Şimdi Ara

Phanteks Evolv X Kasa (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
6.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siz hangi kasadan aldınız ?
  • Phanteks Evolv X
  • xenitis X kullanıcısına yanıt
    Hocam siz nereden kaç tl ye aldınız ?
  • Coraxalpha'dan, sitesinde mevcut şu anda.
    Hocam selamlar,

Oncelikle kasaniz hayirli olsun gule gule kullanin. Bende siparis vericem ama coraxalpha sitesine guvenemedim birturlu. Sizin siparisiniz saglam bir sekilde elinize ulasti diye anliyorum. Peki kac gunde ve hangi kargoyla gonderim yaptilar?

Tesekkurler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Henüz ulaşmadı, bugün sipariş verdim, kapıda ödeme seçeneği ile. Geldiğinde bilgilendiririm. Aras kargo kullanıyorlar gördüğüm kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenitis -- 13 Aralık 2018; 16:46:56 >
  • meshify c yi değiştirmek için kasa bakınırken konuyu gördüm.coraxalpha sitesine girince de yine

tesadüfen aylardır ortada olmayan enthoo pro m stoğunu gördüm.kapıda ödemeyle verdim sipariş.

gelince site için yorum yazarım merak eden arkadaşlar için.
  • Hepinize hayirli olsun arkadaslar. Gule gule kullanin kasalarinizi. Yorumlarinizi merakla bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: CuCuK

meshify c yi değiştirmek için kasa bakınırken konuyu gördüm.coraxalpha sitesine girince de yine

tesadüfen aylardır ortada olmayan enthoo pro m stoğunu gördüm.kapıda ödemeyle verdim sipariş.

gelince site için yorum yazarım merak eden arkadaşlar için.
    Hocam dünden beri siparişde bir hareket yok, telefonlarına da ulaşamıyorum Corax'ın. Stoğu güncelleyip telefonları neden açmıyorlar acaba. Siz ulaşabildiniz mi?
    ben bugün öğlene doğru sipariş verdim hocam.şimdilik bir hareket yok.ortada bir ödeme olmadığı için sıkıntı yok benim açımdan.

bir güncelleme olursa haber veririm.
  • Çorap 20 Aralık’ta aktif olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese hayırlı olsun güle güle kullanın inş.
  • Hayırlı olamadı maalesef, herhangi bir sebep belirtmeksizin siparişi iptal etmiş kendileri. Attığım emaillere de tenezzül edip bir kusura bakmayın yazamamışlar. Sitelerinde bir yeniden yapılanma var anlaşılan ama bu şekilde kamuya açık yapılmaz bu. Ticarette de vitrine koyduğun ürünü kafana göre siparişe açıp canın isteyince sebepsiz iptal edemezsin. Biri gider Tüketici heyetine başvurur uğraşıp durursun sonra. Coraxalpha ile ilk tecrübem hoş olmayan bir şekilde oldu.
  • Gecmis olsun oncelikle. Sitesine baktigimda on siparis olarak acmislar simdide, teslimatta subat 2019 yazmislar, komik.

• 20 Aralık’ta ön sipariş açılır böyle görüşmüştüm

• p300 kasamı coraxalphadan aldım sorun yaşamamıştım ama anlaşılan evolv x'te sorun yaşatıyorlar üzücü bir durum olmuş bende tam alacaktım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun aldınız zannettim paranızı geri almışsınızdır inş. benim aklımda kalan türkiye baya ikinci konumda kalıyor önceliğimiz yok millet doymadı kasaya da alamıyorlar. 2. seçenek yüksek fiyata almak neweeg vs den. biraz sabırlı olursanız ocak veya şubat heryere gelir gibi düşünüyorum.
  • Amazon dan cooler Master h500m almaya karar verdim

Phanteks evolv x den daha iyi

• newegg üzerinden aldım. kasa cok güzel fakat 1-2 problemim var. kullanıcısı varsa iletişime geçebilir miyiz?
  • Teken kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun gule gule kullanin. Nekadara mal oldu, nekadar zamanda elinize geldi gumruk ve kargo prosedurleri nasildi? Bilgi vermeniz mumkunmudur.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.