Şimdi Ara

..:: PEUGEOT TAKIMI ::.. ASLAN KRALLARIN MEKANI... (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.313
Cevap
0
Favori
193.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maverick/307 XR 1,4 HDI 2004/ Alp Beyazı
  • Selam arkadaslar,

307 Premium 1.6 HDI 110HP arabami dun aksam itibariyle saticidan teslim aldim. Alim kararimi verirken cok etkili oldugunuzu soyleyeyim. (Forum sitemizin tum araba basliklarina yazan arkadaslara da tesekkur ediyorum.) Beni de araniza alirsaniz sevinirim.
  • HAYIRLI OLSUN GÜZEL SEÇİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: odemisli

Selam arkadaslar,

307 Premium 1.6 HDI 110HP arabami dun aksam itibariyle saticidan teslim aldim. Alim kararimi verirken cok etkili oldugunuzu soyleyeyim. (Forum sitemizin tum araba basliklarina yazan arkadaslara da tesekkur ediyorum.) Beni de araniza alirsaniz sevinirim.

dostum aramıza hoşgeldin gerçekten muazzam bir araç aldın. Bunu zaman içerisinde göreceksin. Yüksek tork ve beygirin keyfini çıkar ancak aman dikkat araç muazzam hızlanıyor ama fren mesafesine lütfen dikkat et. Araç 1336 kg çünkü.
  • quote:

Selam arkadaslar,

Dostum senide tabloya ekleyeceğim aracının rengi nedir?
  • İşte size benden bi resim. ama asla tartışma meydana getirmek, bişey ima etmek amacıyla değildir. sadece araba olduğu için buraya koyuyorum...
    Anlayışınız için teşekkürler, umarım hoşunuza gider
     ..:: PEUGEOT TAKIMI ::.. ASLAN KRALLARIN MEKANI...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekir__

İşte size benden bi resim. ama asla tartışma meydana getirmek, bişey ima etmek amacıyla değildir. sadece araba olduğu için buraya koyuyorum...

Çok komiksin, arasıra uğra aramızada böyle güldür bizi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoTurk -- 22 Haziran 2006; 20:25:28 >
  • Buda benden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoTurk -- 22 Haziran 2006; 22:25:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bekir__

İşte size benden bi resim. ama asla tartışma meydana getirmek, bişey ima etmek amacıyla değildir. sadece araba olduğu için buraya koyuyorum...

KATILIYORUM BU OLAYA YERİNDE Bİ ESPİRİ
  • Bende sizin komikliklerinize "katılıyorum" hemde gülmekten...

•  ..:: PEUGEOT TAKIMI ::.. ASLAN KRALLARIN MEKANI...
    , benim aslanım da bu, beni de alın aranızaaaaa,,,, üç kere yazdım ama aranıza almadınız beniiiii
  • onlar sen ben bizim oğlan takılıyor al bendende pejonun yapmış oldugu en güzel araç en azından minibüsle otomobil arası ucubeler gibi deyilen genci 12 yaşında olmasına rağmen benim diyen gti-gsi-vts lerin kıçını koparıyor.birileride "1.4 dizel aldım performansı nasıl artırırım"diyor artıramassın çünkü o doğuştan gübre

quote:

Orjinalden alıntı: h.yilmaz

, benim aslanım da bu, beni de alın aranızaaaaa,,,, üç kere yazdım ama aranıza almadınız beniiiii

• düttürüleyla / 307 1.6 hdi 110hp premium /çelik gri / 2006
  • Montebello mavisi (lacivert aslında). Arabayla ilgili ilk izlenimlerim:

Surus keyfi super,
    Hizlanma iyi, (1. viteste ivmelenme iyi değil gibi, gerci motoru hemen zorlamak istemiyorum, o yuzden olabilir, 2. vitesten itibaren guzel hizlaniyor namussuz)
    Dusuk vites ve devirlerde daha once gormedigim hizi gordum,
    Pencereleri kapattigimda iceri girmeyen traktor sesi var :) (araba rolantideyken ses nerdeyse farkedilmiyor, zaten radyo dinledigim icin yolda da rahatsiz olmuyorum)
    Pedal takimi biraz rahatsiz ediyor, bazen ayakkabim pedallarin ustundeki tavana takiliyor. 44 numara ayakkabiya araba ne yapsin diyebilirsiniz :)
    Yolda diger arabalardan yuksekte gitmek (yada oyle oldugunu dusunmek :) ) guzel bir duyguymus.

