Şimdi Ara

Peugeot RCZ hakkında sorularınızı cevaplayabilirim. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
99
Cevap
1
Favori
105.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun eve gelirken tam sokaga girdiğimde karşıma çıktı oha bune dedirtti gerçekten autoshowda görmüştüm ama yolda farlar açık filan baya bir çekici araç kendilerine yol verdim öle gözümün önünden süzülüp gitti:)
  • Bende gece ışıklı bir caddeden geçerken gördüm. Sokağın ışıkları aracın üzerinde yansıyordu. Camları açıktı iç ışıklandırması beyaz farları ile oldukça çekiciydi...
    Autoshow'da özellikle ilgilendim. Arka koltukları hariç beğenmediğim yanı yok. Hatta kocaman bir bagajı bile var.
    Çektiğim fotoğraflardan bazılarını paylaşmak istiyorum.

Peugeot RCZ hakkında sorularınızı cevaplayabilirim.

• VW Scirocco da çok hoşuma giden bir araç fakat bu duruşuyla bambaşka bir araç gibi duruyor.
    TT'yi andıran bir tasarımla bana kalırsa başkalaşım geçirdi Peugeot. Bu başkalaşımın ikinci ayağı da yolda : 508

Fransız araçları hakkındaki kötü intiba siliniyor. C5 ile temeli atılan sağlamlık modeli gelişerek sürüyor. Fakat bunda Renault'un da katkısı bulunmalı artık. Sport Tourer ile biraz olsun yıktı fakat bu kadar olamadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

VW Scirocco da çok hoşuma giden bir araç fakat bu duruşuyla bambaşka bir araç gibi duruyor.
    TT'yi andıran bir tasarımla bana kalırsa başkalaşım geçirdi Peugeot. Bu başkalaşımın ikinci ayağı da yolda : 508

Fransız araçları hakkındaki kötü intiba siliniyor. C5 ile temeli atılan sağlamlık modeli gelişerek sürüyor. Fakat bunda Renault'un da katkısı bulunmalı artık. Sport Tourer ile biraz olsun yıktı fakat bu kadar olamadı...

yeni c4 inceledinizmi bilmiyorum piyasaya egerki uygun bir fiyatla çıkarsa(megane,308 gibi bir fiyat) bahsettiğiniz kötü intiba giderek yıkılacak gerçekten hem tasarımı hem kalitesi ilgi çekici
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

VW Scirocco da çok hoşuma giden bir araç fakat bu duruşuyla bambaşka bir araç gibi duruyor.

yeni c4 inceledinizmi bilmiyorum piyasaya egerki uygun bir fiyatla çıkarsa(megane,308 gibi bir fiyat) bahsettiğiniz kötü intiba giderek yıkılacak gerçekten hem tasarımı hem kalitesi ilgi çekici

Pek inceleme fırsatım olmadı fakat en büyük değişimin şu dönen simitten kurtulup direksiyon koymaları olduğunu biliyorum

• evet c5 den alıntılar var sanırım birde vites topuzu harika joystik gibi olmuş:D

neyse konu dağalmasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garcia1905 -- 7 Kasım 2010; 0:53:05 >
  • yanlış yere yazdım:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garcia1905 -- 7 Kasım 2010; 0:52:38 >
  • 1.6 200 beygirlik modelini aldım.Umarım pişman olmam:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanka26

1.6 200 beygirlik modelini aldım.Umarım pişman olmam:)

hayırlı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frk96 -- 28 Haziran 2011; 12:50:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanka26

1.6 200 beygirlik modelini aldım.Umarım pişman olmam:)

Kazasız belasız binin, hayırlı olsun. 156 hp otomatik modelini inceleme şansım oldu ancak 200 hp manuel modelini gerçekten merak ediyorum, tüketim verileri kağıt üzerinde pek değişmiyor aksine sakin kullanımda düşüyor diye biliyorum, araçla ilgili deneyimlerinizi aktarırsanız sevinirim.
  • O nasil bir el frenidir? Gercekten guzel olmus.
  • partnerler le aran nasıl
  • Çok güzel araç gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

partnerler le aran nasıl

Arka koltuk sorularına kimse cevap vermemiş ben verim dedim

En fazla 1 kişi sığıyor arkaya oda öndeki yolcu koltugunu biraz öne almak lazım kilosu 75 den boyu da 1.80 den fazla olmaması lazım öndeki yolcu koltuğu öne aldığında arkadaki diz mesafesi 1.80 lik bir kişi için normalleşiyor fakat tavan yapısından dolayı kafayı biraz yana yatırmak gerekebilir çünkü tam arka koltukların olduğu yerde tavan eğimli. Tabiki şehir içinde bu böyle şehirler arası yolculukta en fazla 2 kişi gidilmesi lazım. Bu arada daha önce söyledim ama bagaji gercekten tek kapı bir araba için gayet geniş

• quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

partnerler le aran nasıl

• şu peugeot ların otomatik viteslerinin görünümünü oldum olası sevmedim.. kısa derli toplu bi vites topuzu yapamıyorlar mı allaşkına.. bence tasarım olarak çok çok iyi bir araç ama o vites bozuyor işi.. bide el freni.. elfreni yerine ayak freni yada elektrenik tuşlu bişey yapsalardı, o orta kısımda mükemmel olur ve tamamen kusursuz bi araba olurdu benim gözümde.. ama yinede çok beğeniyorum tabi..
  • hocam bende 2008 3.20 i bmw var 2012 model bi rcz ile takas teklif ediyorlar bana yardımcı olurmusunuz ben yıllarca honda ve bmw kullandım peugeot rcz uzağım biraz yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulutbey88

hocam bende 2008 3.20 i bmw var 2012 model bi rcz ile takas teklif ediyorlar bana yardımcı olurmusunuz ben yıllarca honda ve bmw kullandım peugeot rcz uzağım biraz yardımlarınızı bekliyorum

Hemde makyajlı kasa e90. BMW den devam.
  • Merhaba,

Yakın zaman içerisinde RCZ aracıma Prins marka özel lpg kiti taktırdım ve sonuçlardan çok memnunum... Soruları olan arkadaşlar varsa cevaplayabilirim...
  • RCZForever R kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.