Şimdi Ara

<<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>> (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.379
Cevap
18
Favori
720.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta İstanbul'a gidip geldim 225+225km yaptım döndüğümde 125TL mazot aldı araç kmde 27 kuruş yakmışım

Peugeot partner allure 1.6 115hp'lik yakıt tüketimim nasıl 1.200 kmde araç şuanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: zafer murat

Geçen hafta İstanbul'a gidip geldim 225+225km yaptım döndüğümde 125TL mazot aldı araç kmde 27 kuruş yakmışım

Peugeot partner allure 1.6 115hp'lik yakıt tüketimim nasıl 1.200 kmde araç şuanda

1200 km bi arac ıcın su anlık normal.. ilerleyen donemlerde yakıt sarfıyatı dusecektır..

Tabı buna yol durumu aracı nasıl kullandıgın hızında etkılı olucaktır..

Ortalama hızın neydi acık bilgi verırsen daha net cevaplar verebılırız..

Ayrıca bu forum su anda kapalı sayılır.. Sen TEPEE PREMİUM PACK forumuna yazarsan daha etkın cevaplara bulabılırsın..

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitoqondri

quote:

Orijinalden alıntı: zafer murat

Geçen hafta İstanbul'a gidip geldim 225+225km yaptım döndüğümde 125TL mazot aldı araç kmde 27 kuruş yakmışım

1200 km bi arac ıcın su anlık normal.. ilerleyen donemlerde yakıt sarfıyatı dusecektır..

Tabı buna yol durumu aracı nasıl kullandıgın hızında etkılı olucaktır..

Ortalama hızın neydi acık bilgi verırsen daha net cevaplar verebılırız..

Ayrıca bu forum su anda kapalı sayılır.. Sen TEPEE PREMİUM PACK forumuna yazarsan daha etkın cevaplara bulabılırsın..

Ortalama hızım 100-110-130 en fazla idi

• merhaba arkadaslar ...

Partner Tepee modelını yakından ıncelıyorum bu aralar yenı doblomu Partner Tepee dedım kendıme ama bu arac daha yakın geldı bana...
    Partner Tepee modelı tıcarı sınıf dıyemı gecıyor acaba oyleyse hususı olmuyor ? motor seceneklerınde gozume carptıda sadece bınek modellerde dıye oyuzden sordunm...

Outdoor - 1.6 HDi 90 hp - 5 ileri man. bu arac nasıldır yakıt tuketımı nedır acaba tesekkurler ıyı forumlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

merhaba arkadaslar ...

Partner Tepee modelını yakından ıncelıyorum bu aralar yenı doblomu Partner Tepee dedım kendıme ama bu arac daha yakın geldı bana...
    Partner Tepee modelı tıcarı sınıf dıyemı gecıyor acaba oyleyse hususı olmuyor ? motor seceneklerınde gozume carptıda sadece bınek modellerde dıye oyuzden sordunm...

Outdoor - 1.6 HDi 90 hp - 5 ileri man. bu arac nasıldır yakıt tuketımı nedır acaba tesekkurler ıyı forumlar...

Performans istiyosan 42ye 115 lik allure paketi var o cam hariç en full versiyonudur, cam tavanlı olanı 44-45milyar gibi birşey ama gereksiz
    Outdoor ise 1.6 HDi 90HP"lik motora sahiptir 90 beygirliğin full versiyonudur outdoor,dobloya fln yüz bin basacak bir araçtır . Grip Control Mevcuttur Araçta Yol Şartlarına Göre Sürüş Sağlar. bana kalırsa 90 beygirlik fazlasıyla iş görür 38 milyar liste fiyatı vardır onunda Yakıtta üzmez sizi bu araç .
    Fabrika Verileridir

100 km'de şehir içi yakıt tüketim (litre) 6.7
    100 km'de şehir dışı yakıt tüketimi (litre) 5.2
    100 km'de karma yakıt tüketimi (litre) 5.7

ayrıca burası kısmen kapanmış bir konudur daha çok bilgi için partner tepeecilerin bulundugu bir grupturhttp://forum.donanimhaber.com/m_34104487/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_cakan -- 20 Ekim 2012; 22:22:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alper_cakan

quote:

merhaba arkadaslar ...

