Şimdi Ara

Peugeot Trendy 75 Hp 5K veya Grande Punto 1.4 77 Hp Dybamic 5K Hangisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla helal olsun bütün tadımı kaçırdın yani bu kafayla alma falan .ne kadar basit değil mi böyle yazmak .Zekam bana yetiyor teşekkür ederim .Başlarsak eğitim durumuna yaşa başa bilmemneye o zaman kafamın nelere yettiğini anlarsın .KOÇ personeli olmak için zeka gerekiyor merak etme öyle herkezi almıyorlar. Hiç hoş olmadı sağol ya
  • sana demiştimmmmm
    quote:

Orjinalden alıntı: Genetrix

Valla helal olsun bütün tadımı kaçırdın yani bu kafayla alma falan .ne kadar basit değil mi böyle yazmak .Zekam bana yetiyor teşekkür ederim .Başlarsak eğitim durumuna yaşa başa bilmemneye o zaman kafamın nelere yettiğini anlarsın .KOÇ personeli olmak için zeka gerekiyor merak etme öyle herkezi almıyorlar. Hiç hoş olmadı sağol ya
  • odtü jeoloji mühendisi mezun olmak için daha fazla zeka gerekiyor merak etme
  • benim üzüldüğüm nokta, burda atışmamız yada demagoji yapmamız değil
    bazı arkadaşların hiç okumadan, yada okuduğunu anlamadan, direkt yorum üretmeleri
    öyle oluncada sinirleniyorum, ilk defa başıma gelmiyor merak etme
    hevesini kaçırmak istemezdim

ama bak biri çok güzel yorum yapmış, puntonun içi makyajlancakmış, bi daha bu fiyata bulamassın

bu arada dikkat eden arkadaşlar olcaktır , fransız boykotu işe yaramıştır
    renault, citroen (özellikle), peugeot fiyatlarda indirime gitmişlerdir yaklaşık 500 milyon
    diğer markalar zamlanmıştır yılbaşından sonra
  • ben sanajiç katılmıyorum. Ben arabamı yasa tasarısından önce almıştım şimdi aynı fiyata alınabiliyor görünümde indirim varmış gibi ama ara zamlar yapıldı aynı fiyata geldi geçen hafta servise gittiğimde satıcı arkadaşlakonuştuk
  • toyota yaris zamlandi (%10 indirimi kaldırdı)
    skoda fabia aynı şekilde
    corsa essentia 5k 1.3cdti ilk çıktığı fiyat 29.950ydi , şimdi 30.500 küsüre gidiyor

bütün autoshow dergilerini saklıyorum, arasıra kontrol ediyorum
    saydığım 3 marka(fransızlar) indirime gitmiş hep

ama şunu söylemedende duramıycam, hepinizin bildiği gibi döviz kuru 2006 mayıs - haziran döneminde yükselmişti
    o sıralar acaip zam yedi araba fiyatları.
    şimdi döviz kuru eski yerine döndü (nispeten) ama fiyatlarda indirime gidilmiyor.

maaşını döviz üzerinden alanlar, veya ithalatçılar zor durumda kalıyor.
    yada döviz yükseldikten sonra , türk lirasından dövize dönenler acaip zararda.

bence araba almak için hiçte uygun bi zaman değil.
    soyuyorlar resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Overdose* -- 11 Şubat 2007; 22:34:09 >

• grande punto kullanıcısı olarak sana tavsıye ederım.nedenlerıne gelecek olursam...oncelıkle tip olarak sınıfındakı en ii aractır 207 ile bırlıkte bence bu sınıfın en tatlı ıkı aracıdır bunlar.saglamlık artık bu sınıftakı tum araclarda standart hepsi 5 yıldız aldılar (fiesta harıc cunku kasa degısecek seneye) o yuzden guvenlıgı hıc kafana takma.malzeme kalitesi olarak pejo yu cok begenmıstım(gecen sene bursa carefour da tanıtımlarında araca bınmıstım) yanı 307 almak cok sacma sımdı 207 varken.punto nun artıları neler..?
    1.arkasında fiat var(kim ne derse desin turkiyedeki en ii servis tir her bakımdan.ama pejo bu konuda rakiplerinin golgesınde kalıor clio ve corsa nın bile)
    2.fiatı gercekten en uygun olanı donanım olarak sunduklarına baktıgında.(trendy de nerdeyse hıc bır ozellık yokken sen dynamıc gbı gercekten doyurucu bı donanıma sahıp olacaksın ustelık daa ucuza)
    3.bu sınıftaki tum aracların suspansıonu cok sert ve gercekten cok rahatsız edıor ınsanı ama punto bu yonden bu sınıfta dgl kesınlıkle cok konforlu bır suspansıonu var kı sen ztn pejo yu test ederken cok ii anlıcaksın demek istediigimi.(ama sunu da sakın unutma suspansıonu sert yapmalarının tek nedeni yol tutusun max olmasıdır yıne agırlıgın artmasındakı ana sebep de budur.ama yol tutus sadece vırajlarda kendını bellı eder kı o da ole agım sahım bı artısı olacagını sanmıorum.hele kı bı ailen varsa ona gore arac kullanacaksın rallıye gırer gbı dgl kı bu konuda da ztn punto sana fazlasıyla yetecektir)

