Şimdi Ara

Peugeot RCZ hakkında sorularınızı cevaplayabilirim. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
105.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazda Motor Corporation

Güle güle kullanın hocam

Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Android

Konu hort olmuş yine

Hort olması kaçınılmazdı :) Artık RCZ gibi araçlara da uyumlu lpg kitleri üretilmeye başlandığı için bilgi paylaşımında fayda var :)
  • RCZForever R kullanıcısına yanıt
    Thp motorlu diğer pug kullanıcıları için iyi haber LPG montajı yapılabilmesi.Zamanında TSİ motorlara takılamıyordu,geriye THP kalmıştı

Aracınız kaç model, ve hangi paket,200 hp ? Otomatik mi ? LPG yi ne kadara montajını yaptırdınız ?

Türkiye şartlarında alınabilecek modeli yüksek en uygun araç RCZ galiba. Scirocco,Audi TT... bakımı,yürütme maliyetleri ve satış fiyatı yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Thp motorlu diğer pug kullanıcıları için iyi haber LPG montajı yapılabilmesi.Zamanında TSİ motorlara takılamıyordu,geriye THP kalmıştı

Aracınız kaç model, ve hangi paket,200 hp ? Otomatik mi ? LPG yi ne kadara montajını yaptırdınız ?

Türkiye şartlarında alınabilecek modeli yüksek en uygun araç RCZ galiba. Scirocco,Audi TT... bakımı,yürütme maliyetleri ve satış fiyatı yüksek.

Aracım 2013 model RCZ Evolution...156 beygir otomatik...Prins marka VSI - 2.0 - DI isimli kiti taktırdım... Yaklaşık 4.250 TL civarında... Pahalı olmasının sebebi bu kitin piyasadaki direkt enjeksiyonlu araçlar için üretilen en ileri kit olması...RCZ tam anlamıyla bir tutku aracı... Scirocco, Audi TT vb. araçlara saygım sonsuz ancak RCZ bambaşkadır :))

Birde bu rcz lerin hepsinde mi carbon sasi,carbon ust tavan var ? 3 tane paketi var,farklari nedir ? Bakiyorum ilanlara hepsi ayni seyleri xenon,su bu...yazmis.Sunroof sanirsam hicbirinde yok.

Ustundeki ses sistemi nasil ? JBL ses sistemi standart galiba.Manuel i cok az piyasada manuel olmadiktan sonra keyif alinmaz.Otomatik vitesi sanirsam dsg,edc gibi cift kavrama degil ve yakiti bayagi arttiriyor. (Teknik detayda 7,5-8 litre manuel , otomatik 10,2 litre civari)

• quote:

Birde bu rcz lerin hepsinde mi carbon sasi,carbon ust tavan var ? 3 tane paketi var,farklari nedir ? Bakiyorum ilanlara hepsi ayni seyleri xenon,su bu...yazmis.Sunroof sanirsam hicbirinde yok.

Ustundeki ses sistemi nasil ? JBL ses sistemi standart galiba.Manuel i cok az piyasada manuel olmadiktan sonra keyif alinmaz.Otomatik vitesi sanirsam dsg,edc gibi cift kavrama degil ve yakiti bayagi arttiriyor. (Teknik detayda 7,5-8 litre manuel , otomatik 10,2 litre civari)

Hayır hepsi carbon şasi ve carbon tavan değil... Mesela bende cam tavan var ve ben şahsen cam tavanı tercih ederim...Carbon modeli bu şekilde sadece...Carbon tavan için ekstra ücret ödemek gerekiyor diğer modeller için... Asphalt diye de bir model var o da sadece gri renk üretildi...Bir de R modeli var o da 270 beygir versiyonu... Sabit spoiler var bendeki gibi aç-kapa değil...Ve ayrıca gücünden dolayı farklı modifiyeler var fren ve motorunda...Bu araçta sunroof yok çünkü bombeli tavan yapısı sunroof'a izin vermiyor....Aerodinamik sebeplerden dolayı...Kendi ses sistemi çok iyi değil ayrıca para verip JBL taktırmanız gerekiyor ama JBL harika gerçekten :)....Manuel'i evet biraz az ama İstanbul'da iseniz otomatik de çok zevkli.. Hele hele dur-kalk trafiğinde harika....Otomatik vites gayet güzel geçişler sorunsuz ben DSG de kullandım neredeyse onun kadar rahat...Evet çift kavramalı yarı otomatik değil tork konvertörlü tam otomatik şanzımana sahip... Ve yakıt şehir içi çok fazla...( 11 lt / 100 km ) Ama karma kullanımda 8,3 lt / 100... İşte ben de bu yüzden aracıma özel LPG kiti taktırdım ve şimdi 21 kuruş / km yakıt tüketimim var :)

• Bu aracın görüntüsü sanki arkasına koca bir kaya düşmüş gibi, bana çok orantısız geliyor.

