Bildirim
*****PEYNİR TATLISI*****
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Adres: Levent Çarşı Cad. No 25 Levent
Gelik'te var ama leventte!
http://www.yemeksepeti.com/index.asp 'dan ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsin! -
edirne uzunköprüden getirttir getirttirebilirsen.... -
ya olsada yesem nasıl canım çekti şimdi...benim bildiğim bakırköyde biyerde var, ufak biryer ama tekirdağdan getiriolar süper... -
Hocam şimdi ne aradığına bağlı. Eğer fırınlanmış istiyorsan(gerçek peynir tatlısı) onu İstanbul'da bulamazsın. Fırınlanmamışını ise arkadaşın dediği gibi Bakırköy'de bulabilirsin. Carousel'den İstanbul Caddesi'ne doğru aşağıya yürü hemen sağda ışıl ışıl bir tatlıcı var zaten ama dediğim gibi fırınlanmamış ve bence aralarında dağlar kadar fark var. Bunun yanında istersen sana Çanakkale Zafer Pastanesinin telefonunu vereyim orayı ara, kargoyla gönderirler diye tahmin ediyorum. Edirne'den falan alma alakası olmaz. -
quote:
Orjinalden alıntı: Hamza Ertüm
Hocam şimdi ne aradığına bağlı. Eğer fırınlanmış istiyorsan(gerçek peynir tatlısı) onu İstanbul'da bulamazsın. Fırınlanmamışını ise arkadaşın dediği gibi Bakırköy'de bulabilirsin. Carousel'den İstanbul Caddesi'ne doğru aşağıya yürü hemen sağda ışıl ışıl bir tatlıcı var zaten ama dediğim gibi fırınlanmamış ve bence aralarında dağlar kadar fark var. Bunun yanında istersen sana Çanakkale Zafer Pastanesinin telefonunu vereyim orayı ara, kargoyla gönderirler diye tahmin ediyorum. Edirne'den falan alma alakası olmaz.
hocam saol
Çanakkaleden getirtmek hem zor hem bizim gibi öğrenci adamı zorlar
artık burdakilerle yetincez -
Çanakkale HÜSMENOĞLU bir de dondurma
Çok oldu yemeyeli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper.y -- 26 Haziran 2006; 22:49:18 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X