özet olarak gp sahıbı olmama ve arabama gercekten asık olmama (cogu zmn evden cıkıp aracımın ıcınde epey bı zmn hıc hareket etmeden olece oturup aracımı ızledıgmı ve sora eve dondugum cok oluor :) ragmen tıp olarak bu sınıftakı en ıı ıkı aracı ıncelemekteısn bu konuda ıcın rahat olsun.mesela ben aracıma tek rakıp olarak gorduugm ve saygı duydugum aractır 207.digerlerıne hıc donup bakmam.bu arada kızların en cok begendıgı aracmıs gp :)
    hangı aracı alırsan al inan hiç pişman olmayacaksın yeterkı bu ıkı aractan bırnı al..
    saygılar..

• Overdose arkadaşım ben senin derdini anlıyorum da zeka meka pek hoş olmadığını sanırım sende kabul edersin ."Arkadaşım üşenmedik yazdık dikkatli oku" desen anlayacağım ama yazdığın biraz olmamış sencede öyledir diye düşünüyorum .Neyse uzamasın

Yazdıklarınıza gelince araba almak için doğru zaman mı değil mi bilemiyorum çünkü önümüzdeki ay zammı yaparlar indirim mi bilemiyorsun ki .Mesela maddi durumum el vermediği için aynı PUNTO'YU aralık'ta 23000 YTL'ye alabiliyrdum ama şimdi 25000 oldu .O yüzden de beklesem mi alsam mı ? Alıcam ama artık yetti
  • paran dövizde duruyorsa, alma sakın
    ama paran türk lirası ise, veya kredi kullancaksan güzel zaman

ikinci önerimde, dediğin gibi bekliye bekliye hayat geçiyor, ne kadar erken alırsan o kadar iyi

ama benim şöyle bi anım var, 96da çiller krizi olmuştu
    paramız dövizde duruyordu, ama krizden önce gittik tempra aldık
    bekleseymişiz, BMW alırdık, şans işte.
  • Yok YTL'de param zaten büyük bir kısmı da kredi olacak .Kredi diyince 168 Yapı kredi en düşük şu ana kadar söyledikleri .Sanırım iyidir.Hepsi zaten bu civarda veriyor.Ah Ahh yılbaşından önce hem 23000 YTL hem de 1.49 du oran.Valla içimde kaldı.
  • medxr13 yazdıkların için teşekkürler .Öncelikle son yazdığından başlarsak kızlar konusu için maalesef geç oldu ve ben artık evli bir erkeğim. Ayrıca eşim de araba kullanıyor o yüzden pek yalnız kalıp keyif yapamayacağım sanırım. Dediğin gibi ben de seninle aynı duyguları paylaşıyorum ve ya GP ya 207 diyorum.Daha önce yazmıştım eğer Fiestadan sonra GP nin bana mercedes geldiği gibi bir fark hissetmezsem GP olacak tercihim sanırım .Bir yandan da sonrasını düşünüyorum .Koç personeli olduğumuz için parça ve servis indirimlerimiz de var. Ama genede içimde kalır 207'ye bakmazsam. Şu ana kadar yazılanlara bakılırsa en azından doğru 2 araba arasında kalmışım.Sadece bir arkadaş Yaris demiş Toyota İYİ ARABA DİYECEĞİM YOK AMA BEN BU 2'SİNDEN BİRİNİ İSTİYORUM. Sonuçta işin içinde görsellikte var ve en hoşuma gidenleri bu arabalar

• Şu veya bu daha iyi gibi bir şey yok.. Bariz gerçekler ise şöyle:

-Fiat'ın tasarımı çok önde, 207 pek bi 206 bozması olmuş

-207'nin malzeme ve işçilik kalitesini o sınıfta Polo dahil olmak üzere hiçbir araçta görmediğimi de belirtmeliyim.. Karşılaştırmalarda genelde bu disiplinde Clio3 tüm puanları topluyor ama kişisel kanaatim o yönde..

