Şimdi Ara

Peygamber devesi ne yer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eve peygamber devesi aldım ne yediriyim yarın fotoğrafını çekmek için yakaladım da

• karınca sinek vb.
  • Allah'ın rızklarını.
  • Dişisi erkeğinin kafasını yer
  • bi kavanoza at içinede 5-6 tane karafatma off ne iyi olur he bence karafatma yener yada teamkill olurlar
  • oha satılıyo mu lan ne kadara aldın ben sana beleş yollardım

"Peygamberdevesi kendinden küçük böceklerle (karınca, hamam böceği, sinek ...) beslenir. Ayrıca, yamyamlık vardır ve özellikle çiftleşme sırasında dişiler erkekleri yiyebilir (seksüel yamyamlık). Eğer protein ihtiyaclarını tam karşılayamasalar kertenkele, yılan, fare gibi hayvanlara saldırırlar."
  • Şeriat sucuğu ver..

• Aşure
  • Tum bocek turlerini yer. Hatta baska peygamber devesi koy onune onu da yer. Baya bi belgesel izlemisligim vardir kendileri hakkinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok eve girmiş bende yakaladım fotoğraf çekmek için, karınca bulamam ki bu saatte kavonzun içinde üstüne jelatin koydum deldim jelatini kafayı yedi uçup duruyo içerde evde bulabileceğim yedirebileceğim bişey va rmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eddie The Head

Yok eve girmiş bende yakaladım fotoğraf çekmek için, karınca bulamam ki bu saatte kavonzun içinde üstüne jelatin koydum deldim jelatini kafayı yedi uçup duruyo içerde evde bulabileceğim yedirebileceğim bişey va rmı?

jelatini kopartırsa
  • kuş bile yiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şeriat sucuğu ve zemzem
  • Hurma
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheetahUSA

quote:

Yok eve girmiş bende yakaladım fotoğraf çekmek için, karınca bulamam ki bu saatte kavonzun içinde üstüne jelatin koydum deldim jelatini kafayı yedi uçup duruyo içerde evde bulabileceğim yedirebileceğim bişey va rmı?

jelatini kopartırsa

çok fena kafa atıyo ama durdu şimdi
  • kafir yer
  • Bu saatte karinca bulamam peynir yer mi ki?

• ot yer.gönül bu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CheetahUSA

quote:

jelatini kopartırsa

çok fena kafa atıyo ama durdu şimdi

çıkart jelatine vur durur hemen

• Hocam millet hep yanlis bilgi vermis , deveye bocek yediren olmus .. Kuru otla beslenir peygamber devesi .. Bu arada kaca aldiniz ? Kurbanda yaklasti hani , kurbanda kesmek icin aldiniz saniyorum ..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.