Performans istiyosan 42ye 115 lik allure paketi var o cam hariç en full versiyonudur, cam tavanlı olanı 44-45milyar gibi birşey ama gereksiz
    Outdoor ise 1.6 HDi 90HP"lik motora sahiptir 90 beygirliğin full versiyonudur outdoor,dobloya fln yüz bin basacak bir araçtır . Grip Control Mevcuttur Araçta Yol Şartlarına Göre Sürüş Sağlar. bana kalırsa 90 beygirlik fazlasıyla iş görür 38 milyar liste fiyatı vardır onunda Yakıtta üzmez sizi bu araç .
    Fabrika Verileridir

ayrıca burası kısmen kapanmış bir konudur daha çok bilgi için partner tepeecilerin bulundugu bir grupturhttp://forum.donanimhaber.com/m_34104487/tm.htm

tesekkurler ılgınıze...outdoor modelı hosuma gıttı...
    Ama yınede TICARI olarak gecıyor degılmı ruhsatta !!!!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alper_cakan

quote:

merhaba arkadaslar ...

Fabrika Verileridir

tesekkurler ılgınıze...outdoor modelı hosuma gıttı...
    Ama yınede TICARI olarak gecıyor degılmı ruhsatta !!!!

evet kamyonet yazar ruhsata bilgilerdede hususi yolcu ve yük nakli yazar yılda 1 muayane 768 tl toplam vergisi var
    ama hususi olan versiyonuda var ama çok tuzlu fiyatı 50 milyarla 53 arası 2 yılda bir muayane vergi aynıdır yalnız bineğinki daha erken düşer fiyatı ticari olanınki 6 sene bir alt dilime düşüyo hususi olan 3 senede bir fark bu bide istanbulda iseniz 1 köprüden geçiş yasaktır ticaride başkada sıkıntısı yoktur.

• Arkadaşlar merhaba...
    Yaklaşık 2 sene önce bende 2001 model partner vardıyyakit konfor vs cokiyiydi yani doblo vs araçlardan daha iyi diyebilirim...
    Şimdi binek araç alcaktim fiyatlara bakıyorum dizel bir binek araç alsam 40 bin tlyi gözden çıkarmam gerekiyor ...
    Sonrasında düşündüm vede partner tepee outdoor modelini almayı düşünüyorum...
    Arkadaşlar kullanan varmidir forumda illaki vardır bana biraz yardımcı olursa bi aracı yıl bitmeden aliyim diyorum neden derseniz büyük ihtimal yıl birinde herşeye.zam geldiği gibi araçların fiyatlarida oynar diye düşünüyorum...

Bu outdoor modelinde cam tavan var sanirsam fiyayida 42 den başlıyor yanlış bakmadiysam...
    Bende 2001 model scenic araç var takas olayına girsem nasıl olur teşekkürler iyi forumlar...hakan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar merhaba...
    Yaklaşık 2 sene önce bende 2001 model partner vardıyyakit konfor vs cokiyiydi yani doblo vs araçlardan daha iyi diyebilirim...
    Şimdi binek araç alcaktim fiyatlara bakıyorum dizel bir binek araç alsam 40 bin tlyi gözden çıkarmam gerekiyor ...
    Sonrasında düşündüm vede partner tepee outdoor modelini almayı düşünüyorum...
    Arkadaşlar kullanan varmidir forumda illaki vardır bana biraz yardımcı olursa bi aracı yıl bitmeden aliyim diyorum neden derseniz büyük ihtimal yıl birinde herşeye.zam geldiği gibi araçların fiyatlarida oynar diye düşünüyorum...

Bu outdoor modelinde cam tavan var sanirsam fiyayida 42 den başlıyor yanlış bakmadiysam...
    Bende 2001 model scenic araç var takas olayına girsem nasıl olur teşekkürler iyi forumlar...hakan

TEPEE PREMİUM PACK konusuna yazarsan daha net cevaplar bulabılırsın bu konu aktf değil..

• deneme mesajı...
  • Selamlar Merhablar,

Yeni bir partner alıcısı olaraktan internette kullanıcı bilgilerinde gezinirken buraya rastladım ve hemen üye oldum. Ailemizin 5. aracı olan partnerden şu anda memnunuz inşallah ilk aldığımız günki gibi memnuniyetimiz devam eder. 3. aracımızda fransız (megane) olduğundan ve arkadaşımda da berlingo olduğundan sürüş ve malzeme kalitesi olaraktan fransız kalmadım partnere.... Aracım hakkında biraz bilgi vereyim;

2012 model - 1.6hdi - 115hp - meşe kahvesi - zenith - Multimedia paket - 1.200km'de.

Ekstra olarak ben peugeot'un fransız sitesinide inceledim motor seçeneklerinde partnerin robotic 6 ileri şanzıman seçeneğide var görünüyor ve farklı iç kosollu partnerde gördüm. 2500km de ilk bakımı var aracın bayiye gittiğim zaman soracam neden ülkemizde yok diye. Şimdillik bu kadar yazdım iyi akşamlar diler 3 adet fotoğraf ekliyorum aldığımız gün çekmiştim.