Benim tercihim GP olurdu ki koç indirim fırsatın varmış.. 2 aracı da test ettikten sonra az çok bir fikir oluşur kafanda eminim
  • Arkadaşlar bu arada Mart sonu yeni makyajlı Grande Punto geliyor. Bugün daha önce görüştüğüm fiat bayinden aradılar.

Lojistikten aldığım bilgi şöyle :

*Döşemelerde değişiklik var
    *Ön konsolda ufak değişiklikler var
    *Dashboard Trim ile ilgili bir şeyler söyledi tam anlayamadım ?Değişiklik var dedi galiba
    *4 cam otomatik
    *park sensor'ü var
    *bagaja priz eklenmiş

Bilginize....
  • quote:

Arkadaşlar bu arada Mart sonu yeni makyajlı Grande Punto geliyor. Bugün daha önce görüştüğüm fiat bayinden aradılar.

Lojistikten aldığım bilgi şöyle :

*Döşemelerde değişiklik var
    *Ön konsolda ufak değişiklikler var
    *Dashboard Trim ile ilgili bir şeyler söyledi tam anlayamadım ?Değişiklik var dedi galiba
    *4 cam otomatik
    *park sensor'ü var
    *bagaja priz eklenmiş

Bilginize....

mart sonu mu?

benim aldığım bilgiye göre şubat sonu ya da mart başı.

zaten şimdi dahi sipariş verebiliyorsun.cam tavan için millet sırada

• Valla bana lojistikten öyle söylediler .Yani kesin diyemem sonuçta bana onların söylediği bu .İstanbul'daki bütün fiat bayileri ile görüştüm .Birmot ay sonu Dynamic modeli gelecek demişti ama onlar zaten makyajdan falan hiç bahsetmediler .O yüzden bilemiyorum .Gelecek olanlar yenilerden mi değil mi ?
  • quote:

Valla bana lojistikten öyle söylediler .Yani kesin diyemem sonuçta bana onların söylediği bu .İstanbul'daki bütün fiat bayileri ile görüştüm .Birmot ay sonu Dynamic modeli gelecek demişti ama onlar zaten makyajdan falan hiç bahsetmediler .O yüzden bilemiyorum .Gelecek olanlar yenilerden mi değil mi ?

Şubat ın son haftası gelecek dynamic ler yeni tip olacak.

alıcı olduğun zaman makyajdan bahsediyorlar.

2 hafta bekleyip beklemeyeceğini soruyorlar.

biliyorsun opsiyonlu araçlarda süre değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sephiroth -- 12 Şubat 2007; 12:06:35 >
  • Hayırlı olsun grande siparişini vermişsin.
  • Arkadaşlar verdim siparişi ya kafam allak bullak olmasın die biraz önce geldim Peugeot'dan.güzel ama , bir yandan da sonrasını düşündüm .Özellikle satış sonrası servis açısından fiat daha avantajlı o yüzden .Koç personeli olunca parça ve serviste indirim oluyor vs... sanırım doğru tercih yaptım diye düşünüyorum :)
  • Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin. Karar senin kararındır içine sindiğine göre burda kimseye başka laf söylemek düşmez.
  • Teşekkür ederim .Dedim ya ilk arabam olacak o yüzden çok zor karar verdim umarımda haklıyımdır.Sonuçta düşündüğüm 2 arabayı da kullananlar memnun kimse onu alma kötü bunu al demedi .Dedim ya maddi anlamda bana biraz daha uydu Punto .İnşalla hayırlı olur .Olmayan herkezin de umarım en kısa zamanda imkanı olur da onlarda bir araba alır .Herkeze yardımlarından dolayı teşekkür ederim .Artık aldıktan sonra burası ne niye böyle gibi sorularla dönüşüm muhteşem olacak
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.