Şimdi Ara

..:: PEUGEOT TAKIMI ::.. ASLAN KRALLARIN MEKANI... (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
0
Favori
193.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cantuzla

ya rakadaslkar arabamın resmini de ekliycem de ben idrek forum sayfasında mesajın içinde gorunmesini istiyorum nasıl yapcam bi yardım ederseniz sevinirim

Aracınıza ait resmin linkini ;

[image]BURAYA ARACINIZA AİR RESMİN LİNKİNİ COPY PASTE YAPACAKSINIZ.[/image]

şeklinde yerleştirin.
  • Arkadaşlar takımda son durum 14 Aslan bir aradayız;

..:: PEUGEOT TAKIMI ::.. ASLAN KRALLARIN MEKANI...
  • işte bu da benim maviş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ©@N -- 24 Haziran 2006; 22:36:27 >
  • yukardaki cok buyuk silemedim de

• Dostum jantları sonradan mı taktırdın üzernde mi vardı? Aracın muazzam güzel nazar boncuğu gibi maşallah...
  • arkadaşlar anket yapılıyor sizde katılın peugeot şu an %8 lerde çok az..
    http://forum.donanimhaber.com/m_7738069/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: OtoTurk

Dostum jantları sonradan mı taktırdın üzernde mi vardı? Aracın muazzam güzel nazar boncuğu gibi maşallah...

alırken 400 ytl fark odedim uzerinde vardı 205 55R 16 jantalrın ebatı
  • Gereksiz yere yazı yazmak?
    Ciddi işler?
    Neyse yorumu okuyanlara bırakıyorum dediğim gibi;CLK-GTR ile 307 karşılaştırmasında esas sana başarılar ,umarım inananların olur....
    Zaten yazılanları ve 307 hakkında yazdıklarını ve mukayese ettiklerini okuyanlar gerekli yorumu yapacaktır,sadece komik gelen bir kaç noktayı anlatmak istedim ve zaten sorunlu olduğu ispatlı bir markanın gelişimi için sana birşeyler göstermeye çalıştım ama sen halen başka bir yoldasın.
    Ancak dediğim gibi sakın CLK -GTR ile 307 'yi karşılaştırma arkadaşım,cidden komik oluyor......Dileklerin seninle olsun,ihtiyacım yok,

Takımınıza başarılar
    quote:

Orjinalden alıntı: OtoTurk

quote:

Orjinalden alıntı: Awacs

O zaman bence madem böyle bir şey yaparım,yayınlarım,reklamcıya giderim bastırırım arabayada kaplatırım diyorsun bence yap ve onun resmini koy,neden Photoshop gibi programlarla sanal yazıyorsun?
    Ayrıca karşılaştırdığın CLK GTR sanırım kaç tane olduğunu daha doğrusu ne olduğunu bilmediğin bir araç,F1 aracından pek bir farkı yok,o zaman Milyar dolarlık F1 'deki araçlarda sana göre Peugeot 'dan kötü değilmi?

Bazı arabaları tenkit edip fanatik olduğunuz markayı ön plana çıkarırken sanırım biraz mantıklı olmak lazım,yoksa hakikaten gülünç duruma düşersiniz,CLK GTR ve 307 karşılaştırmasını başka yerde söylemeyin bir daha söylemeyin ,hatta mesajlarınızıda editleyin bence yoksa size çoğu insan güler

Arkadaşım, yazdıklarımdan anladığın bu ise lafım yok. Sana hayatında ve tercihlerinde başarılar. Lütfen gereksiz yere takım topicini meşgul etmeyiniz. Anti Pejocular içinde açılmış bir başlığım var, oraya yazın ne yazacaksanız. Biz burada ciddi işlerle uğraşıyoruz, emek verip arkadaşları bir araya toplamaya ve paylaşmaya çalışıyoruz. eleştiriniz varsa açın bir başlık oraya yazın lütfen. TEAM topici üyeler ve Pejo sevenler içindir. LÜTFEN...

