Şimdi Ara

PHANTEKS PH-TC14PE Kullanıcıları(Resimli Detay)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  PHANTEKS PH-TC14PE Kullanıcıları(Resimli Detay)

Sektöre yeni giriş yapan Phanteks firması, termal çözümler alanında 20 yılı aşan uluslararası deneyime sahip. Farklı firmalar için çalışan uzmanların bir araya gelerek oluşturduğu bu firmanın geliştirme bölümü Hollanda merkezli ve oyuncuların ihtiyaçları için ideal ürünler üzerine odaklanıyorlar. Phanteks’in ilk ürünü iddialı işlemci soğutucusu TC-14PE modeli oldu. 1 Eylül 2011 tarihinde yapılan resmi duyuru ile sunulan yeni işlemci soğutucusu hayli büyük boyutlara ve C.P.S.C, P.A.T.S. gibi patentli teknolojilere sahip. Aynı zamanda bu işlemci soğutucusunu standart, mavi, kırmızı ve turuncu renklerde temin etmek mümkün.
    Soğutma performansını arttıran P.A.T.S. (Physical Antioxidant Thermal Shield) teknolojisi
    Termal iletkenliği iyileştiren C.P.S.C. (Cold Plasma Spraying Coating Technology) teknolojisi
    SoliSku bağlantı kitiyle Intel LGA 1155, 1156, 1366, 775 ve AMD Soket AM2/2+/AM3/FM1 desteği (AMD anakart arka plakası kullanılmak zorunda)
    Nikel kaplı bakır taban
    Nikel kaplı ve 8 mm çaplı beş bakır ısı borusu
    Aluminyum radyatör plakaları ve üst kapağı
    Radyatör boyutları 134 x 140 x 160 mm ve ağırlığı 970 gram
    İki tane PH-F140 140 x 140 x 25 mm UFB (Updraft Floating Balance) fan
    Fanlar için Y kablosu ve Q.S.A. (Quiet Speed Adaptor) filtresi
    En fazla üç tane 120/140 mm fan kullanabilme (üçüncü fan için bağlantı kiti dahil)
    MVB (Maelström Vortex Booster) tasarımlı fan hızı 1200 ± %10 devir (Q.S.A. filtreyle 900 ± %10 devir)
    En yüksek hava akımı 78.1 CFM (Q.S.A. filtreyle 60.1 CFM)
    En yüksek hava basıncı 1.21 mm H2O (Q.S.A. filtreyle 0.69 mm H2O)
    En yüksek gürültü 19 dBA (Q.S.A. filtreyle 15.2 dBA)
    12 Volt gerilim, 0.15 Amper akım, 1.8 Watt güç tüketimi (fan başına)
    150 bin saat MTBF fan ömrü
    Çift fan dahil boyut 159 x 140 x 171 mm, ağırlık 1250 gram
    PH-NDC (Nano Diamond Compound) termal macun
    5 yıl sınırlı garanti

Not:Ürün türkiyede şuan için yok ama yurt dışından almak isterseniz linke tıklamanız yeterli ve ben ürünü yurt dışından aldım 1 haftada elime ulaştı,paypal hesabınız varsa ve kargo için hiç şüpeniz olmasın fedex(mng bakıyor) ve ptt yoluyla geliyor.Detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar olursa pm atabilir.

Satın almak için tıkla

Phanteks ve Noctua Test sonuçları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Photography_GT -- 30 Temmuz 2012; 19:46:11 >

• Noctua'dan üstün:

http://www.kitguru.net/components/henry-butt/phanteks-ph-tc14pe-vs-noctua-nh-d14-cpu-cooler-review/5/

Yurtdışından almayın derim. Gelse bile, aylar sonra vergisini isteyebiliyormuşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ironpumper

Noctua'dan üstün:

http://www.kitguru.net/components/henry-butt/phanteks-ph-tc14pe-vs-noctua-nh-d14-cpu-cooler-review/5/

Yurtdışından almayın derim. Gelse bile, aylar sonra vergisini isteyebiliyormuşlar.

Dostum korkma ve korkutma ben yıllardır alışveriş yapıyorum ama hiç birinde de verdi almadılar sevgiler ve test sonuçlarında göstergen için teşekkürler.

• Photography_GT: Yıllardır alıyorsan sorun yoktur sanırım. Ben birkaç aydır alıyorsun sanmıştım.

Evet verdiğim linkle artık Noctua hegemonyasının kırıldığını resmediyorum
  • Kargo tipi olarak hangisini sectiniz ve kac gunde elinize ulasti ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Kargo tipi olarak hangisini sectiniz ve kac gunde elinize ulasti ?

Ürünü royal mail ile aldım ve 1 haftada elime ulaştı sevgiler.
  • Yani urun elinize PTT ile mi ulasti ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yani urun elinize PTT ile mi ulasti ?

Evet ptt ile ulaştı dostum ve faturasıda içinde görmek istersen çekip ekleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Photography_GT -- 6 Ağustos 2012; 17:44:04 >
  • Bende almayi dusunuyorum fakat kargo olayina karar veremedim. PTT ye guvenemiyorum, verilen paketler cok kolay kaybola biliyor. Herhangi bir takip numarasi vs. Veriliyor mu acaba ? Yoksa siparisi verdikden sonra allaha emanet beklememiz mi gerekiyor ?

