Diamond gg felan yazmak nedir yahu silver veletler gibi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 22 Mayıs 2022; 23:33:45 > |
PGL Major - Antwerp 2022 [Ana Konu] (24. sayfa)
-
-
Yorumu editlemişsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ah navi üzümlü kekim
-
Sağlık olsun
-
IEM Katowice finalinde de görmüştük. Ropz geldiginden beri faze inanılmaz dirençli bir takım oldu. İstediğin kadar zorla maçı vermiyorlar. Navi G2 gibi elleri titreyen bir rakip bekliyordu sanırım,özgüvenli ve dirençli bir rakip görünce duvara tosladılar
ben spiritin faze'i alacağını düsünüyordum acıkcası faze sonradan performans gösterdi neyse gg kaybettik
-
Navi berbattı S1mple zaten ikide bir yüzüne su çarpıyordu saçları sırılsıklam oldu, Kafası güzeldi dünden kalmıştı veya Berbat oynadılar Ben şahsen NUKE mapında NAVInin kaybedeceğine ihtimal vermezdim ama Heleki görüntü itibariyle güven vermeyen FAZE takımına yinede tebrik ederiz her zaman hakedenin hakkını veririm ama Şahsen FAZE için aman amanda hak etti diyemem Final maçı Navi YE KARŞI hariç
@Sugar23 Ooo Final maçındasın sanırım Yarı finalden geliyorsun diye bekliyorduk yeni, Bu foruma özel sanırım komple başarılı olununca bi teşekkür yok bilemediğin birşey olunca Yorumu editlemişsin vs. diye laf çarpma iyisini biliyorsan sen yaz herkese açık forum ıBu zaten son bu foruma sonraki majorlere siz daha çok biliyorsunuz siz yaparsınız. Türke iyilik yarar mı hangi tarih kitabı yazmış tahikide yaramaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 22 Mayıs 2022; 23:48:17 >
-
Sunucunun üzerindeki ceketi size armağan edicem üzümlü kekim ne ya
-
altın rozet daha güzel zaten boşverin :D
-
Navi şanssızdı bana göre. Çok kötü oynamadılar aslında ama inferno'da verdikleri 14-15 son el mapi kaybettirdi. Nuke'te ise verdikleri Eco el maçı bitirdi resmen. Yazık oldu. Momentumu tam alacakken eco el verdiler. Karşısı çok ekstra oynadı harbiden üzüldüm
-
hahaha aynısı aklımdan geçiyordu biliyormusun biraz züğürt tesellisi olsada, ben dünden vurgunumu yaptım kaçtım
-
3 major aynı rozet zaten biride altın olsun boşver :D farklı gözükür
-
gerçekten öyle valla oyun içinde elmas jeton hiç hoş durmuyor, en güzel rozetler bronz ve altın olanlar
-
Maça bakamadım Faze kazanmış vay vay. Pro lig style tekrar yemişler naviyi
Dostlar emeğinize sağlık. Patladık ama Altın da teselli olsun. Burada sizlerle vakit geçirmek güzeldi.
Yine yeniden görüşmek üzere.
Bir Major daha bitti. Sıradaki Major etkinliğinde görüşmek üzere
-
teşekkürler hocam emeğine sağlık
-
Paylaşımda bulunan, sohbete katılan herkese teşekkürler. Bir başka major turnuvasında görüşmek üzere
Rain tek başına devirdi resmen koca navi'yi
Kapsüllere indirim gelir mi gelirse ne zaman gelir fikriniz var mı yarı finallerde deniyordu normalde
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X