Şimdi Ara

*****PEYNİR TATLISI*****

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul avrupa yakasında peynir tatlısı nerden alabilirim
    Maslak'a yakın olursa ii olur
    evlere servis yapıyorlarsa daha da ii olur
    akşam akşam çok canım çekti

• Adres: Levent Çarşı Cad. No 25 Levent

Gelik'te var ama leventte!

http://www.yemeksepeti.com/index.asp 'dan ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsin!
  • edirne uzunköprüden getirttir getirttirebilirsen....
  • ya olsada yesem nasıl canım çekti şimdi...benim bildiğim bakırköyde biyerde var, ufak biryer ama tekirdağdan getiriolar süper...
  • Hocam şimdi ne aradığına bağlı. Eğer fırınlanmış istiyorsan(gerçek peynir tatlısı) onu İstanbul'da bulamazsın. Fırınlanmamışını ise arkadaşın dediği gibi Bakırköy'de bulabilirsin. Carousel'den İstanbul Caddesi'ne doğru aşağıya yürü hemen sağda ışıl ışıl bir tatlıcı var zaten ama dediğim gibi fırınlanmamış ve bence aralarında dağlar kadar fark var. Bunun yanında istersen sana Çanakkale Zafer Pastanesinin telefonunu vereyim orayı ara, kargoyla gönderirler diye tahmin ediyorum. Edirne'den falan alma alakası olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hamza Ertüm

Hocam şimdi ne aradığına bağlı. Eğer fırınlanmış istiyorsan(gerçek peynir tatlısı) onu İstanbul'da bulamazsın. Fırınlanmamışını ise arkadaşın dediği gibi Bakırköy'de bulabilirsin. Carousel'den İstanbul Caddesi'ne doğru aşağıya yürü hemen sağda ışıl ışıl bir tatlıcı var zaten ama dediğim gibi fırınlanmamış ve bence aralarında dağlar kadar fark var. Bunun yanında istersen sana Çanakkale Zafer Pastanesinin telefonunu vereyim orayı ara, kargoyla gönderirler diye tahmin ediyorum. Edirne'den falan alma alakası olmaz.

hocam saol
    Çanakkaleden getirtmek hem zor hem bizim gibi öğrenci adamı zorlar
    artık burdakilerle yetincez
  • Çanakkale HÜSMENOĞLU bir de dondurma

Çok oldu yemeyeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper.y -- 26 Haziran 2006; 22:49:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.