Şimdi Ara

PHANTEKS GLACIER ONE 240MPH BEYAZ SIVI SOĞUTMA 1458,77 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.206
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

core liquid 280 modelini iade ettim. aslında kasama da uymuyormuş denemeden, kullanamadan iade ettim :D

bu arada nvidia ekran kartı konusunda sonra burda da denk geldik :D geçen yaz çok uğraşmıştık kart alabilmek için amazondan

• FoxPark kullanıcısına yanıt

Evet 4000D kasa varsa hava akışı güzeldir zaten. Pompa devrini kontrol edin, pompa son hızda çalışmalı.

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

ID Cooling AIO'ları da incelerken bugün, kullanan biri ile karşılaşmak iyi fikir verdi.

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Tavsiye ederim hocam indirimde yakalarsanız düşünmeden alın, ben 1,5 yıldır 120mm Frostflow X kullanıyorum baya memnunum. Pompa sürekli son devirde dönmesine rağmen en ufak pompa sesi dahi yok, bunu özellikle belirtme sebebim bir çok üst seviye modelde bile insanlar pompa sesinden şikayetçi.

LianLi Galahad'da tek rahatsızlığım

Arctic'te yaşamıyorum, gönül hep Arctic'te ama fiyat topta şu anda.

Bu Phantek Glacier baya kaşıyor gönlümü.

Tabi Fractal ve BeQueit ürünlerini de kullanmak en büyük heveslerimden.

Tedarik konusunda da yardımcı olabileceğim markalar hepsi.

Evet hocam sorunu çözüldü. Fanları cpu fan 2 pw soketine takmışım. Cpu fan soketi ile birlikte kutundan çıkan fan coklayıcıya hem blok soketini hemde fan soketini bir yapıp cpu fan 1 yuvasına takınca boşta 36C yükte 56C yi gördü.

İşlemci 4.2 ghz 1.125volt ile stabil oldu. Cinebench r20 ile 3647 puan aldı. Yükte fan sesi yine yok derece az ve pompa sesi yok.

PHANTEKS GLACIER ONE 240MPH BEYAZ SIVI SOĞUTMA 1458,77 TL

Kasandan bir de canlı bir foto paylaşır mısın Glacier ile?

Olması gereken değerlere inmiş hocam, oyunda bile 70 deyince bir terslik olduğu belliydi PHANTEKS GLACIER ONE 240MPH BEYAZ SIVI SOĞUTMA 1458,77 TL 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şahane duruyor. Nazar değmesin. Mouse Rival 3 galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 30 Mart 2022; 21:55:11 >

Doğrudur hocam gündüzde yazdıgım gibi gözden kaçan bir durum var yoksa 70C de benim dikkatimi çektmişti. Şimdi kafam rahat Phanteks ile yola devam 6 yıl garantisi varPHANTEKS GLACIER ONE 240MPH BEYAZ SIVI SOĞUTMA 1458,77 TL 

Daha iyileri sizlere nasip olsun hocam. Evet Rival 3PHANTEKS GLACIER ONE 240MPH BEYAZ SIVI SOĞUTMA 1458,77 TL  Nerden anladın hocam PHANTEKS GLACIER ONE 240MPH BEYAZ SIVI SOĞUTMA 1458,77 TL 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxPark -- 30 Mart 2022; 21:59:11 >

Bi Reels at Jelatini sökerken :D

Hahaha unutmuşum

Valla helal olsun baya detaycısın hocam. :)

1- Poco X3 Pro lanet iyi çekmiş. O şeffaf filmi bu aynı foto da gördüm hatta PHANTEKS GLACIER ONE 240MPH BEYAZ SIVI SOĞUTMA 1458,77 TL 

2- Beyaz kuğuna baya alıcı gözü ile bakarken sarı detay ne diye dikkatimi çekti. Bi baktım bizim kız oğlan kız Rival 3 :D

• Şu anda rival 3 ile Yanıtı Gönder butonuna tıklayacağım :)

Telefondan çok memnunum. Donanım olarak çok iyi.

Severim kasa toplamayı. Hele beyaz sistem bir başka oluyor. :D

Rivalinizi iyi günlerde kullanın hocam :)

Güle güle kullanın. OnePlus Nord aldığım için 1.5 sene evvel şu an telefon ihtiyacım yok tabi ama Poco X3 serisi dikkatimi çekmişti daha öncede.

Hepimizin sevgisi kasa toplamak. Bir beyaz sistem bir de itx bir sistem toplamadan buralardan ayrılmak istemiyorum.

SteelSeries seviyoruz. Rival 100-110-600-3 ve Aerox 3 şu an evde dolanan fareler :D

Tabi biraz Razer ekonomik fiyatlar olunca Deathadder V2 girdi geçenlerde eve bir tane.

• deus-ex kullanıcısına yanıt

Ben de önceki gece sipariş ettim ve sabah arayıp sorduğumda LGA 1700 uyumlu mu diye; araştırıp bana dönüş yapacaklardı... ama dönüş yapmak yerine doğrudan para iadesi ve sipariş iptali yaptılar...

Sanırım uyumlu değilmiş diye düşündüm... :)

Siz emin misiniz LGA 1700 aparatı olduğuna...?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.