Şimdi Ara

Phanteks P300A Ön Panel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, elimde Phanteks'in giriş seviye kasası P300 var ve uzun süredir sıcaklıklarla başım dertte. Yakın zamanda Ryzen 2600'den 5600'e geçiş yaptım, stok fanla işlemci 88-90 dereceleri görüyor. Ryzen Master ile curve optimizer yaparak 10 derece falan sıcaklığı düşürdüm ama gene de sıcak, oyunlarda 78-82 civarında çakılıp kalıyor. Ön paneli çıkarınca 15-20 derece düşüyor sıcaklıklar. 2600'de de 70 derece civarında takılıyordu.

Her neyse birazcık araştırma yaparak P300 kasaya P300A'nın mesh olan ön panelinin takılabildiğini gördüm ama hiçbir yerde satışını bulamadım, önceden birkaç yerde satılıyormuş ama stoklar bitmiş gözüküyor hepsinde.

Pek bir umudum yok bu ön paneli bulma konusunda muhtemelen yeni kasa almak zorunda kalacağım ama size bir danışayım dedim. Bu paneli herhangi bir şekilde bulabilir miyim? Veya yeni kasa almak dışında bir çözüm öneriniz var mıdır?

Şu ana kadar denediklerim:

Ön tarafta herhangi bir fanla gelmiyor kasa, ben 2 tane fan alıp takmıştım 3 yıl önce falan büyük bir katkısı olmadı zaten üstten ve alttan ufak bir açıklık var oradan az bir şey hava çekiyor.

İşlemcinin üst tarafındaki fan yuvasına egzoz olarak bir fan daha ekledim 3-5 derece düştü sadece.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

En büyük sıkıntı kasaya temiz hava girmemesi gibi duruyor.

• ufak bi matkaba bakar bu iş. varsa evde sen de halledersin, yoksa götür bi marangoza, at 20-30 lira kevgire çevirsin ön kapağı.

• shruikan kullanıcısına yanıt

Düşünmedim değil aslında, arkasına da bi sineklik yapıştırsam büyük tozları keser sanırım.

• Aynı problemi yaşadığım için aşağıdaki siteden sipariş vermiştim geçen sene. 15-20 günde Hollanda'dan geliyor. P300 kasaya tam uyum sağlıyor.

Stoklarda da görünüyor tavsiye ederim. Tek sıkıntısı 2 defa vergi alabilirler.  

axpertec ınternational b.v.
    Eclipse P300A - Ultra Mesh Front Panel
    https://axpertec.com/collections/eclipse-p300-tempered-glass/products/p300a-ultra-mesh-front-panel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaybridX -- 15 Ocak 2023; 22:17:45 >
  • HaybridX kullanıcısına yanıt

en azından 700 lira tutar. Ben olsam biraz daha ekleyip yeni kasa alırım. Arkadaşın soğutucu alması daha iyi olur sanki. Amd stok fan yetersiz kalıyor çoğu zaman.

• Corax Aplha'ya bir sorun. Phanteks Distr. onlardı

Alıntı

metni:
    P300 kasaya P300A'nın mesh olan ön panelinin takılabildiğini gördüm ama hiçbir yerde satışını bulamadım,
  • HaybridX kullanıcısına yanıt

Güzel ama bahsedildiği gibi 600-700 liraya anca gelir :D onu verecek olsam düzgün, önü mesh panel olan kasa ya da işlemci soğutucu alırım :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ciclista kullanıcısına yanıt

Doğrudur ben aldığımda 300 küsur ödemiştim o yüzden uyguna gelmişti. Yukarıda bahsedildiği gibi sanayide de uygun bir işlem yapılabilir kapağa.

• _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi Corax'a mail attım, ellerinde stok kalmamış ama Çin'deki üreticiden 20 Şubat'tan sonra ürün gelecekmiş. 20 Şubat'tan sonra bizi arayın yardımcı oluruz diye mail attılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.