kalkış sisteminin olmadığını söyledi çok mantıklı bir sebebi var sebep ise yokuş kalkış sistemi olan araçlarda tuş varmış esp tuşunun yanında biraz araştırdım gerçekten var ama benim araçta yok nasıl bir iş anlamadım

aracın ılanı var mıydı ustad.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogu-E

esp var ise yokus kalkis destegi var demektir. Cunku esp olan aracta esp hilholder ve asr ozelligi oluyor. Yokus kalkis destegini anlamak cok basit rampada durun ve kalkin aracin 2 3 snye askida kaldigini gorceksiniz.

yokuş kalkış desteğinin aracımda olduğunu biliiyorum ama araştırdığım tüm yokuş kalkış sistemi olan araçlarda hill holder özelliğini açma kapama tuşu var esp tuşunun yanında ama benim yok bu çok ilginç acaba bu durumda olan başka bir arkadaşta varmı onu merak ettim
  • Merhaba Arkadaşlar. Bende 2012 Peugeot Partner Tepee Allure modeli ile aranıza katıldım. Soru ve düşünceleriniz için elimden geldiğince seve seve yardımcı olabilirim. Teşekkürler...
  • Arkadaşlar bende bu hafta içerisinde partner tepee allure aracağım elime geçicek allah nasip ederse.

Allure'nın standart donanımı olmayan esp paketi ile birlikte 42.500 anlaşıldı.Renkte alüminyum grisi olacak katalogtaki rengi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer murat -- 23 Eylül 2012; 19:07:38 >
  • İyi fiyat almışsın hocam. Bende 10 gün İzmir Arkas Otomotiv Peugeottan aldım çelik gri rengini. Bana da 42500 e mal oldu. İyi fiyat almışsın. Kaçırma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitestone_06

İyi fiyat almışsın hocam. Bende 10 gün İzmir Arkas Otomotiv Peugeottan aldım çelik gri rengini. Bana da 42500 e mal oldu. İyi fiyat almışsın. Kaçırma.

Sizede hayırlı olsun sizin araçta'da esp paketli fiyat mı ?

Nasıl memnunmusunuz aracınızdan hızlanma kalkışlar nasıl

fiorino emotion'dan sonra bu aracı kullanınca baya değişik geliceği kesin performans açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer murat -- 23 Eylül 2012; 22:29:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer murat

quote:

İyi fiyat almışsın hocam. Bende 10 gün İzmir Arkas Otomotiv Peugeottan aldım çelik gri rengini. Bana da 42500 e mal oldu. İyi fiyat almışsın. Kaçırma.

fiorino emotion'dan sonra bu aracı kullanınca baya değişik geliceği kesin performans açısından.

Sağolun hocam. Esp paketli. Hızlanmalar mükemmel diyebilirim. Bildiğiniz üzere Allure modelleri 115 hp euro5 motor geliyor ve overboost teknolojisi mevcut olduğundan ani hızlanmalarda verdiği tepkiler otomobili aratmayacak şekilde.

• quote:

quote:

quote:

Sağolun hocam. Esp paketli. Hızlanmalar mükemmel diyebilirim. Bildiğiniz üzere Allure modelleri 115 hp euro5 motor geliyor ve overboost teknolojisi mevcut olduğundan ani hızlanmalarda verdiği tepkiler otomobili aratmayacak şekilde.

Güzel o zaman hayırlı artık bu arada arka park sensörü mevcut değilmi

park paketi var sitesinde katlanır yan aynalar ile birlikte diyor.Allure modelinde standart sanırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Güzel o zaman hayırlı artık bu arada arka park sensörü mevcut değilmi

park paketi var sitesinde katlanır yan aynalar ile birlikte diyor.Allure modelinde standart sanırım.

Evet park sensörü ve kapılar kitlendiğinde katlanan yan aynalar mevcut. Allure modelinde bunlar standart.

