207 bence puntodan daha güzel bir araç fakat arka koltukları, aracın boyutlarına göre çok dar, grande puntonun da içi pek güzel değil, ben olsam puntoyla aynı teknik altyapıyı paylaşan fakat içi çok daha güzel olan corsayı alırdım.
ama tabii işin içine koç girince senin için punto daha doğru.
Corsa'larda bence güzel görünüyor ama hiç düşünmedim çünkü fiyatları benim için yüksek kaldı biraz. Aslına bakarsanız Clio III, Opel Corsa, Grande Punto, Peugeot 207, Toyota Corolla HB, Jazz yani bu markaların bu arabaları gerçekten güzel . Birinde iyi olan diğerinde kötü ya da eksik olabiliyor. benim seçimimde bütçe+fiyat+performans+donanım+görüntü etken oldu .Corsa'da bu unsurların hepsi benim için tam olarak oluşmadı .Yoksa dediğim gibi o da güzel araba.
tam 207 yi önerecektim ama sipariş vermişsin bile Allah kaza bela vermesin hayırlı uğurlu olsun puntoda güzel araçtır ben corsa fiesta punto 207 hepsini dolaştım tip olarak en güzel 207 ve puntodur üstelik puntoda öğretmen oldugum için 1000 ytlde indirim vardı ama 207 yi secdim sebebi ise içindeki işçilik biraz daha iyi gibi geldi bana tekrar hayırlı olsun
Teşekkür ederim .İşçilik konusu evet biraz daha iyi gibi ama benim sipariş verdiğim yeni makyajlı puntolardan belki biraz daha iyidir. 207 de çok güzel ama bana maliyeti daha uygun oldu puntonun .Gine de teşekkürler.
20777777777 alsaydın bence o sınıfta en guzel gozuken malzeme kalıtesı ıyı olan 207 ve yenı corsa.diğerleri kotu bence araba gibi durmuyor.207 yere saglam basıyor göruntusu var zaten.punto ucuyor gibi duruyor tokluk yok araçta.Pejo da hatalı servısten cıkamazsın soylentısı nedenıyle uzak duruluyor bence.Yanı bpejo eskı kasa 307 lerle resmen ayağından vurdu kendini.Şimdi altından araba çıkarsa zor satar.Bence bunlar sağlamdır alanlar şıkayetcı degıl gercı çıkaıl çok olmadı ama genel gorunuş motor yol tutuş ve işçilik bakımından B sınıfı içinden en ıyı araç kanımca. Belkı bende alırım ama beyaz boya sorun cıkarmasın.
quote:
Orjinalden alıntı: enforacle
. Belkı bende alırım ama beyaz boya sorun cıkarmasın.
Beyaz renk ne sorunu çıkartabilirki?
quote:
Orjinalden alıntı: enforacle
20777777777 alsaydın bence o sınıfta en guzel gozuken malzeme kalıtesı ıyı olan 207 ve yenı corsa.diğerleri kotu bence araba gibi durmuyor.207 yere saglam basıyor göruntusu var zaten.punto ucuyor gibi duruyor tokluk yok araçta.Pejo da hatalı servısten cıkamazsın soylentısı nedenıyle uzak duruluyor bence.Yanı bpejo eskı kasa 307 lerle resmen ayağından vurdu kendini.Şimdi altından araba çıkarsa zor satar.Bence bunlar sağlamdır alanlar şıkayetcı degıl gercı çıkaıl çok olmadı ama genel gorunuş motor yol tutuş ve işçilik bakımından B sınıfı içinden en ıyı araç kanımca. Belkı bende alırım ama beyaz boya sorun cıkarmasın.
Bana da yeni corsa balon gibi görünüyor.
zevk meselesi.
punto gayet spor ve güzel duruyor.
özellikle 16-17 jant ile müthiş
Beyaz aracı tercıh ederım manasınde dedim.Bendekı gri metalık daha orjınal rengını tutturan görmedım hep sırıttı serviste yaptırdım br kere oda tutturamadı metalık aldığıma bin pişmanım tamam güzel gösterıyor ama boya oldumu sırıtıyor ne edersen et. en ıyısı beyaz.Arkadaş her ay bır yerını surtup boyatıyor heç belli olmuyor.Guneş rengını aldı problemıde cok yok. Bır dahakını kesın beyaz alcam
hayırlı ugurlu olsun arkdsım cok doru bı secım yaptın ıcın cok rahat olsun.daa once de dediigim gbi 2 aractan hangısıını alırsan al hiç pişman olmassın die.tekrar hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız hayırlı gunlerde kullanman dilegiyle.bu arada seni hemn bizim foruma yonlendiriorum beklliorus..(inan bana sırf bu forum için bile bu araba alınırdı cok isabetli bi tercih aracına her gecen gun daa da baglanacaksın emin ol..)