Anladım,size hayırlı sürüşler dilerim.Beklediğim para gelirse bende alacağım,tabi gelirse Yalnız alacağım araçta JBL olup olmadığını nasıl anlayabilirim ? Sizin araç paketi Yearling mi ? Cam tavan olması bence de daha iyi,araç coupe basık kabini daha ferah gösterir.

Şu hoşuma gitti ama fiyatı mı,yüksek ? Siz ne kadara,kaç binde aldınız ? Arabanın sıfırı ne kadar ki bu fiyatlar böyle anlamadım,kaç senelik araba.2015 model dolu 308 ler bu paralara satılıyor.

---------------------------------------------------------------------

Bahsettiğiniz 270 hp liğe baktım Ankara'da birisi satıyor Rcz R adam 130 a satıyor ,sıfırı 140 binmiş pazarlıkla 130-125 e sıfırı alınır zaten.Bayilerin depolarında illaki vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lova

Bu aracın görüntüsü sanki arkasına koca bir kaya düşmüş gibi, bana çok orantısız geliyor.

Bagaj yüzünden size öyle gelmiş olabilir ama o sayede yaklaşık 385 lt'lik bir geniş bagaj hacmi sunuyor
  • quote:

Anladım,size hayırlı sürüşler dilerim.Beklediğim para gelirse bende alacağım,tabi gelirse Yalnız alacağım araçta JBL olup olmadığını nasıl anlayabilirim ? Sizin araç paketi Yearling mi ? Cam tavan olması bence de daha iyi,araç coupe basık kabini daha ferah gösterir.

Şu hoşuma gitti ama fiyatı mı,yüksek ? Siz ne kadara,kaç binde aldınız ? Arabanın sıfırı ne kadar ki bu fiyatlar böyle anlamadım,kaç senelik araba.2015 model dolu 308 ler bu paralara satılıyor.

---------------------------------------------------------------------

Bahsettiğiniz 270 hp liğe baktım Ankara'da birisi satıyor Rcz R adam 130 a satıyor ,sıfırı 140 binmiş pazarlıkla 130-125 e sıfırı alınır zaten.Bayilerin depolarında illaki vardır.

Çok teşekkürler inşallah siz de beklediğiniz parayı bulur ve bu araca kavuşursunuz. İlanda zaten mutlaka JBL yazar satıcılar bunu bir fark olarak mutlaka yazıyorlar veya aracın içinde JBL logosunu da görürsünüz kapı tarafında...İlanda yazmıyorsa büyük ihtimalle yoktur zaten sorarsınız satıcıya...Benim araç makyajlı kasa Evolution.... Ben Yearling sevmiyorum önü bana çok sert geliyor... Evolution'lar sürekli gülümser :)....Carbon tavan için bence de ekstra para vermeye değmez tabi zevk meselesi...Bulduğunuz için gayet uygun bence.. Km'si az ve çok temiz bir araca benziyor... Ayrıca 200 beygirin performansı sizi çok tatmin eder... Sağlam bir pazarlıkla bence 60.000 TL civarında alabilirsiniz o aracı...RCZ'lerin sıfırı artık üretilmiyor maalesef en son 2015 yılında sondu... Bu yüzden kupon araç statüsüne yükselebilir o yüzden fiyatlarını yüksek tutuyorlar... Aracın sıfırı ve en boşu 2015 yılında 33.250 EUR civarında idi... Kuru 2,85 üzerinden hesaplıyordu bayiler.....2010 yılında üretime başladı ve 6 sene üretimde kaldı...Bu aracın dizel-manuel seçeneği de var ama Türkiye'de satılmıyor çünkü ÖTV dezavantajı var motoru 2.0 olduğu için... Türkiye'dekilerin hepsi 1.6 motor ve ÖTV ve MTV avantajı var...RCZ R tam anlamıyla ayrı bir olay... Çok az sayıda 2. eli var Türkiye'de ama parasına değer... Harika bir performansı var... Ancak o bayilerin o fiyata satabileceğini sanmıyorum hele hele kışın fiyatlarda ciddi indirime giderler aceleniz yoksa bekleyin derim...

Yeni Peugeot RCZ 70.934 TLlik Fiyat ile Türkiye pazarında
    http://m.posta.com.tr/yeni-peugeot-rcz-70934-tllik-fiyat-ile-turkiye-pazarinda--haberi-178986

www.otogazete.com
    2014 Yeni Peugeot RCZ Fiyat Listesi - otogazete.com
    http://www.otogazete.com/peugeot/rcz/2014_yeni_peugeot_rcz_fiyat_listesi

Piyasa nerden nereye gelmis.Arabanin sifiri o zaman 70 binmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 6 Eylül 2016; 15:48:22 >

• quote:

Yeni Peugeot RCZ 70.934 TLlik Fiyat ile Türkiye pazarında
    http://m.posta.com.tr/yeni-peugeot-rcz-70934-tllik-fiyat-ile-turkiye-pazarinda--haberi-178986

www.otogazete.com
    2014 Yeni Peugeot RCZ Fiyat Listesi - otogazete.com
    http://www.otogazete.com/peugeot/rcz/2014_yeni_peugeot_rcz_fiyat_listesi

Piyasa nerden nereye gelmis.Arabanin sifiri o zaman 70 binmis

Evet düşünün o fiyata böyle harika bir araç... Kurların 2,25 olarak hesaplandığı dönemdi sanırım... Şimdi o araç sahipleri zaten kurların şişmesi ve sıfırının pahalı olmasından dolayı 2.elde yüksek fiyat çekiyorlar halbuki ne kadar ucuza almışlardı o araçları....