<<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>

• Merhaba Arkadaşlar; Tepee ile ilgili bikaç sorum olacak;

- Öncelikle bu araçlar ruhsatta kamyonet olarak mı gözüküyor, yoksa panelvan mı? 2012 mtv kamyonette 518 TL iken, panelvanda 768 TL ? hangisini ödüyorsunuz?

- Yıllık Zorunlu Trafik Sigortası kaç TL ödüyorsunuz.

- Araç Muayenesin de kaç TL ödeniyor. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: my54

Merhaba Arkadaşlar; Tepee ile ilgili bikaç sorum olacak;

- Öncelikle bu araçlar ruhsatta kamyonet olarak mı gözüküyor, yoksa panelvan mı? 2012 mtv kamyonette 518 TL iken, panelvanda 768 TL ? hangisini ödüyorsunuz?

- Yıllık Zorunlu Trafik Sigortası kaç TL ödüyorsunuz.

- Araç Muayenesin de kaç TL ödeniyor. ?

evet sorular çok güzel bende merak edip takip ediyorum.
  • partner tepee allure esp hill holder olan güvenlik paketi dahil 38.000 gibi bir fiyat aldım sizce nasıl bu fiyat ?
  • *partner tepee allure esp hill holder olan güvenlik paketi dahil 38.000 gibi bir fiyat aldım sizce nasıl bu fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

*partner tepee allure esp hill holder olan güvenlik paketi dahil 38.000 gibi bir fiyat aldım sizce nasıl bu fiyat

çok güzel fiyat almışınız nereden aldınız .bende bu araca karar verdim ama renk yok(gümüş gri)bu arada kaçlık motor.ben 90 lık activ e 36750 tl fiyat aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

quote:

*partner tepee allure esp hill holder olan güvenlik paketi dahil 38.000 gibi bir fiyat aldım sizce nasıl bu fiyat

çok güzel fiyat almışınız nereden aldınız .bende bu araca karar verdim ama renk yok(gümüş gri)bu arada kaçlık motor.ben 90 lık activ e 36750 tl fiyat aldım

filo indirimiyle geliyor bu fiyat ekstra %5 indirim söz konusu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

quote:

filo indirimiyle geliyor bu fiyat ekstra %5 indirim söz konusu

o filoya benide dahil edin.peki 20013 yılı tahmini fiyat artışı ne kadar olur.ben aralık ayında istediğim rengi bulamadım ocağı bekliyeceğim.

• Merhabalar arkadaslar.

Bu gruba yeni üye oldum.Yazılan bir çok forumda tepee nin güzelliklerinden bahsetmişsiniz. Benim yaşadığım sıkıntıları yazmak istedim.Araç 25/10/2012 tarihinde sıfır aldım.

1.Sorun: Araçı aldığı ilk gün araç sola çekiyordu , bayram sonrası gittim rod ayarları bozuk çıkmış fabrikadan dediler. 1 hafta sonra tekrar aynı şikayetten gittim tekerlerin yerini değiştirdiler bana düzeldiğini söylediler olmadı, Gebze de dışardan yaptırdım.

2.Sorun : Araç kendi kendine 2000 dv/dkk çıkıyor. Servise gittim olamaz dediler ama arıza cözümü için Peugeot Türkiye den usta geldi, oda şaşırdı, yurt dışına arıza dosyası açtılar yine olmadı. Başka daha az sorunlu bir aracı gösterdiler, bende biraz kullanayım dedim düzelme olur diye. Servis ustası arıza yapıldı diyip dosyayı kapattı. Başka peugeot servisine gidiyorum bakmıyorlar. Şikayette bulunuyorum cevap vermiyorlar.

Kısacası arkadaşlar sıfır araç sevinçim boğazımda düyümlendi. Biraz araştırma yaptım peugeotun sıklıkla yaptığı bir durummuş. Arcımın plakası 41 TZ 277 ismim Mahmut Yıldırım . Sevis kayıtlarından sorgulayabilirsiniz.
    Ben bir kullanıcı olarak bu araçtan uzak durun diyiyorum.Unutmadan yakıtı hiçte 5.7 litre olmadı. 6.5 litreden aşağı düşmedi.Gidin benzinli araç alın daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: arutan

arabaya çamurluk taktırmayı düşünüyorum. Aracı alırken sordum 4 parçaya 200 tl ye yakın fiyat söyleyince vazgeçtim. Yan sanayi de daha ucuza bulurum diye düşündüm onun orjinalinin bir anlamı yok. Birde bizim araçlara göre bagaj havuzu varmı serviside yok. Belki yan sanayi vardır.

Selam arkadaşlar. Bu fotoğrafta da gözüken, koltuğun yanındaki saklama yeri sonradan takılabiliyor mu ? Harici satılıyor mu ?

• 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.