Şimdi Ara

..:: PEUGEOT TAKIMI ::.. ASLAN KRALLARIN MEKANI... (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
0
Favori
193.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kafama takılan bişey oldu. bazı arkadaşlar aldığım arabanın piyasa fiyatının üzerinde olduğunu söylüyorlar. Bilginiz var mı. Arabam 307XS HDI 1,6 110HP 2005 model 2004 ekim çıkışlı. 39000'de metalik gri. çok fazla çizik yok. sadece kedi tırmıkları falan var üzerinde ama az. otomatik far mevcut. eektrikli aynalar ve karartmali dikiz ayması var. 29000YTL. NAsıl?
  • Merhaba 307 sorunlu bir araç diyorlar fakat ucuza bir tane bulabilirsem almayı düşünüyorum
    Fakat donanım seviyelerini bilmiyorum
    Makyajsız kasa almayı düşünüyorum zaten param ona yetiyor.2003-2004 arası

Şimdi kafama takılan donanım
    XR-XT-XS veya Premium diye seçenekler var.Bunlar nedir?

En üst donanım hangisi ve içinde neler var?

Bir de başım çok ağrır mı?

Teşekkürler
  • işte şimdi oldu
  • arkadaşlar bugün 307 1.6 hdi 110nm gümüş renkli aracıma kavuştum beni de aranıza alırsanız sevinirim
  • 36.900'e aldım iyi mi acaba fiyat olarak..
  • beni giriş sayfasına kim kaydedecek ne zamandır girmiyorum foruma..çok iyi olmuş girişte üye tanıtımlarıaracım 2006 model 1.6 hdi 110'luk siyah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luck83 -- 20 Haziran 2006; 18:34:01 >
  • hayırlı olsun kardeş güle güle kullan hangi bayiden aldın?fiyat olarak pahalı geldi bana..
  • 36.900 pahalı geldiyse biz 2. el olarak 2005 arabayı 29000 e çok yükseğe aldık sıfır mı alsaydık?
  • quote:

Orjinalden alıntı: best3333

arkadaşlar bugün 307 1.6 hdi 110nm gümüş renkli aracıma kavuştum beni de aranıza alırsanız sevinirim

Dostum aramıza hoşgeldin aracın hayırlı olsun. Üye giriş sayfasında ki düzenleme bana ait ve şu an forumda bir benzeri hiçbir takımda yok. Buda bizim farkımız ve kalitemiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tturke

Merhaba 307 sorunlu bir araç diyorlar fakat ucuza bir tane bulabilirsem almayı düşünüyorum
    Fakat donanım seviyelerini bilmiyorum
    Makyajsız kasa almayı düşünüyorum zaten param ona yetiyor.2003-2004 arası

Şimdi kafama takılan donanım
    XR-XT-XS veya Premium diye seçenekler var.Bunlar nedir?

En üst donanım hangisi ve içinde neler var?

Bir de başım çok ağrır mı?

Teşekkürler

Premium şu andaki donanımların en üstü. Şu anki kasanın standartı Comfort versiyonu.

XR eski kasanın baz versiyonu. XS ise full olanı, sunroof vs var ilave olarak. XT ise orta karar olanı eski kasanın ancak onunda donanımı çok iyi hatırladığım kadarı ile. 307 de ben 2 aydır bir problem yaşamadım ve şu an 2100 km oldum. Evvelde de 206 aracım vardı, 4 sene kullandım onda da bir problem yaşamadım. Araçta kronik sorun süspansiyon sertliğinden mütevellit arka takımların kasislerde ses yapması. Bu kadar.

• Takımda son durum;

• birkaç sorum olacak gösterge de 14.850 km yazıyor bunun 10.000 km den başlaması gerekmiyor mu?bana ilk bakım 10.000 de demişlerdi aranızda bana yardımcı olacak birileri var mı?birde kapıları kapattıktan sonra açma düğmesine basılı tutunca camları aracı kilitmeden önceki hale getiriyormuş diye biliyordum ben yapamadım sizinkide böyle mi?
  • ilk bakım 15.000 de olacak ayrıca camların anahtarla açılma olayını bir tek sende duyuyorum üşenmesem şimdi evden çıkıp deneyeceğim neredeyse camları kapatıyoruz kumandadan ama bunu duymamıştım.
  • bende arkadaşımdan duydum bir de size sorayım dedim aslında camların kumandadan kapanması da güzel birşey
  • bu arada yeni aracın hayırlı olsun iyi seçim yapmışsın
  • quote:

bende arkadaşımdan duydum bir de size sorayım dedim aslında camların kumandadan kapanması da güzel birşey

Aracın Premium ise süper kilitleme özelliğinden ötürü kumandadan camların kapanıyor. Comfort versiyonunda bu özellik yok.
  • sizler memnun musunuz arabanızdan?ilk izlenimlerim motora hayran kaldım ya rampa da bana mısın demiyor o nasıl gaz yemek ya kırmızı ışıklarda acaip tokatlıyor diğer arabaları ilk kurbanım audi a3 1.6 adam çok uğraştı bana yetişmek içinneyse daha fazla zorlamayacağım yeni araba şimdiden zorlamıyım
  • comfort modellerinde de 4-5 saniye basılı tutunca camlar kapanıyor..
  • bizler çok memnunuz allah kaza bela vermesin can sağlığı ile kullanmayı nasip etsin..
  • quote:

sizler memnun musunuz arabanızdan?ilk izlenimlerim motora hayran kaldım ya rampa da bana mısın demiyor o nasıl gaz yemek ya kırmızı ışıklarda acaip tokatlıyor diğer arabaları ilk kurbanım audi a3 1.6 adam çok uğraştı bana yetişmek içinneyse daha fazla zorlamayacağım yeni araba şimdiden zorlamıyım

Evet, aynı hazzı defalarca yaşadım, rampada resmen yardırıyor yolu. En hoşuma gidende aracın gaza bastıukça rampada hala yukarı doğru ivmelenmesi, boğulmaması. Motoruna hastayım en çok, motoru süspansiyondan dolayı oluşan eksiyi siliyor...

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.