• Arkadaşım... Mercedes CLK ile Peugeot'u karşılaştırmıyorum ben, anlasana.. Sözkonusu olan bir aracın arıza yapması ise 1.7 milyon Dolarlık Mercedes'de arıza yapabiliyor , bunu daha yalın bir ifade ile nasıl anlatabilirim? Anlamıyormusun, anlamak mı istemiyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoTurk -- 24 Haziran 2006; 23:30:27 >
  • Kardeş bu kafayı sana takmış yoksa anlama sorunu yok.Eğer anlamıyorsa gerçekten "..." derler herhalde buna
  • Awacs burası yeri değil tartışmak için anti-pejocular için ayrı konu açılmış ne istiyorsan orada yaz
  • yaw ne tartışması eleman pislik olsun diye takılıyor burada
  • Acaba insanların kafasında bir ışık yakabilirmiyiz diye burada yazıyoruz çiziyoruz ancak malesef genelde herkes düz mantık ilerliyor. Anlatılmak istenileni değil anlamak istediğini anlıyor herkes. Bu defa böyle tatsız tartışmalar ortaya çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoTurk -- 24 Haziran 2006; 23:40:34 >
  • neyse biz birşey yokmuş gibi devam edelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenk TANSOYLU -- 24 Haziran 2006; 23:42:23 >
  • eski pejo culara yer var mı kine ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Charm

eski pejo culara yer var mı kine ?

Olmaz mı kardeş? Tüm Peugeot'cuların başımızın üstünde yeri var. Tabloda ki bilgileri iletirseniz hemen tabloya eklerim.
  • Şu güzelliğie bakarmısınız;

• Laflarına dikkat etsen bence iyi olur,
    Yada forum kurallarını oku eğer bilmiyorsan oradan öğrenirsin,öğrenmezsende bu yazdığın lisan ile fazla bir forum hayatın olmaz.....

Bu arada Ototürk kardeşim,bir mesaj yazdığın zaman o mesaj email olarak geliyor banada yazdığın mesajı editlemişsin,sende yazdığın çizdiğin lisana ve yazılarına dikkat et çünkü bir konu üzerinede konuşmak,yorum yapmak ayrıdır,senin ve buradaki bir kaç şahısın kullandığı lisan ayrıdır.

Evet yazdıklarımında arkasındayım ayrıca,sen ısrarla günlerce şu araba 307 den kötü bu kötü diye yazdın çizdin haftalarca,kimsede sana kalkıp adam akıllı cevap vermedi,cevap alınca niye hoşuna gitmiyor ya?
    O zaman sen bir yazdıklarını okuda öyle konuşalım istersen,%75'i forum kirliliği.......

Peugeot düşmanı falanda değilim ayrıca,Peugeot kullanmış biriyim,ancak 93 yılında sıfır 93 model 205 1.9 GTI
    sahibi olarak bunu kabul edinki 307 falan eski arabalara göre hafif kalır,basit kalır ve arıza doludur.

Neyse size hayırlı forumlar arkadaşlar,size cevap yazmayacağım ancak umarım yazdığınız lisana dikkat edersiniz.
    quote:

Orjinalden alıntı: Cenk TANSOYLU

yaw ne tartışması eleman pislik olsun diye takılıyor burada

• Dikkat edersen gönderdikten tam 41 saniye sonra editlemişim. Sabrımın sınırı yettikçe dikkat ediyorum yadıklarıma anlayacağınız. Bir şey yazmama kararınız ise isabetli.
  • kontağı açtığımda -4500 yazıyor vae tamir işareti var. araba 39900km de ve 2. el olarak yeni aldım daha 700km yaptım. bunun servisi geçmiş mi demek oluyor yada başka bir nedeni mi var?
    bir de otomatik far iptal oldu. sol taraftaki tuşa basık tuttum ses geldi otomatik çalışmadı.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.