Şimdi Ara

..:: PEUGEOT TAKIMI ::.. ASLAN KRALLARIN MEKANI... (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.313
Cevap
0
Favori
193.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni 207 de benim izlenimlerime göre çok donanımlı ve güzel bir araç özellikle iç dizaynı çok hoş dururyor..tasarım olarak da her ne kadar bütün bütün peugeot araçalr gibi birbirine benzesede bu tasarım gerçektende hoş bir tasarım..

207 yi alacak olan arkadaşların da araç hakkındaki yorumlarını dört gözle bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KinGEagLE -- 12 Haziran 2006; 23:36:14 >
  • merhaba arkadaşlar,

bende bir 307 otomatik vites var ve bu araba ile 60 km/h hızla giderken biraz yavaşlamak için ayağımı frene dokundurur dokundurmaz aracın abs'si kilitlendi. doğal olarak ben spin atmaya başladım. bir peugeot'u böyle saçma sapan dönerken görseniz hiçbirniz inanmazsınız. fıransızlar adına utanıyorum. tamam abs nin kilitlenmesi ayrı bir ayıp, ama bir araç bu kadar mı yoldan çıkar yaa, bu kadar mı döner:(( allahtan e5'te değildim, yoksa şimdi burada size şikayet yerine hastanedeydim.

servise götürdüm hemen, ne deseler beğenirsiniz? yol kaygandır, tozludur.... arabada bir sorun yok... 13 yıldır araba kullanıyorum, her tip araba kullandım neredeyse, ama toros bile bu kadar kötü yoldan çıkmadı... servis ise suçu yola attı. ( büyükçekmece tarafından avcılar üni ye giderken döndüğünüz köprünün üstü)

acaba benden başka böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu?

• arkadaşlar sizce 207'ye 35000 ytl vermeye değer mi?
    1.6 HDI Premium.
  • Forum hayırlı olsun, bende bir PEUGEOT sahibiyim, 2004 307 1,4 HDI, ilk arabam ve çok memnunum, 50YTL lik ultimate diesel ile 500km yol yaptım şehir dışında, şehir içinde ise km'de 130bin lira yakıyor sanırım iyidir, ayrıca bir sorum olcak; aracı çalıştırırken km göstergesinde bakım için şu kadar km kaldığı yazıyor o sadece yağ değişimi, hava filtresi..... için gösterilen kalan km muhabbetimi yoksa daha bişeyler de var mı???
  • bu sabah mecidiyeköyde mavi bir 207 gördüm açıkça söylemek gerekirse araç hoşuma gitmedi 206 kadar albenisi yok 307yi çok benziyor ve dikkat ettim araca dönüp bakan olmadıön kaputla ön cam çok biçimsiz duruyordu sanki kaput altında fazlalık bişeyler varda yukaru kalkmış kapanmamış gibi.
    arkasıda köyü olmuş diyecem.. baktım baktım bi türlü ısınamadım belki piyasada bolca görünce göz alışkanlkıgı olur...
  • AMAN HOCAM YAPMA TAŞ OLURSUN O KADARDA KÖTÜ DEĞİL 307 ILE BENZERLİĞİ ÇOK ONDANDIR
    ARAÇ BELLİ EDİYO KENDİNİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: expo

arkadaşlar sizce 207'ye 35000 ytl vermeye değer mi?
    1.6 HDI Premium.

sana bu sorunun cevabını umarım bu ay içinde veririm..bashsettiğin model için sıradayım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakmel

quote:

Orjinalden alıntı: expo

arkadaşlar sizce 207'ye 35000 ytl vermeye değer mi?
    1.6 HDI Premium.

sana bu sorunun cevabını umarım bu ay içinde veririm..bashsettiğin model için sıradayım..

hmm o zaman senin için değer inş.
  • Takım için yaptığım Sticker. Umarım beğenirsiniz. Bunu bir reklamcıda çoğalttırmayı düşünüyorum. Ondan sonra da arabamın yan ve arka iç camlarına yapıştıracağım. İsteyenlerede gönderebilirim yaptırırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoTurk -- 13 Haziran 2006; 22:57:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OtoTurk

Takım için yaptığım Sticker. Umarım beğenirsiniz. Bunu bir reklamcıda çoğalttırmayı düşünüyorum. Ondan sonra da arabamın yan ve arka iç camlarına yapıştıracağım. İsteyenlerede gönderebilirim yaptırırsam.

/>

fena olmamış
  • Pug407 / 407 2.0 BVA 137 HP 200 NM / Çelik Gri / 2006 Model
  • Merhaba Arkadaşlar,

Aşağıda ki sticker nasıl olmuş?

• quote:

Orjinalden alıntı: OtoTurk

Merhaba Arkadaşlar,

Aşağıda ki sticker nasıl olmuş?

/>

dostum aslanlar biras uyumsuz olmuş gibi..yinede eline sağlık
  • Noldu Peugeot Clubü, neden sustuk?
    Yaw benim 2004 307 1,4 HDI atifriz soğutmalı, bunda bir eksilme falan görmedim ben, acaba eksilme oluyormu, hayır audi vardı ondan biliyorum suyu eksiliyordu ama bu antifriz kilmiyor sanırım? bir de arkada 3. stop lambası var (geri vites lambası tek yanıyor diğer tarafta ise 3. stop lambası bulunuyor) onu nasıl yakacağız? ekstardan düğmemi bağlatmak lazım ona?
  • Takım Üyesi / Araç Modeli / Rengi / Model Yılı

huersa / 206 1.4 X-Line / Alp Beyaz / 2005
  • ototurk bir kaç alternatif daha olamaz mı?yine de uğraşmışsın fena olmamış ama daha iyisi lazım bize
  • Aslan Takımı !!! İşte şanınıza yaraşır formatta hazırladığım üye tanıtım tablomuz. Hayırlı olsun. Peugeot sahibi olan tüm arkadaşları bu tabloya aşağıda ki format için kullanılacak blgileri verirlerse eklerim. Nedir o bilgiler;

Aslan Adı Aslan Modeli Aslan Teknik Öz. Aslan Rengi Aslan Model Yılı

Hadi Aslanlar, üye tanıtım & kaynaşım tablosunda yerinizi alın. Yakında ülke çapında etkinliklerle bir araya gelmek üzere...

• eline sağlık ya çok iyi olmuşbundan iyisi olamaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kerem2383

eline sağlık ya çok iyi olmuşbundan iyisi olamaz..

Dostum sende bir avatar seç kendine de avatarını koyayım yerine. İstersen benim imzamda ki yeşil gülümseyen avatarı sana yapalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: h.yilmaz

Noldu Peugeot Clubü, neden sustuk?
    Yaw benim 2004 307 1,4 HDI atifriz soğutmalı, bunda bir eksilme falan görmedim ben, acaba eksilme oluyormu, hayır audi vardı ondan biliyorum suyu eksiliyordu ama bu antifriz kilmiyor sanırım? bir de arkada 3. stop lambası var (geri vites lambası tek yanıyor diğer tarafta ise 3. stop lambası bulunuyor) onu nasıl yakacağız? ekstardan düğmemi bağlatmak lazım ona?

Arkadaki 3.stop lambası frene basınca yanar. diğer konularda br servise danışmakta fayda var.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.