Şimdi Ara

..:: PEUGEOT TAKIMI ::.. ASLAN KRALLARIN MEKANI... (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
0
Favori
193.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya benim yerime koysan iyi olur ben beceremedim 1. sayfada allyc diye biri var ondaki aslan resmini yapabilirsen sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerem2383

ya benim yerime koysan iyi olur ben beceremedim 1. sayfada allyc diye biri var ondaki aslan resmini yapabilirsen sevinirim

Dostum profiline gir evvela. Sol üst köşede, kayıt ol seçeneğinin yanında. daha sonra profil resmi yükle kısmına gel ve "URL gir " seçeneğine işaret koyarak aşağıdaki linki o bölüme copy/paste yap.

http://img471.imageshack.us/img471/3105/kerem9mc.gif

Tamam de çık.
  • tamamdır yaptım
  • ya bu resim çıkmıyor..
  • Resmi siteye upload etme URL linki ver o zaman düzelecek.
  • neyse daha sonra hallederim yükleme yaptıktan sonra sistem yanıt vermiyor..
  • ototurk başka ne tür projelerin var giriş sayfası oldukça güzel olmuşbirde pejo kullanıcılarını biraraya toplasak iyi olurdu
  • peugeot un ensevdıgım modelı 407
  • arkadaşlar 307'nin sürtünme katsayısını öğrendim 0.31 cw..ya bu rakam bana çok yüksek geldi
  • Bu kadar emek verdikten sonra paylaşımın minimum düzeyde olması elimi eteğimi Peugeot Takımından çekmeme sebebiyet verecek sonunda. 4 kişimiyiz sadece forumda? Sanmıyorum... Peki bu ilgisizlik neden? Anlamıyorum doğrusu...
  • sinan123/307 HDI XS 1,6 110HP/met. gri/2005
  • OtoTurk çok güzel bir liste oluşturmuşsun, eline sağlık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: huersa

OtoTurk çok güzel bir liste oluşturmuşsun, eline sağlık.

Siz sağolun biraz sonra Sinan123 arkadaşımızıda ekleyeceğim.
  • Takımın son durumu şöyle;

• selam arkadaşlar. Bir Yeni Megane sahibi olarak Peugeot yu da sevidğimi söylemek isterim. 406 HDI var dı bizde. Gerçekten neden Peugeot yu sevmiyorlar anlamış değilim. 406 kullanırken sorunumuz olmadı değil. Ama her arabada sorun çıkabilir bunu herkesin bilmesi gerekir. Bizde öotor ışığı 100.000 km boyunca yandı. Çözüm bulamamışlardı ama hiç sorunsuz kullanmıştık arabayı:) Unutamadığım veri ise depoyu fulledikten sonra uzun yol için 1700 km menzili olmasıydı...
  • ya abi bende anlayamıyorum bu ilgisizliği hep 4-5 kişi var..diğer forumlarda pejo sahibi olanlara da rastlıyorum ama buraya niye ilgi göstermiyorlar anlamış değilim.
  • Benim 207 bi gelsin, sabırsızlıkla bekliyorum..O zaman beni de alırsınız umarım listenize..
  • ne zaman gelecek? merak ediyorum hiç izlenimlerini aktaran yok forumda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem2383 -- 17 Haziran 2006; 22:18:23 >
  • arabamı yeni aldığım için anlamadım. km göstergesinin üzerinde bir sayı daha var 1000 lerde falan yanında da anahtar resmi var yani tamiri ifade eder gibi. Anlamı nedir?
  • anahtar resmi belli bir süre sonra sönüyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.