• @RCZForever

60.000 tl civari rcz almayi planliyorum ama piyasadaki tum araclar rent a cardan cikma km dusurulmus ne oldugu belirsiz araclar. Rcz yi o kadar severken insanin midesi bulaniyor bu simsarlari gordukce. Ne yapmali nr etmeli bu arabalarin kronik problenleir var mi alirken nelere dikkat edilmeli km dusurulmus rent a car aracini nasil anlayabiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Grafikerdem

@RCZForever

60.000 tl civari rcz almayi planliyorum ama piyasadaki tum araclar rent a cardan cikma km dusurulmus ne oldugu belirsiz araclar. Rcz yi o kadar severken insanin midesi bulaniyor bu simsarlari gordukce. Ne yapmali nr etmeli bu arabalarin kronik problenleir var mi alirken nelere dikkat edilmeli km dusurulmus rent a car aracini nasil anlayabiliriz?

Hayır yanılıyorsunuz. İlanların çoğu sahibinden ve çok sayıda temiz düşük km'li araç mevcut. İyi bir pazarlıkla 60 bin TL'ye çok da yüksek km'li olmayan temiz araçlar bulabilirsiniz... Yalnız makyajlı kasa bu rakama zor... Yearling olan eski kasa olur...Benim aracımda rastlamadım ama kronik sorun olarak hararet müşürünün arızalandığını duydum ayrıca benim aracımda da olan konsoldaki deri kaplamanın çekilmesi de kronik olarak değerlendirilebilir...Peugeot RCZ forumuna üye olmanızı tavsiye ederim orada RCZ sahiplerinin paylaşımlarını takip edip bilgi sahibi olabilirsiniz...Km'si düşürülmüş aracı anlamak ciddi bir tecrübe ister... Genelde uzmanlar direksiyona motora kapı pervazlarına falan bakılmasını söylüyor ama temiz kullanılmış ama km'si ile oynanmış bir aracı tespit etmek zordur...

• Grafikerdem kullanıcısına yanıt
    Servis bakimli almak lazim,en garanti yol.Ilk 3 yil muayeneye girmiyor araclar tavturk ten anlasilmaz.Birde merdiven alti kacak yapiyorlar galiba bu kiralama isini yoksa trafikten durumu belli olur.

Bir tane 2012 asphalt manuel 4000 km de var,favorim o da lakin km kuskulandiriyor.Anlamak cok zor,km 80.000 e yaklasinca dusurup satiyorlar zaten adam 3 senede arabanin parasini fazlasiyla cikariyor.Araba dacia,lada gibi hemende ici yipranmiyor benzinli araba motoru acsan elde var sifir.

• quote:

Servis bakimli almak lazim,en garanti yol.Ilk 3 yil muayeneye girmiyor araclar tavturk ten anlasilmaz.Birde merdiven alti kacak yapiyorlar galiba bu kiralama isini yoksa trafikten durumu belli olur.

Bir tane 2012 asphalt manuel 4000 km de var,favorim o da lakin km kuskulandiriyor.Anlamak cok zor,km 80.000 e yaklasinca dusurup satiyorlar zaten adam 3 senede arabanin parasini fazlasiyla cikariyor.Araba dacia,lada gibi hemende ici yipranmiyor benzinli araba motoru acsan elde var sifir.

Evet ben de o aracı takip ediyorum 4.000 km nasıl olur diye şüpheleniyorum...
  • pegueot rcz lerin yeni modeli küçük ama güçlü bir motoru var eskisi de aynı yakışıklı kibar bir araba göze batmayan
    fransız markalarına güvenebilirsin 5 6 silindir diye biliyorum rahattır ama aile için uygun değildir 2 kişiliktir
    arka koltuklar yok gibi dir mükemmel hızlı bir arabadır alınabilicek iyi spor arabalardandır logosu eskiden testere üreten kardeşler tarafından bulunmuştur eskiden o aslan aslanı seçmişler eskiden o aslan testerenin üzerindeydi  Peugeot RCZ hakkında sorularınızı cevaplayabilirim. Peugeot RCZ hakkında sorularınızı cevaplayabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir baran -- 8 Haziran 2018; 22:13:34 >

• 156'lık almayi dusunuyorum onumuzdeki zamanlarda tavsiye eder misiniz şu devirde?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.