• quote:

Bende almayi dusunuyorum fakat kargo olayina karar veremedim. PTT ye guvenemiyorum, verilen paketler cok kolay kaybola biliyor. Herhangi bir takip numarasi vs. Veriliyor mu acaba ? Yoksa siparisi verdikden sonra allaha emanet beklememiz mi gerekiyor ?

Soruyu tek bir başlık üzerinde sorsaydın daha iyi olurdu :-)yanlış anlama sakın beni yazdıklarına keyifle cevap veriyorum.
    Kargo takip numarası elbette veriliyor.Ürünün nerede olduğunu rahatlıkla görebilirsin ve unutmadan PTT işine gelmiyorsa FEDEX ile alabilirsin TR de MNG kargo bakıyor bunun için alış verişinde kesinlikle problem olmaz ben uzun zamandır alış veriş yapıyorum bu siteden.Bir kez sorun yaşadım buda Amerika da ki gönderici ile başka bir sorun yaşamazsın.
    Kargo takip numarasını ve özel izleme seçeneği sunuyor sana,site yönetimi ve gelen kullanıcı adı ve şifreyle takip edebilirsin ayrıca siteye 7/24 bilgi sorabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Photography_GT -- 14 Eylül 2021; 11:21:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Photography_GT

quote:

Bende almayi dusunuyorum fakat kargo olayina karar veremedim. PTT ye guvenemiyorum, verilen paketler cok kolay kaybola biliyor. Herhangi bir takip numarasi vs. Veriliyor mu acaba ? Yoksa siparisi verdikden sonra allaha emanet beklememiz mi gerekiyor ?

Dostum aslında bilgiyi tek bir soruda maddelendirseydin tek tek okumak gerektirmezdi yeni bir okuyucu için,yanlış anlama sakın beni yazdıklarına zevkle cevap veriyorum.
    Kargo takip tabiki veriyorlar ve ürünün nerede olduğunu rahatlıkla görebilirsin ve unutmadan ptt işine gelmiyorsa fedex ile alabilirsin tr de mng kargo bakıyor,bunun için alış verişinde kesinlikle problem olmaz ben yıllardır alış veriş yapıyorum ve sadece bir kez sorun yaşadım buda amerikadaki gönderici ile başka bir sorun yaşamazsın.
    Kargo takip numarasını ve özel izleme seçeneği sunuyor sana site yönetimi ve gelen kullanıcı adı ve şifreyle takip edebilirsin ayrıca siteye 7/24 yazışabilirsin sorun olursa pm atabilirsin dostum.

Uyarinizda kesinlikle haklisiniz :) Tablet ile yazdigim icin biraz usendim. Bilgiler icin tesekkur ederim, ciddi sekilde almayi dusunuyorum, aklima takilan baska bir konu oldugu takdirde size danisicsm

• quote:

quote:

quote:

Dostum aslında bilgiyi tek bir soruda maddelendirseydin tek tek okumak gerektirmezdi yeni bir okuyucu için,yanlış anlama sakın beni yazdıklarına zevkle cevap veriyorum.
    Kargo takip tabiki veriyorlar ve ürünün nerede olduğunu rahatlıkla görebilirsin ve unutmadan ptt işine gelmiyorsa fedex ile alabilirsin tr de mng kargo bakıyor,bunun için alış verişinde kesinlikle problem olmaz ben yıllardır alış veriş yapıyorum ve sadece bir kez sorun yaşadım buda amerikadaki gönderici ile başka bir sorun yaşamazsın.
    Kargo takip numarasını ve özel izleme seçeneği sunuyor sana site yönetimi ve gelen kullanıcı adı ve şifreyle takip edebilirsin ayrıca siteye 7/24 yazışabilirsin sorun olursa pm atabilirsin dostum.

Uyarinizda kesinlikle haklisiniz :) Tablet ile yazdigim icin biraz usendim. Bilgiler icin tesekkur ederim, ciddi sekilde almayi dusunuyorum, aklima takilan baska bir konu oldugu takdirde size danisicsm

Rica ederim dostum almak istediğinde yazabilirsin sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Photography_GT -- 8 Ağustos 2012; 16:56:41 >

• Arkadaşlar bu fandan nereden temin edebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacoff

Arkadaşlar bu fandan nereden temin edebilirim?

Dostum buradan alabilirsin bu ürünle ilgili herşeyi...

TIKLA
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jacoff

Arkadaşlar bu fandan nereden temin edebilirim?

Dostum buradan alabilirsin bu ürünle ilgili herşeyi...

TIKLA

Ah be hocam nerde kaldın? Artık aldım fan, keşke erkenden görseydin yazımı Yine de teşekkür ederim, yer imlerine ekliyorum, olurda değiştirecek olursam alırım.

• Görmedim dostum görsem yazmazmıyım ama keşke pm atsaydın..
  • Phanteks kullanan veya almak isteyen olursa lütfen pm atsın.
  • bun montajı nasıl kolay mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.