• Bugün aracımı teslim aldım gayet güzel araç.Aracı teslim alırken 2500 ücretsiz garanti bakımdan söylediler.Garantinin devamı için zorunlu olduğu söylediler.
  • Arkadaslar bız babam emeklı olunca bu tarz aıle arabalarına bakmya nıyetlendık nakıt 30 bın tlmız var tas catlasa 9 bın tl kredıyle cekerız kesin olrak

İstedikllerimiz
    KÖY yoluna gidecek yılda 2 defa gıderler max 300 kg yuk koyarlar
    Az yakmalı
    Parcası cazip olmalı
    İkinci el olursa kesınlıkle 35 bını gecmeemıs ve temız olmalı
    bozuk koy yollarında bela acmıycak
    zırt pırt bozulup kendısıne tekme attrmycak
    Bastınmı gitmeli ben cekmıyorum dememlı
    İçeride calısan bı motor olmamlı:D (SESSİZ YANI)

Kaliteli rahat guvenlı bır araba arıyoruz sızce bızım ıstedgımızı karsılarlarmı?
    ASGIDKLERDEN HANGISINI ALMAK DAHA MANTIKLIDIR?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-citroen-citroen-ulugol-de-gunun-araci-90-hp-berlingo-ilk-gelen-alir-100874958/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-citroen-citroen-inallar-da-son-eylul-firsatlari-yeni-berlingo-90-hp-100895277/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-citroen-citroen-inallar-da-son-eylul-firsatlari-yeni-berlingo-115-hp-100886659/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-citroen-yuzbasioglu-citroen-den-berlingo-92-hp-conf-pak-96446042/detay/

Dobla ve connectde dusunuyoruz ama connect cok ses yapıyor ve cok yakıyormus Doblodada bır takım sorunlar oldugunu duyduk

• quote:

Orijinalden alıntı: Pasha37

Arkadaslar bız babam emeklı olunca bu tarz aıle arabalarına bakmya nıyetlendık nakıt 30 bın tlmız var tas catlasa 9 bın tl kredıyle cekerız kesin olrak

İstedikllerimiz
    Az yakmalı
    Parcası cazip olmalı

Kaliteli rahat guvenlı bır araba arıyoruz sızce bızım ıstedgımızı karsılarlarmı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-citroen-citroen-ulugol-de-gunun-araci-90-hp-berlingo-ilk-gelen-alir-100874958/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-citroen-citroen-inallar-da-son-eylul-firsatlari-yeni-berlingo-90-hp-100895277/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-citroen-citroen-inallar-da-son-eylul-firsatlari-yeni-berlingo-115-hp-100886659/detay/
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-citroen-yuzbasioglu-citroen-den-berlingo-92-hp-conf-pak-96446042/detay/

Dobla ve connectde dusunuyoruz ama connect cok ses yapıyor ve cok yakıyormus Doblodada bır takım sorunlar oldugunu duyduk

bu yazdıklarınızdan sonra aradığını araç peugeot partner tepee yada citroen berlingoya karşılık geldigi kanatindeyim,ikiside aynı karsore sahiptir çok büyük fark yoktur aralarında fiyat olarak citroen uygundur 92 beygirlik olan versiyonun dolusunu zorlanmadan alabileceğinizi tahmin ediyorum yeterlidir size fakat 115 lik alırsanızda çekişte büyük farklar yok sadece daha iyi ivmeleniyo hemen boğulmuyo gazı yiyo en zor koşullarda bile ama ben olsam 92 alırım gerek yok fuzuli yere bi sürü para vermeye yeterlidir al dua et bana

• quote:

Orijinalden alıntı: alper_cakan

quote:

Orijinalden alıntı: Pasha37

Arkadaslar bız babam emeklı olunca bu tarz aıle arabalarına bakmya nıyetlendık nakıt 30 bın tlmız var tas catlasa 9 bın tl kredıyle cekerız kesin olrak

İstedikllerimiz
    Az yakmalı
    Parcası cazip olmalı

bu yazdıklarınızdan sonra aradığını araç peugeot partner tepee yada citroen berlingoya karşılık geldigi kanatindeyim,ikiside aynı karsore sahiptir çok büyük fark yoktur aralarında fiyat olarak citroen uygundur 92 beygirlik olan versiyonun dolusunu zorlanmadan alabileceğinizi tahmin ediyorum yeterlidir size fakat 115 lik alırsanızda çekişte büyük farklar yok sadece daha iyi ivmeleniyo hemen boğulmuyo gazı yiyo en zor koşullarda bile ama ben olsam 92 alırım gerek yok fuzuli yere bi sürü para vermeye yeterlidir al dua et bana

Anladım hocam salı gunu gıdıp bayıye konusacagz son fıyata gore alacagız sanırım hayırlısı.

• 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.