Şimdi Ara

Phanteks Evolv X Kasa (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
2
Favori
6.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Daha önce Phanteks kasa kullandınız mı bilmiyorum ama ben Evolv ATX kullanıyorum, h500m vs bu kasanın malzeme kalitesine vs. kesinlikle yetişemez. Evolv X ile de zaten çok daha ileri taşımışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaHjEt

Hayirli olsun gule gule kullanin. Nekadara mal oldu, nekadar zamanda elinize geldi gumruk ve kargo prosedurleri nasildi? Bilgi vermeniz mumkunmudur.
    teşekkür ederim daha iyisi sizin olsun. newegg üzerinden kasa+kargo+gümrük dahil 1800tl civarı tuttu.biraz fazla verdim ama cok bekledigim bir kasaydı.yine amazon'dan sipariş verir gibi verdim siparişimi.newegg fedex ile çalışıyor, sorunsuz şekilde gümrüğe takılmadan geldi.işlemleri newegg halletmiş. siparişimden sonra 6. gün kasa elimdeydi.cok memnun kaldım.tavsiye ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teken -- 27 Aralık 2018; 11:10:7 >
  • Teken kullanıcısına yanıt
    Cok sagolun bilgiler icin. İnanin kendim almis kadar sevindim. Bende uzun suredir bekliyorum bu kasayi ama bir turlu gelmedi ulkeye. Bende sanirim newegg den siparis verecegim sayenizde :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben de neweggden almıştım pahalı olması haricinde sıkıntı yaşamadım 9-10 günde elime geçmişti. Şimdiden hayırlı olsun.
  • www.coraxalpha.com
    Phanteks Evolv X Siyah Bilgisayar Kasası
    https://www.coraxalpha.com/phanteks-evolv-x-gri-bilgisayar-kasasi-yk

Sura guvenilir mi bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gopgop kullanıcısına yanıt
    Güvenilir hocam

• Almayı düşünen olan arkadaşlar bu inceleme videosunu da izlesin mutlaka

https://www.youtube.com/watch?v=5ET84okT8yY
  • Phanteks evolv x bu kasayı bnde alma arifesindeyim burda alan arkadaşlar olmuş Bi bakarlarsa sevinirim. Bu kasayı stok fanlarıyla hava sogutmalı olarak kullansam sıkıntı yaşarmıyım uzun süre bu şekilde kullanmayı planlıyorum. hava akışı ısı konusunda nasıl sizce? Tavsiye ediyormusunuz?

• QP Bilişim'e gelmiş Evolv X
    www.qp.com.tr
    'evolv x' için arama sonuçları
    https://www.qp.com.tr/catalogsearch/result/?q=+evolv+x
  • Arkadaşlar alayım diyorum eksileri nelerdir sizce ??

• Önceki msjlarımızı da değerlendir genel olarak güzel bir kasa kaliteli sağlam ağır. stock fanlar gürültülü çalışıyor değiştirilebilir. Kasanın kendi rgb sine uygun olarak digital rgb Phantek ürünlerini almalısınız. Kendi fan kontrolünü bi türlü sakin kullanamadım fanları hep yüksek hızla kulanabildim benim eksiğim olabilir 3pinli ve 4 pinli girişleri mevcut. Dikey gpu braketini ya orjinal alın ya da ayrıntılı bakın uyumlu olmayabiliyor ama başınızı da ağrıtmıyor bi şekilde sabitlenir. 4aydır kullanıyor ülkeye de geldi bence net alınır güle güle kullanın.
    Phanteks Evolv X Kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_memocih -- 11 Mart 2019; 12:17:40 >

• Saol dostum aldım ürün geldi kurulum yapamadım ama.kutusunda süngerine bile kaliteli olduğu her halinden belliydi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dostum birkaç resim atıyorum bazı bağlantı kısımlarını atlayabiliyoruz rgb ye güç gitmiyor vs. aklınızda olsun:

Phanteks Evolv X Kasa
    Phanteks Evolv X Kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_memocih -- 11 Mart 2019; 12:21:32 >

• Arkadaşlar
    H500M aldım 2 adet 3.0 kablosu var ve Asus Maximus X HERO Z370 de 1 tane 3.0 port var.
    Çevirici ile vs takılabilir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.