Iyi dilekleriniz ve uyarilariniz icin cok tesekkurler. Merak etmeyin, ondeki arabanin tamponuna yapisan 'yapiskan' tiplerden degilim, rahat rahat surus keyfini cikartarak yol aliyorum :). Izlenimlerimi edindikce sizlerle paylasacagim.

quote:

Orjinalden alıntı: OtoTurk

quote:

Selam arkadaslar,

Dostum senide tabloya ekleyeceğim aracının rengi nedir?

• hayırlı olsun allah kazalaradan belalardan korusun iyi günlerde kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem2383 -- 23 Haziran 2006; 10:57:36 >
  • Cok tesekkur ettim, insallah hicbirimiz kaza yuzu gormeyiz.

quote:

Orjinalden alıntı: kerem2383

hayırlı olsun allah kazalaradan belalardan korusun iyi günlerde kullan
  • Amcamda var , kendileri almanyada yaşamaktalar ,,, sallamıyorum ,,, almanyada 307 var ... ve sadece amcamdada yok.... kendiside 21 senedir almanyada,,,,
    quote:

Orjinalden alıntı: NitroX

quote:

Orjinalden alıntı: düttürüleyla

almanyada peugeot 307 vardır nokta

hangi ülkede yaşıyorsun arkadaşım?

ben münihte son 9 aydır bi tane bile görmedim, herhalde bana rast gelmiyor..

sallamayla olmuyor işte , almanyada 307 yok..

• Hem kötü bir Photoshop çalışması,hemde gereksiz bir hareket.....
    Diğer imajı koyan arkadaş bir realiteyi dile getirmiş,gazetelerde bile çıktı,çünkü gerçek....
    Neden gerçek olduğu ortada,307 ne yazıkki Peugeot'yu seven binlerce insanı resmen markaan soğuttu,uzaklaştırdı.
    Günümüzün ekonomik şartlarında hepimiz artık uygun olan aracı alıyoruz,hepiniz haklısınız,özellikle 307'nin ikinci el fiyatlarına bakınca almamak elde değil diyorsunuz,size katılıyorum bu konuda,20.000 YTL'ye 307 XR 2004 model satılırken alınır tabiikide.Ancak kronik problemleri olan bir aracı övmekten yana bence sorunlarını dile getirenleri rencide etmeyin çünkü bu sizin faydanıza olur,sonuçta peugeot Türkiye'den çok insan bu sayfaları okuyor,belki Fransa'ya 2 cümle bir şey yazarlarda adamlarda ne yaptığının farkına varırlar...................
    quote:

Orjinalden alıntı: OtoTurk

Buda benden...

• Takımda son durum;

• Kardeş, bu resimde ki araç benim. Gerekirse bir reklamcıya gider bir bez parçasına benzer ifadeleri yazar yine yayınlarım.

Şimdi şunu soracağım. 4 ayda 14 arıza veren bir peugeot olması normaldir ki bu her araçta olabilir. Buna şans denilebilir şanssızlık denilebilir. 1.7 milyon Dolar ödenip alınan Mercedes CLK da 4. km de arızalanıp servisin yolunu tutabiliyor yada bir Belediye Başkanına alınan 100 milyarlık bir Volvo'da kontağı çevrilip çevrilmez çalışmayabiliyor . Bunları basından izliyoruz.

Peki 2 aydır sıfır aldığı aracı canavar gibi çalışan ve sorun yaşamadan mükemmelliğin tadını çıkaran bir insanın kendi aracının resmini yayınlaması hata mı?

Şu an aracım 2 aylık ve "2 aydır" ifadesi 3, 4, 5, vs arttıkça artacak ve burada yayınlayacağım.

Memnun olmayan müşterilere hak versiyorsunuzda, memnun bir müşteriye neden hak vermiyorsunuz? Burada kim rencide oluyor? İyi düşünün derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoTurk -- 24 Haziran 2006; 13:13:55 >

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.