Evet kasadaki 3 fan en alttaki fanla aynı. Üstteki fanın hava akışı biraz daha az < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Phanteks Eclipse G500A DRG (2. sayfa)
-
-
Sormak istediğim bir konu var yardımcı olurmusunuz kasanın en altaki fanını söktüm ama arkaya takınca bağlantı kabloları çok kısa kaldı bende tekrar geri yerine taktım acaba üste 2 link vermişsiniz onlardan 1 adet alacağım verdiğiniz linkten onlarda kablolar uzunmu acaba yoksa boşuna almış olacağım anakartın her yerine baktım sağ tarafta ramlerin orda var boş fan slotu birde ekran kartının altına kalan kısımda var 2 adet diğerleri dolu zaten.
-
şimdi bu konuda ki ilk soruya cevap bulundumu bende bu kasayı sipariş verecegim 360mm sogutmam var bu arbleri aynı yapabilirmiyim
anakartımda 3 adet arbg girişi var
-
Merhaba bendeki 360mm msi marka msi center ile herşeyi kontrol edebiliyorsunuz ama ben soğutmayı iade ettim şuanda hava soğutma kulanıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X